15 Σεπ 2010

15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!!! (ΜΕΡΟΣ Α')

Φίλοι και φίλες,
βρισκόμαστε λοιπόν 15 μόλις μέρες πριν την επίσημη λειτουργία του νέου OUR BOYS.
Το βάρος της ευθύνης,μεγάλο,αλλά μεγάλη και η πίστη στην επιτυχία .
Τέλος πάντων...θα δείξει!!!
Επειδή η νέα μορφή του OUR BOYS διαφέρει τελείως από την έως τώρα,νοιώσαμε την ανάγκη να ξεκινήσουμε από σήμερα μια σειρά ενημερώσεων σχετικά με το περιεχόμενο,το στήσιμο και τους συντελεστές του νέου OUR BOYS.

ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ OUR BOYS"

Το νέο OUR BOYS,βασίζεται πάνω στην λογική της φράσης:

"ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"

Ετσι με το που θα επισκέπτεται κάποιος το OUR BOYS,θα βρίσκεται στη κεντρική του σελίδα,η οποία θα λειτουργεί σαν καθρέφτης της όποιας ειδησεογραφίας σχετικά με το παιδικό ποδόσφαιρο.
Για να γίνει κατορθωτό αυτό,η Homepage του site,θα είναι χωρισμένη στις παρακάτω "ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ" :



Στη κεφαλίδα του site θα υπάρχει η ενότητα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ",στις γραμμές του οποίου θα αντικατοπτρίζεται το πρώτο θέμα προ και μετά την κάθε αγωνιστική!

Στην ενότητα αυτή θα εντάσσονται σε πρωτοσέλιδη μορφή,περιγραφές αγώνων,
σχολιασμοί,συνεντεύξεις,και όσα άλλα θέματα απασχολούν την επικαιρότητα γύρω από τα τουρνουά ποδοσφαίρου,Ας σημειωθεί,ότι οι περιγραφές των αγώνων,θα αφορούν σε όσες περισσότερες ομάδες μπορούμε κάθε φορά (εκτός και αν μας βοηθήσετε κι εσείς λίγο) και θα είναι εμπλουτισμένες με Videos και φωτογραφίες από τους αγώνες.



Αυτή η ενότητα κάθε Τετάρτη ή Πέμπτη έως Σάββατο θα λειτουργεί σαν ένα πλήρες PRE GAME για όλα τα τουρνουά,που θα καλύπτουμε,και από το Σάββατο το απόγευμα έως και κάθε Τρίτη ή Τετάρτη,θα λειτουργεί σαν "μπούσουλας" σχετικά με ότι συναίβει σε κάθε αγωνιστική (Αποτελέσματα,Βαθμολογίες,Σκόρερ κ.ά).Μια καθόλα ευέλικτη και εύχρηστη ενότητα δηλαδή.



Εδώ το βήμα θα δίνεται σε ανθρώπους με εξειδίκευση σε τομείς σχετικούς με το παιδικό ποδόσφαιρο.Θα υπάρχει τακτική αρθρογραφία (ελπίζουμε σε εβδομαδιαία βάση),από αθλίατρους,φυσιοθεραπευτές,διατροφολόγους,προπονητές,διαιτητές κ.α. ,σε θέματα της απολύτου επιλογής τους,σχετικά πάντα με το παιδικό ποδόσφαιρο.
Τι λέτε,όλο και κάτι θα μάθουμε,ε;

Ακολουθούν οι 2 Galleries της κεντρικής μας σελίδας:



Πρόκειται για photo-gallery σχετική με την τρέχουσα αγωνιστική!!!


Μια Video-gallery -ΕΚΠΛΗΞΗ για κάθε αγωνιστική!!!

                                        
Ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να έχουμε "οπτικοποιημένο" σχόλιο από έγκριτο αθλητικογράφο,μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής!!!

Το νέο OUR BOYS κρύβει πολλές ακόμα εκπλήξεις .
Σας αποκαλύπτουμε τη πρώτη:




Ναι,θάχουμε το δικό μας chat room,με ιδιότητες και δυνατότητες ίδιες με το chat-room του FACEBOOK.
Αφιερωμένο με αγάπη στους μικρούς φίλους του site μας.

Φίλοι και φίλες,όπως σας ανέφερα και πιο πάνω,το βάρος της ευθύνης,που αναλαμβάνουμε είναι τεράστιο.Κι αυτό γιατί όσοι θα ασχοληθούμε με το νέο OUR BOYS είμαστε,απλά,ΓΟΝΕΙΣ παιδιών,που παίζουν ποδόσφαιρο.Ισως και εκεί να οφείλεται η ανταπόκρισή σας στο OUR BOYS τόσα χρόνια.
Αυτή τη φορά,όμως,τα πράγματα σοβαρεύουν .Πρόθεσή μας είναι να απαγκιστρωθούμε από συλλογικές προτιμήσεις και να κοιτάξουμε,όσο πιο αντικειμενικά γίνεται όλες τις ομάδες και όλα τα τουρνουά με τα οποία θα ασχοληθούμε.
Αλλωστε (κι αυτό είναι νέο) κάθε ομάδα,σε όποιο τουρνουά κι αν αγωνίζεται,θα έχει στο OUR BOYS τη δική της σελίδα (εφόσον βέβαια το επιθυμούν οι υπεύθυνοι κάθε ομάδας) με τη δυνατότητα να τη τροφοδοτεί με νέα και υλικό ή να αναθέσει σε μας και αυτή τη διεκπεραίωση.
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ :

" ΕΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ"

Ο ΟΓΚΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ  E-MAIL:


ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

                                                                                                                 OUR BOYS