29 Απρ 2009




ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ... (Ενημέρωση 1/5 14:00 μ.μ. )

PhotobucketΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ.-COSMOS CLUB 1-2



Ο Μάιος μας έρχεται
εμπρός βήμα ταχύ
να τον προυπαντήσουμε
παιδιά στην….
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ !


ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΦΟΙΒΟ akad
Το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τον Φοίβο Αργυρούπολης , που είχε αναβληθεί λόγω αγωνιστικής υποχρέωσης της ομάδας του Φοίβου στο πρωτάθλημα σάλας της ΕΠΟ , θα γίνει αύριο (1/5).
Η «βιασύνη» να γίνει το παιχνίδι φέρνει την ομάδα μας να δίνει δύο ντέρμπι (με την πρώτη και την τρίτη ομάδα του ομίλου) μέσα σε ένα τριήμερο. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ξεχάσουν τα παιδιά ότι παίζουν και Κυριακή (άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά για την Ακαδημία που δίνει δύο απανωτούς αγώνες) και να συγκεντρωθούν στον αγώνα με τον Φοίβο. Αν κρίνουμε από την συνολική παρουσία των ομάδων και την θέση τους στην βαθμολογία , υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που θα το χαρούν όλα τα παιδιά και όσοι βρεθούν στο γήπεδο. Θα υπάρξει φυσικά και αποτέλεσμα που κάποιον θα ευχαριστήσει περισσότερο και κάποιον λιγότερο.
Το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς θα το ξέρουμε και θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το Κυριακάτικο ματς με το Renti Soccer.
μ.μ.


PhotobucketJUNIOR Α':ΟΣΦΠ ΒΑΡΗΣ - ΔΙΑΝΑ ΗΛ. 4-1

PhotobucketJUNIOR B':RENTI SOCCER - ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ. 0-0

PhotobucketΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Β':ΣΟΥΡΜΕΝΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ. 0-3




ΠΑΙΔΕΣ (’94-’95)5Η ΘΕΣΗ

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ…
Photobucket
Χωρίς μεγάλες κουβέντες και με χαμηλό προφίλ πήραν θέση στην εκκίνηση του 5ου τουρνουά Μπουρλής , οι Παίδες του Cosmos Club
Την πρώτη αγωνιστική πήραν εύκολη νίκη με 6-1 μέσα στην Ανάβυσσο. Στην συνέχεια πήγαν στο Φάληρο και έφεραν ισοπαλία 0-0 με τον ΑΟΚ Φαλήρου (καλό αποτέλεσμα αν και ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ομάδας μας). Την 3η αγωνιστική δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τους Τράχωνες μένοντας πάλι στο 0-0 (η νίκη σ’ αυτό το παιχνίδι που ήταν εφικτή θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύτιμη στην συνέχεια).
Σε δύο παιχνίδια με πιο αδύναμες από εμάς ομάδες τα παιδιά μας έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πήραν δύο άνετες νίκες (4-0 την Δάφνη στο Φάληρο και 6-1 τα Γλυκά Νερά στην έδρα μας). Την 6η αγωνιστική πήραν 3β. από το ρεπό τους και στην συνέχεια επικράτησαν με 3-1 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μίλωνα. Το γκολ του Καρκατσούλη στην δύσκολη έδρα του Άρη Βούλας έφερε την ομάδα μας αήττητη και με ανεβασμένη ψυχολογία να παίρνει με ευκολία άλλο ένα εντός έδρας ματς , αυτή την φορά με αντίπαλο την Λαύρα Αργ. , με 3-0. Κάπου εκεί η ιδέα της πρόκρισης άρχισε να μπαίνει για καλά στα μυαλά των παιδιών αφού ήταν στην δεύτερη θέση , αήττητα και με μόνο 4 γκολ παθητικό. Όμως στις τέσσερεις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου η ομάδα έκανε 3 ήττες εντός (με Μοσχάτο 0-1 σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό, με Renti Soccer 1-3 δύσκολα και με Ελπίδα ΑΑ 0-4 στο μοναδικό παιχνίδι που κατεβάσαμε τα χέρια).
Το τέλος του Α΄γύρου βρήκε την ομάδα μας στην 7η θέση , με ένα ματς λιγότερο (Σούρμενα) και την ιδέα της πρώτης τετράδας πιο θολή .
Η νίκη με 6-2 επί της Αναβύσσου και η αποχώρηση του ΑΟΚ Φαλήρου (πήραμε τον αγώνα με 3-0) έδωσαν την δυνατότητα στην ομάδα να πάει στους Τράχωνες με αναπτερωμένες ελπίδες. Πάλι όμως , αν και ήμασταν καλύτεροι , μείναμε στο στείρο 0-0 χάνοντας πολύτιμους βαθμούς . Τέσσερεις συνεχόμενες νίκες (Δάφνη Π.Φ
3-2 , Γλυκά Νερά 2-0 , Τερψιθέα 3-0αα και Μίλωνας 1-0
) έφεραν 12β. και την ομάδα να ισοβαθμεί στην προνομιούχο 4η θέση με το Μοσχάτο. Και ήρθε η 21η αγωνιστική με την ομάδα μας να υποδέχεται τον Άρη Βούλας και να παίζει και το εξ αναβολής παιχνίδι με τα Σούρμενα την στιγμή που το Μοσχάτο θα πήγαινε στους Αγ. Αναργύρους να παίξει με την Ελπίδα. Το Μοσχάτο έχασε 1-0 . Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά με τα Σούρμενα (Πέμπτη) , προηγήθηκε με ένα φοβερό γκολ του Προκοπίου και τελικά έχασε από μια ολιγωρία σε κτύπημα φάουλ 4΄πριν την λήξη.
Στην δεύτερη ευκαιρία που είχε (Κυριακή) με τον Άρη Βούλας στην έδρα της , έπαιξε μέτρια και για άλλη μια φορά έφερε 0-0 και πήρε έναν βαθμό διαφορά από το Μοσχάτο με το οποίο θα έπαιζε στην έδρα του την 23η αγωνιστική. Με μια πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 5-0 στην έδρα της Λαύρας φτάσαμε στο κρίσιμο για την 4η θέση παιχνίδι. Δεν μένουμε στο τι έγινε στο Μοσχάτο (άλλωστε υπάρχει ολόκληρο το video και ένα σωρό σχόλια που έγιναν τότε που έπρεπε) , απλά τονίζουμε ότι η πρόκριση στην 4άδα χάθηκε στο β΄ημίχρονο , όταν παίζαμε για 35΄λεπτά με παίκτη παραπάνω και δεν μπορέσαμε να κάνουμε ούτε μία ουσιαστική ευκαιρία , παραχωρώντας τους 3β. στους αντιπάλους μας.
Η πολύ μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Renti Soccer και το θετικό αποτέλεσμα που πήραν 1-1 από μια ομάδα που τα έδωσε όλα για να νικήσει δεν αρκούσε , μιας και το Μοσχάτο κέρδισε και αύξησε την διαφορά σε 4β. Η ομάδα του Μοσχάτου κέρδισε και το επόμενο παιχνίδι και έτσι τα παιχνίδια με τα Σούρμενα (είχε αναβληθεί) και την Ελπίδα ΑΑ την τελευταία αγωνιστική (η ομάδα μας ήταν στο Λουτράκι για το τουρνουά της GFD) δεν είχαν καμία σημασία και χρονικά δεν ήταν εφικτό να γίνουν.
Η 5η θέση πρέπει να θεωρείται επιτυχία αν και με μεγαλύτερη τύχη και περισσότερη συγκέντρωση σε κάποια ματς θα ήταν εφικτό να περάσει η ομάδα στους «8».
O Γιάννης Λιβαθηνός αξιοποίησε όλο το δυναμικό που είχε στην διάθεσή του χρησιμοποιώντας 19 συνολικά ποδοσφαιριστές.
Κουτρομάνος(τερμ.) , Αντύπας , Βασιλικός , Γκέκας , Διαρεμές , Ζαφειράτος, Ζένιου , Καρατζάς , Καρκατσούλης , Κολιούλης , Μέρτσο , Μπαλούτσος , Νιάφας , Παπαχριστόπουλος , Προκοπίου , Σταυρινάκης , Τουλιαγκάνοφ , Φακούντης , Χαρίτος.
Όλα τα παιδιά βοήθησαν στην καλή παρουσία της ομάδας στο τουρνουά και έδειξαν άριστο αγωνιστικό ήθος (ακόμα και όταν προκλήθηκαν).
Από την πλευρά μας κάναμε ότι ήταν δυνατόν να παρουσιάσουμε την προσπάθεια που έκαναν. Οι δυσκολίες που υπήρξαν (υποχρεώσεις και των άλλων ομάδων του Cosmos Club) έφεραν τους Παίδες να είναι «αδικημένοι» σε προβολή από την ιστοσελίδα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες , αυτό όμως ήταν και αντικειμενικό (δεν βρέθηκαν και οι άνθρωποι που θα βοηθούσαν). Πρέπει πάντως να τονίσουμε την προσπάθεια που έγινε από τον Γεράσιμο Ζαφειράτο ώστε να υπάρχουν έγκαιρα τα αποτελέσματα και οι σκόρερ , περιγραφές από αρκετά παιχνίδια και φωτογραφίες της ομάδας και των ποδοσφαιριστών.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ’ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ’94.

Με τα παιδιά του ’95 θα βρεθούμε και πάλι του χρόνου σε όποιες αγωνιστικές δραστηριότητες έχουν.
Αφιερώνουμε στην ομάδα μας ένα ζεστό «διαδικτυακό χειροκρότημα»!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ !!