25 Απρ 2009

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : ΤΕΤΑΡΤΗ 20;17μ.μ.)

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...


PhotobucketJUNIOR Α':ΟΣΦΠ ΒΑΡΗΣ - ΔΙΑΝΑ ΗΛ. 4-1
PhotobucketJUNIOR B':RENTI SOCCER - ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ. 0-0
PhotobucketΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Β':ΣΟΥΡΜΕΝΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ. 0-3


ΣΧΟΛΙΑ…ΖΟΥΜΕ




typeΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
Η πίεση του χρόνου και το προηγούμενο με τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί στο τουρνουά Παμπαίδων (και δεν έγιναν ποτέ) αναγκάζει τις ομάδες και την οργανωτική επιτροπή να επισπεύσουν την συνεννόησή τους για να γίνουν τα εξ αναβολής παιχνίδια του τουρνουά Ακαδημιών και Junior.
Ήδη σήμερα (28/4) διεξάγονται τα δύο παιχνίδια για τα Junior:
ΟΣΦΠ ΒΑΡΗΣ – ΔΙΑΝΑ ΗΛ. , RENTI SOCCER – ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ. καθώς και το ντέρμπι για τον Α΄ όμιλο στις Ακαδημίες ΦΟΙΒΟΣ Β. – ΦΗΜΗ ΑΛ.
(πιθανόν να γίνονται και άλλα παιχνίδια για τα οποία δεν έχουμε ενημέρωση).


typeΣΧΟΛΙΑ ΕΞ …ΑΝΑΒΟΛΗΣ
1. Εμείς πρώτοι γράψαμε πως τα παιχνίδια που αναβάλλονται θα έπρεπε(με μια μικρή ανοχή) να διεξάγονται με βάση τον κανονισμό του τουρνουά. Δεν θα αλλάξουμε γνώμη τώρα. Θα πούμε όμως ότι χειρότερο από το να μην εφαρμόζεται ο κανονισμός , είναι να εφαρμόζεται κατά το δοκούν , εισάγοντας στις διαδικασίες του τουρνουά δύο μέτρα και δύο σταθμά. Θα έπρεπε με λίγα λόγια να επισημανθεί στις ομάδες η ανάγκη να οριστούν ημερομηνίες αλλά να δοθεί η δυνατότητα να γίνει αυτό με τρόπο που δεν θα δημιουργήσει προβλήμα
σε καμία ομάδα.
Π.χ η ομάδα του Φοίβου Αργ. έχει να δώσει τρία εξ αναβολής παιχνίδια. Αν πάμε στο τυπικό του κανονισμού θα έπρεπε να τα δώσει όλα αυτό το τριήμερο.
Το να δοθεί η δυνατότητα να παίξει με περισσότερη «λάσκα» αρκεί να οριστούν όλα τα παιχνίδια από τώρα δεν θα αποτελούσε πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του Soccerino στον άλλο όμιλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Να οριστούν οι ημερομηνίες των εξ αναβολής παιχνιδιών και να γνωστοποιηθούν στην οργανωτική επιτροπή μέχρι την Δευτέρα 4/5.
Τα παιχνίδια θα πρέπει γίνουν πρίν από την 29η αγωνιστική (έως τις 15/5
δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του τουρνουά).





2. Υπάρχει και ένα ηθικό θέμα. Αρκετά παιχνίδια αναβλήθηκαν λόγω άλλων αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχαν κάποιες ομάδες. Αυτό δεν προβλέπεται από τον κανονισμό του τουρνουά. Οι ομάδες αυτές (Φήμη Αλ. , Φοίβος Αργ.)
«χρωστάνε» στην καλή θέληση των άλλων ομάδων τον μη μηδενισμό τους στα συγκεκριμένα παιχνίδια , η τον μη εξαναγκασμό τους σε διπλή αγωνιστική δοκιμασία μέσα σε ένα διήμερο. Δεν είναι ηθικό (και το λέμε χωρίς να γνωρίζουμε αν έχει γίνει κάτι τέτοιο) να πιέζουν τώρα που γι’ αυτές είναι βολικό να γίνουν τα παιχνίδια σε ημερομηνίες που «βάζουν θηλιά στο λαιμό» στις ομάδες που τους «έκαναν εξυπηρέτηση».
Π.χ το ντέρμπι Φήμη Αλ. – Μίλων(1) πρέπει να γίνει με σεβασμό του αγωνιστικού προγράμματος και του Μίλωνα , όπως και το ντέρμπι Φοίβος Αργ.- Cosmos Club θα πρέπει να γίνει με ανάλογο σεβασμό στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας.





Και αυτά για φέτος γιατί στο επόμενο τουρνουά πρέπει εξ αρχής τα πράγματα να γίνουν διαφορετικά.



type ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Οι ομάδες των Παμπαίδων και των Παίδων του Cosmos Club τέλειωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο τουρνουά Μπουρλής.
Διάφορες συγκυρίες δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να επιδοκιμάσουμε με ένα ζεστό χειροκρότημα την 6μηνη προσπάθειά τους στους τελευταίους αγώνες . Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ .

Photobucket Photobucket Photobucket
ΜΠΡΑΒΟ για την σπουδαία και μέσα σε σωστά πλαίσια προσπάθεια που έκαναν σε όλη την διάρκεια του τουρνουά.
ΜΠΡΑΒΟ για το ωραίο θέαμα και τις συγκινήσεις που μας πρόσφεραν.
ΜΠΡΑΒΟ γιατί οι θέσεις που πήραν (5οι οι Παίδες και 6οι οι Παμπαίδες) είναι διακρίσεις.
ΜΠΡΑΒΟ και για τα λάθη και τις αδυναμίες τους.
Και του χρόνου είμαστε σίγουροι ότι πάλι οι ομάδες μας θα μας δώσουν ανάλογες και μεγαλύτερες χαρές. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!


type 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ !
Μπαίνουμε στον Μάιο και το τουρνουά Μπουρλής «προσπαθεί» να τελειώσει. Σεβόμενοι την προσπάθεια των παιδιών (και μόνο!) δεν θα προσθέσουμε περισσότερα προβλήματα στην διοργάνωση τώρα που μένει ένας μήνας για να ολοκληρωθεί. Είδαμε όμως διάφορα «τραγελαφικά» να συμβαίνουν . Και δεν θα τα αφήσουμε – εν καιρώ – ασχολίαστα.
Προς το παρόν απλά αναρωτιόμαστε. Αυτό το 5ο μπροστά από το Μπουρλής σημαίνει ότι υπάρχει ήδη μια τετραετής εμπειρία. Πως εκφράστηκε αυτό στην φετινή διοργάνωση ? Γιατί αν κρίνουμε από αυτά που είδαμε συμπεραίνουμε ότι..
5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ) !!


type ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ «ΜΠΟΜΠΑ» ?
Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες μιας και το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη. Όμως είναι κάτι πολύ σοβαρό που ξεπερνάει τα όρια ενός παιδικού ποδοσφαιρικού τουρνουά. Και αν αποδειχτεί ότι δεν ήταν απλά «φημολογία» αλλά «καραμπινάτη παρανομία» τότε έχουμε να πούμε πολλά.


type ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Πάνω από επτακόσια παιδιά ηλικίας 11-15 χρόνων , από 32 διαφορετικές Ακαδημίες από όλη την Ελλάδα , πήραν μέρος στο 3ο Kinder+Sport – GFD Tournament που έγινε στο Λουτράκι και τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας από 13-26 Απριλίου.
Μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Πράσινης Ποδοσφαιρικής Ανάπτυξης, που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους και την δουλειά που γίνεται όλο τον χρόνο , αλλά και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να δουν από κοντά ένα κομμάτι του μέλλοντος της ομάδας τους. Το σίγουρο είναι ότι στα «θεμέλια» γίνεται δουλειά , για να ολοκληρωθεί όμως ένα αξιόλογο και σταθερό οικοδόμημα χρειάζεται και συνέχεια και εδώ γεννάται το ερώτημα. Πως τόσα ταλέντα (και από την εμπειρία στο Λουτράκι αυτό το λέμε με σιγουριά) δεν βρίσκουν το δρόμο τους στη συνέχεια ώστε να θαυμάσουμε και δικά μας παιδιά να διαπρέπουν στα ελληνικά και γιατί όχι και στα ευρωπα
ϊκά γήπεδα?


(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 27/4/09 23:55 μ.μ.)



Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (KAI OXI MONO)

ΕΝ ΤΗ..ΡΙΜΑ poet

Κερδίσανε με 1-0
εκεί στον Γαλαξία
τα Junior μας δείξανε
πως έχουνε αξία


Αν πάρουνε την πρόκριση
θα είναι ευτυχία
όμως και εδώ που φτάσανε
πάλι είναι επιτυχία


Η Ακαδημία βρέθηκε
να χάνει 1-0
τέσσερα όμως έβαλε
και πρόβλημα ουδέν


Πέντε παιχνίδια μείνανε
και όλοι συγκεντρωμένοι
θα πρέπει να παλέψουνε
και θα ‘ναι οι κερδισμένοι.


Οι Παίδες και οι Παμπαίδες μας
5οι κι’ 6οι βρεθήκαν
και ΜΠΡΑΒΟ τους και ΖΗΤΩ τους
κι’ αυτοί διακριθήκαν


Οκτώ αγώνες γίνονται
για να βγουν οι τετράδες
προετοιμάζονται σκληρά
και οι δεκάξι ομάδες


Φήμες και «παρασκήνιο»
στο τουρνουά Μπουρλής
υπάρχει και περίπτωση
να γίνει της «μουρλής»


ο ριμαδης







ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ


ΣΕ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ


Με την διεξαγωγή και της 26ης αγωνιστικής , ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση (όμιλοι) του τουρνουά Μπουρλής στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παίδων.
Ευτυχώς τα παιχνίδια που εκκρεμούν , δεν επηρεάζουν την βαθμολογική θέση των ομάδων που παίρνουν την πρόκριση στους «8» και έτσι δεν θα χρειαστεί να καθυστερήσει το πρόγραμμα για να γίνουν αυτά τα παιχνίδια.


ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
Θρίλερ παίχτηκε στον Α΄ όμιλο , αφού μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Μοσχάτου επί της αήττητης Καλιθέας , τρείς ομάδες (Μοσχάτο , Σούρμενα , Καλιθέα) ισοβαθμούν στην 2η θέση. Με βάση τον Κ.Α.Π. για να γίνει η κατάταξη των ομάδων θα έπρεπε να βγεί η βαθμολογία των μεταξύ τους παιχνιδιών. Και σ’αυτήν την περίπτωση έχουμε ισοβαθμία (6β. η κάθε ομάδα) , οπότε μετράει η διαφορά τερμάτων. Τελικά δεύτερη θα ήταν η ομάδα του Μοσχάτου και τρίτα τα Σούρμενα ενώ η Καλιθέα έμενε τέταρτη. Πρώτη είναι η ΔΙΑΝΑ Ηλ. που νίκησε και απλά παρακολούθησε τι έγινε πίσω της.
Αυτά ορίζει ο Κ.Α.Π. Στην σύσκεψη όμως που έγινε το βράδι της Δευτέρας στους Τράχωνες αποφασίστηκε αλλιώς. Να ισχύσει δηλαδή η συνολική διαφορά τερμάτων
.
Έτσι η σειρά των ομάδων έχει ως εξής:
ΚΑΤΑΤΑΞΗ: 1. ΔΙΑΝΑ ΗΛ. 2. ΚΑΛΙΘΕΑ 3. ΜΟΣΧΑΤΟ 4. ΣΟΥΡΜΕΝΑ


Στον δεύτερο όμιλο (που μετείχε και η ομάδα μας και κατέλαβε την 6η θέση) τα πράγματα όσον αφορά την 1η θέση ήταν ξεκάθαρα. Ο Φοίβος Αργ. χρειαζόταν να πάρει ένα από τα πέντε παιχνίδια που είχε σε εκκρεμότητα για να είναι πρώτος.
Οι Τράχωνες κερδίζοντας την Ηλιούπολη πήραν , έστω και δύσκολα , την 2η θέση και το αβαντάζ έδρας και ο Φοίβος Βάρης με τον Φωστήρα Ηλ. έπαιξαν την 3η θέση στον μεταξύ τους αγώνα με την ομάδα της Βάρης να κερδίζει με 1-0 στο 61΄.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ: 1. ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ. 2. ΤΡΑΧΩΝΕΣ 3. ΦΟΙΒΟΣ Β. 4. ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ.
Με βάση τα όσα αναφέρονται παραπάνω τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι:
1. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
2. ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ
3. ΚΑΛΙΘΕΑ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ
4. ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ

Τα παιχνίδια είναι μονά και γίνονται στην έδρα της ομάδας που αναγράφεται πρώτη.
Στα ημιτελικά θα παίξουν:
Νικητής 1 – Νικητής 4
Νικητής 2 - Νικητής 3


ΠΑΙΔΕΣ
Στην κατηγορία αυτή τα πράγματα είχαν ξεκαθαρίσει δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.
Ενδιαφέρον υπήρχε για την 2η θέση του Α΄ ομίλου , που τελικά την πήρε το Χαϊδάρι κερδίζοντας εκτός την Ηλιούπολη με 2-1. Έτσι μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και στους δύο ομίλους τα πράγματα έχουν ως εξής:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: 1. ΣΟΥΡΜΕΝΑ(1) 2. ΧΑΙΔΑΡΙ 3. ΦΟΙΒΟΣ Β. 4. ΥΜΗΤΤΟΣ 2007
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: 1. ΕΛΠΙΔΑ ΑΑ 2. RENTI SOC. 3. ΣΟΥΡΜΕΝΑ(2) 4. ΜΟΣΧΑΤΟ
Τα ζευγάρια των προημιτελικών (ισχύει ότι και στους Παμπαίδες) είναι:
1. ΣΟΥΡΜΕΝΑ(1) – ΜΟΣΧΑΤΟ
2. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΥΜΗΤΤΟΣ 2007
3. ΑΟ ΧΑΙΔΑΡΙ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ(2)
4. RENTI SOCCER – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ

Και στα ημιτελικά θα παίξουν
Νικητής 1 – Νικητής 4
Νικητής 2 - Νικητής 3


ΣΗΜ1: Το OURBOYS , αν και δεν συνεχίζουν οι ομάδες του Cosmos Club , θα έχει ενημέρωση από όλα τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης και φυσικά από τους ημιτελικούς και τους τελικούς.


ΣΗΜ2: Στην πρωϊνή ανάρτησή μας είχαμε βγάλει τα ζευγάρια των Παμπαίδων με βάση ότι ισχύει στον Κ.Α.Π. Πιστεύουμε ότι εφ’όσον ο κανονισμός του Μπουρλής δεν ορίζει αλλιώς αυτό θα ήταν το σωστό και όχι να παίρνονται αποφάσεις με τις
«κουτάλες στο χέρι γύρω από το καζάνι» μετά το τέλος του τουρνουά
.Photobucket


ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ !!








ΤΑ JUNIOR 1-0 TON ΟΣΦΠ ΒΑΡΗΣ

Photobucket Photobucket Photobucket
Παίζοντας παθιασμένα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τα Junior του Cosmos πέτυχαν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα.
Συγκεντρωμένα στο παιχνίδι , προσέχοντας στην άμυνα , με τον Κωσταδήμα σε φοβερή μέρα και τον Μεχμέτι να είναι «τσιμπούρι» στον καλύτερο παίκτη της Βάρης υπερασπίστηκαν το γκολ που πέτυχε ο Κωσταδήμας και πήραν δίκαια τους 3β. , μπαίνοντας γερά στην διεκδίκηση μιας θέσης στους «4» του τουρνουά.
Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις , ήταν όμως αμφίρροπος και κράτησε το ενδιαφέρον όσων τον παρακολούθησαν αμείωτο μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Αναφέρουμε τις σημαντικότερες στιγμές:
11΄ Ο Δημητρόπουλος σε κόρνερ από αριστερά δίνει έξυπνη πάσα στον αμαρκάριστο Κωσταδήμα που με αριστερό ψηλοκρεμαστό σουτ πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ και βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα μας με 1-0.
14΄ Σ’ ένα γέμισμα προς την εστία μας , η μπάλα σκάει ένα μέτρο από τον Διαμαντίδη που με γρήγορο ρεφλέξ την διώχνει κόρνερ.
16΄ Καλό κτύπημα φάουλ του Ζωγραφάκη φεύγει λίγο άουτ.
17΄ Σουτ του Κόντου βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας μας.
30΄ Δυνατό σουτ του Δημητρόπουλου από δεξιά φεύγει άουτ.
37΄ Ο Χαλκιόπουλος φεύγει μόνος του προς την αντίπαλη εστία αλλά σουτάρει βιαστικά και άστοχα , χάνοντας μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Βάρης προσπάθησε να πιέσει αλλά τα παιδιά της ομάδας μας κράτησαν μακριά από την εστία μας τους αντίπαλους επιθετικούς , καλύπτοντας όλους τους χώρους.
Το καλό αποτέλεσμα ήταν προϊόν της καλής ομαδικής λειτουργίας και όλα τα παιδιά (και τα 13) που έπαιξαν είχαν την δική τους συμμετοχή στην νίκη. Βαβουράκης , Ζλατίδης και Δημητρόπουλος κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες από τους αντίπαλους επιθετικούς και ο Ζωγραφάκης με τον Τσιτσώνη ήταν πολύ καλοί στο κέντρο. Ο Κωσταδήμας έκανε μεγάλη εμφάνιση . Ήταν μόνιμη απειλή όποτε είχε την μπάλα στα πόδια του και ταυτόχρονα γύριζε μέχρι την περιοχή μας για να μαρκάρει και να βοηθήσει στην άμυνα. Και ο Μεχμέτι έκανε όσα βήματα έκανε και ο Κόντος (και λίγα παραπάνω) , ακολουθώντας τον επί 40΄ όπου και αν πήγαινε και περιορίζοντας στο ελάχιστο δυνατό την επιθετική του δραστηριότητα.
Δύο παιχνίδια μένουν ακόμα (με Μίλωνα εκτός και Υμηττό εντός) για να λήξει και αυτή η φάση του τουρνουά. Τα «πιτσιρίκια» μας δείχνουν χαρακτήρα και μπορούν , αν κάνουν ανάλογες εμφανίσεις και έχουν και λίγη τύχη ,να πάρουν μία απ’ τις θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά.
Σύνθεση: Διαμαντίδης , Δημητρόπουλος , Βαβουράκης , Ζλατίδης , Τσιτσώνης , Ζωγραφάκης , Μεχμέτι , Κωσταδήμας , Στασινόπουλος (Παπαδημητρίου , Κορμανός , Χαλκιόπουλος , Παπανικολάου).


ΝΙΚΗ ΒΑΛΣΑΜΟ !


Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ 4-1 ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

PhotobucketPhotobucket Photobucket
Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο Μπουρλής και το άτυχο αποτέλεσμα στον μικρό τελικό στο Λουτράκι , η Ακαδημία βρήκε τον δρόμο της και πέτυχε μια σημαντική (και όχι τόσο εύκολη όσο δείχνει το σκορ) νίκη επί της αξιόμαχης ομάδας του Υμηττού.
Στο ξεκίνημα μουδιάσαμε όλοι όταν ο Σαμπατάκος αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν μπόρεσε να μπει στον αγώνα. Την θέση του κλήθηκε να πάρει ο Μούρτζης , στερώντας την επίθεσή μας από την επιθετική της αιχμή.
Παρ’ όλα αυτά μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και για 15΄ είχαμε τον έλεγχο. Όσο όμως δεν ερχόταν το γκολ τα παιδιά του Υμηττού άρχισαν να βγαίνουν στην επίθεση και να δημιουργούν κινδύνους για την εστία μας. Έτσι και ενώ από την πλευρά μας είχαμε ένα σουτ από καλή θέση του Κουτσομύτη στο 4΄ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας , μια καλή επίθεση από αριστερά στο 7΄ που κατέληξε σε σουτ του Μπούζα από την άλλη πλευρά που απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας και ένα καλό σουτ του Κακαβούλα λίγο έξω απ’την περιοχή που έφυγε άουτ στο 11΄ , το «καμπανάκι» χτύπησε στο 13΄ όταν σουτ παίκτη του Υμηττού τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας μας. Άλλη μια καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 16΄ όταν ο Κακαβούλας έβγαλε καλή μπαλιά στον Λάλα που έμπαινε από αριστερά , αλλά ο μοναδικός αμυντικός που χώριζε τον παίκτη μας από το τετ-α-τετ πρόλαβε να διώξει πλάγια.
21΄ Ελεύθερος βρέθηκε παίκτης του Υμηττού λίγο κάτω από το κέντρο και κοντρολάροντας την μπάλα έφτασε έξω απ’ την περιοχή μας και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Μούρτζη να αντιδράσει γράφοντας το 0-1.
23΄ Ο Μούρτζης τετ-α- τετ με αντίπαλο επιθετικό αντιδράει σωστά και γλυτώνει την ομάδα μας από δεύτερο γκολ.
Το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου βρήκε την ομάδα μας πίσω στο σκορ και τον Διονύση Ροματζά να προσπαθεί να λύσει το «sudoku» που είχε μπροστά του.
Και για να το κάνει πήρε ένα σωρό ρίσκα.
Έβαλε τερματοφύλακα τον Κουτσομύτη ,που ήταν καλός στο χώρο του κέντρου , ώστε να παίξει με δύο καθαρούς επιθετικούς(Μούρτζη , Λάλα).
Πέρασε τον Μπούζα στο κέντρο της άμυνας.
Έβαλε τον Ταμπάκη πίσω από τον Κακαβούλα στο κέντρο
Τέλος τράβηξε τον Μπαλούτσο δεξιά στην άμυνα.

Και «ο τολμών νικά» ! Τα «τρία ΜΠ» στην άμυνα πήγαν καλά και με τον Ταμπάκη να σκουπίζει στο κέντρο , ο Κακαβούλας ελευθερώθηκε και πήρε πρωτοβουλίες έχοντας πλέον δύο επιλογές στην επίθεση.
29΄ Με ωραίο απ’ ευθείας κτύπημα κόρνερ από δεξιά ο Κακαβούλας ξεγελάει τον τερματοφύλακα και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα 1-1.
36΄ Ο Ταμπάκης παίρνει την μπάλα 5μ πάνω από την σέντρα κάνει άλλα πέντε με καλό κοντρόλ και με μια συρτή «οβίδα» στέλνει την μπάλα στην γωνία της εστίας του Υμηττού γράφοντας το 2-1.
Κάπου εκεί το γήπεδο άρχισε να γέρνει προς την μεριά του Υμηττού και στο 45΄ έγειρε και το ματς υπέρ μας , όταν σε πλασέ του Κακαβούλα ο τερματοφύλακας του Υμηττού έβαλε λάθος το σώμα του , η μπάλα του ξέφυγε και πήγε στα δίχτυα για να γίνει το 3-1. Στο 48΄ ένα φοβερό μονοκόμματο αριστερό σούτ του Λάλα έφυγε άουτ και στο 49΄ ο Μούρτζης με μια προσωπική ενέργεια ξέφυγε από τους αμυντικούς και πλάσαρε τον τερματοφύλακα για να γράψει το τελικό 4-1.








Και οι 10 που έπαιξαν ήταν καλοί κατά διαστήματα.Σε διάρκεια Λάλας , Ταμπάκης , Μπαράκος και Κακαβούλας έδωσαν τα περισσότερα. Πολύ καλός ο Μπούζας στο β΄ ημίχρονο , όπως και ο Κουτσομύτης στα πρώτα 15΄. Ο Μούρτζης με μία σωτήρια απόκρουση ως τερματοφύλακας και ένα γκολ δεν μπορεί να μην είναι στους διακριθέντες. Ο Λαμπρόπουλος στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξε ήταν σταθερός και τις περισσότερες φορές αποελεσματικός στις επεμβάσεις του και σωστός στις μεταβιβάσεις του. Ο μικρός Μπούζας που τον αντικατέστησε έκανε αισθητή την παρουσία του και είχε μερικές καλές ενέργειες. Και ο Μπαλούτσος που προσπάθησε στην φυσική του θέση στο α΄ ημίχρονο , στο β΄ προσπάθησε πολύ περισσότερο σε μια θέση που δεν γνωρίζει και τα κατάφερε μια χαρά.
Το καλό είναι πως πήραμε μια καθαρή νίκη και η ομάδα θα πάει ψυχολογικά ισορροπημένη την άλλη βδομάδα στο ντέρμπι με το Renti Soccer.
Σύνθεση: Μούρτζης (26΄Κουτσομύτης) , Λαμπρόπουλος (26΄Μπούζας Θ.) , Μπαράκος , Ταμπάκης , Κουτσομύτης (26΄Μούρτζης) , Μπαλούτσος , Κακαβούλας , Μπούζας Γ. , Λάλας.