24 Απρ 2009

.

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/4 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/4 ΟΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ GFD ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ "ΤΑ ΝΕΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ",ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ "ΚΛΙΚ" ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ,ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΜΠΟΥΡΛΗΣ"
OURBOYS



Photobucket

O ΡΙΜΑΔΗΣ…
ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Το τουρνουά της GFD
έγινε στο Λουτράκι
του ποδοσφαίρου ήταν γιορτή
φτιαγμένη με μεράκι


Παιδιά από Πάτρα , Πρέβεζα
Ρέθυμνο κι’ Ελευσίνα
Τρίκαλα , Άργος , Αίγιο
Σπάτα , Καλύβια , Αθήνα.


Δέκα , έντεκα και δώδεκα
και δεκατριών παιχτάκια
πρόσφεραν πλούσιο θέαμα
κι’ ένα σωρό γκολάκια.


Παλέψαν μεσ’ στα γήπεδα
κι’ απ’ έξω ήταν φίλοι
στην λάθος την αντίληψη
δώσαν γερό σκαμπήλι.


Αυτό είναι το ποδόσφαιρο
κι’ όχι τα «μαύρα χάλια»
θάπρεπε να ήταν και εδώ
τ’ αθλητικά κανάλια.


ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές
και παύλα και τελεία
ήτανε εξαιρετική
αυτή η πρωτοβουλία


ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΙ’ ΑΝ ΧΑΣΑΝ ΚΙ’ ΑΝ ΝΙΚΗΣΑΝ
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΠ’ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ!


ο ριμαδης



ΚΙ’ ΑΛΛΗ ΝΙΚΗ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Καλά τα νέα από το Λουτράκι. Η ομάδα μας στον αγώνα που έγινε αργά το απόγευμα της Παρασκευής κέρδισε το Friends Club (Σπάτα) με 1-0 , με σκόρερ τον Κλάους. Έτσι με δύο νίκες και 6β. έχει σοβαρές ελπίδες να μπεί στα ημιτελικά.
Αύριο το απόγευμα τα παιδιά δίνουν τον τελευταίο αγώνα τους και δείχνουν έτοιμα να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται να διακριθούν.


ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ’94-‘95

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Από την Πέμπτη το απόγευμα (23/4) ξεκίνησε την δική της προσπάθεια για διάκριση η ομάδα του Cosmos Club με παιδιά γεννημένα το ’94 και το ’95. Μέχρι το Σάββατο το βράδι θα δώσει συνολικά 4 αγώνες στον όμιλο και την Κυριακή , ανάλογα με την θέση που θα έχει πάρει , θα παίξει στα ημιτελικά η έναν αγώνα κατάταξης.
Ήδη έχει δώσει τους δύο πρώτους αγώνες . Στον πρώτο το απόγευμα της Πέμπτης κέρδισε με 3-0 την ομάδα από το Δάλι της Κύπρου , αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο.
Σκόρερ οι Κλάους(2) και Γκέκας. Στον δεύτερο , την Παρασκευή το πρωί , ηττήθηκε με 2-0 από την Ακαδημία Α.Ο Δικαίου από την Κω. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο , κάποια λάθη όμως στην άμυνα έφεραν την ομάδα από την Κω μπροστά και τα παιδιά μας παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να γυρίσουν το αποτέλεσμα.




ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ


ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ GFD ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!



Με τους 14 αγώνες που καθόρισαν τις πρώτες ομάδες και την τελική κατάταξη και στις δύο κατηγορίες έληξε το πρώτο τετραήμερο του 3ου Kinder + Sport – GFD Tournament στο Λουτράκι (θα ακολουθήσει και «δεύτερη δόση» με ομάδες στις κατηγορίες ’94 – ’95 και ’96 – ’97).
Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και οι διοργανωτές έδειξαν ικανοποιημένοι από το επίπεδο του ποδοσφαίρου που έπαιξαν οι ομάδες που συμμετείχαν. Ικανοποιημένοι μείναμε και όλοι εμείς που βρεθήκαμε στις πολύ ωραίες και άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις της Sport Camp και παρακολουθήσαμε καλούς αγώνες και πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές , για μερικούς από τους οποίους είναι σίγουρο ότι θα ακούσουμε και στο μέλλον.
Χαρήκαμε εκατοντάδες παιδιά να αγωνίζονται με πάθος αλλά και σεβασμό μεταξύ τους , από τον πρώτο αγώνα μέχρι και τον τελευταίο.
Ανάμεσά τους και τα δικά μας που τα είδαμε να χαίρονται , να στεναχωριούνται , να πεισμώνουν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα και να κερδίζουν πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια.
Η 4ήμερη γιορτή τελείωσε με μια λιτή τελετή στην οποία βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες και πήραν τα κύπελλα οι νικήτριες του τουρνουά και τα παιδιά που διακρίθηκαν. Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι μεγάλες παλιές δόξες του Παναθηναϊκού
Τάκης Λουκανίδης και Τότης Φυλακούρης.
Το ζεστό χειροκρότημα πολλών γονιών και τα συνθήματα των παιδιών δημιούργησαν μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.

4Η ΘΕΣΗ ΟΙ ’98-’99 και 6Η ΘΕΣΗ ΟΙ ’96-’97

ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Ικανοποιητική θα πρέπει να χαρακτηριστεί η πορεία των ομάδων μας και η θέση που κατέλαβαν. Όχι πως δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Αν εξαιρέσουμε τις δύο ομάδες που πήραν την 1η θέση σε κάθε κατηγορία , οι υπόλοιπες ομάδες που τερμάτισαν ψηλότερα από τις δικές μας ήταν στα μέτρα μας.
Και μεταξύ ισοδύναμων ομάδων (η καλύτερα ομάδων με μικρές διαφορές) οι αγωνιστικές συγκυρίες και οι ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου τουρνουά είναι εκείνες που μπορεί να σε φέρουν στην δεύτερη αλλά και στην έκτη θέση.
Και τα 23 παιδιά πάντως που συμμετείχαν , είχαν καλές και λιγότερο καλές εμφανίσεις το σίγουρο όμως είναι ότι προσπάθησαν και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό.
Ένα «τσακ» από την τρίτη θέση βρέθηκε η ομάδα ’98-’99 καθώς στον μικρό τελικό της κατηγορίας βρέθηκε δύο φορές να προηγείται , δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει το προβάδισμα. Έτσι μπήκαμε στην «ψυχοφθόρα» διαδικασία των πέναλτι. Εκεί τα παιδιά έδειξαν αγχωμένα και χωρίς καθαρό μυαλό ,χάνοντας τρία στα πέντε, με αποτέλεσμα να μείνουν στην τέταρτη θέση. Συνολικά πάντως η ομάδα μας δεν βρέθηκε στα καλύτερά της αυτό το τετραήμερο.
Τα παιδιά του ’96-’97 (για να είμαστε ακριβείς του ’97 με ολίγα από ’96) αφού έχασαν την δεύτερη θέση του ομίλου (έκαναν το λιγότερο καλό παιχνίδι τους στο πιο κρίσιμο ματς) , έχασαν στις λεπτομέρειες και την 5η θέση από το Αίγιο. Πάλεψαν όμως σε όλα τα ματς και προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Για όλα τα παιδιά οι εμπειρίες ήταν πολύτιμες και πιστεύουμε πως αν η δουλειά που γίνεται συνεχιστεί και βελτιώσουν την ατομική τους τεχνική και την ομαδική τους λειτουργία ακόμα περισσότερο , στο μέλλον θα έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ COSMOS CLUB

MVP ΣΤΑ ’98-’99 Ο Χ.ΚΑΚΑΒΟΥΛΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ FAIR PLAY ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ’96-‘97

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Οι ομάδες Αθλόπολις FC από την Πρέβεζα (’98-’99) και Αριστέας Άργους (’96-’97) ήταν οι νικητές της διοργάνωσης.
Τα παιδιά από την Πρέβεζα κατά την γνώμη μας έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο απ’ όλες τις ομάδες και των δύο κατηγοριών.
Και οι Παμπαίδες από το Άργος έχοντας στις τάξεις τους τον καλύτερο παίκτη του τουρνουά (Γκρόσιος) δεν βρήκαν αντίπαλο να τους «κοιτάξει στα μάτια».
Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα των ημιτελικών και τελικών αγώνων κάθε κατηγορίας , τα αποτελέσματα των αγώνων κατάταξης και η τελική κατάταξη των ομάδων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ’98-99
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Cosmos Club – Αθλόπολις FC 2-9
Ρέθυμνο SC – Friends Club 3-0
ΤΕΛΙΚΟΣ
Αθλόπολις FC – Ρέθυμνο SC 8-0
3H – 4H ΘΕΣΗ
Friends Club – Cosmos Club 2-2 (3-2πεν.)
5Η – 6Η ΘΕΣΗ
Αριστέας Άργους – Super Goal 6-1
7Η – 8Η ΘΕΣΗ
Athletic SC – Ακαδημία Αιγίου
9Η – 10Η ΘΕΣΗ
Καρακούσης SC – Mini Calcio 3-1

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ FC ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ SOCCER CLUB
FRIENDS CLUB ΣΠΑΤΩΝ
COSMOS CLUB ΚΟΛΩΝΟΥ
ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ
SUPER GOAL ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ATHLETIC SC ΠΑΤΡΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΙΓΙΟΥ
ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ SC ΤΡΙΚΑΛΩΝ
MINI CALCIO ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Πρώτος σκόρερ: Μπουζούκης (Αθλόπολις Πρέβεζας)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ’96 – ‘97
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Αριστέας Άργους – Αθλόπολις FC 6-1
Mini Calcio – Καρακούσης SC 3-0
ΤΕΛΙΚΟΣ
Αριστέας Άργους – Mini Calcio 4-0
3Η – 4Η ΘΕΣΗ
Αθλόπολις FC – Καρακούσης SC 3-2
5Η – 6Η ΘΕΣΗ
Ακαδημία Αιγίου – Cosmos Club 4-3
7Η – 8Η ΘΕΣΗ
Ρέθυμνο SC – Αμμουδιά MFC
9Η – 10Η ΘΕΣΗ
Friends Club – Super Goal

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ
MINI CALCIO ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ FC ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ SC ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΙΓΙΟΥ
COSMOS CLUB
ΡΕΘΥΜΝΟ SOCCER CLUB
ΑΜΜΟΥΔΙΑ MFC
FRIENDS CLUB ΣΠΑΤΩΝ
SUPER GOAL ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Πρώτος σκόρερ: Γκρόσιος (Αριστέας Άργους)

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

ΟΜΑΔΑ FAIR PLAY ’98-’99 Friends Club Σπάτων
ΠΑΙΚΤΗΣ FAIR PLAY ’98-’99 Παπαχρονόπουλος(Athletic SC Πάτρας)
’96-’97 Αναστασίου (Αμμουδιά MFC)
MVP ’96-’97
Δημόπουλος (Ακαδημία Αιγίου)
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ’98-’99 Μήτσου (Super Goal Καλυβίων)
’96-’97 Αργυρίου (Καρακούσης SC Τρικάλων)