30 Μαΐ 2010






Τελευταία μέρα για τα  Play-offs

To Σαββατοκύριακο που διανύουμε,ολοκληρώνονται τα play-offs για τα τουρνουά Ακαδημιών του Κ.ΜΠΟΥΡΛΗΣ και Juniors του Θουκυδίδειου.
Οσον αφορά στο πρώτο ,αρκετά ερωτηματικά θα απαντηθούν τη τελευταία στιγμή για το ποιές ομάδες θα συγκροτήσουν τους "8" της επόμενης φάσης.Η Ακαδημία του COSMOS CLUB υπό τις οδηγίες του Διονύση Ρομαντζά,προσβλέπει μόνο σε νίκη εκτός έδρας απέναντι στη Βουλιαγμένη,ώστε αμέσως μετά και έχοντας υπόψιν της το αποτέλεσμα μεταξύ Γ.Σ.Α. και ΙΑΣΩΝΑ, να βγάλει τα κομπιουτεράκια και να κάνει τους απαραίτητους υπολογισμούς,μιας και μέ ήττα του Γ.Σ.Α.,ή ακόμα και με ισοπαλία στο πιο πάνω αγώνα,έχει σοβρές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση σαν 4η,ΑΡΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ.
Απ'την άλλη,στα Juniors τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει,και είναι γνωστές οι 4 ομάδες των ημιτελικών του επόμενου Σαββατοκύριακου.Ετσι η "αρμάδα" του Νίκου Πετρόπουλου,δίνει σήμερα έναν αγώνα τυπικής σημασίας εκτός έδρας με το Φοίβο Αργυρούπολης.Παρ'όλα αυτά ο συγκεκριμένος αγώνας ανάμεσα στις 2 ομάδες έχει ,όπως πάντα ,"ιδιαίτερο ειδικό βάρος".Κατά τα άλλα τα Juniors του COSMOS CLUB περιμένουν με αγωνία τον ημιτελικό της επόμενης εβδομάδας,κόντρα στην Ηλιούπολη .
Και λίγα λόγια για τους Παμπαίδες του COSMOS CLUB,που μετά τη κατάληψη της 4ης θέσης στο ΜΠΟΥΡΛΗΣ,"δοκιμάστηκαν" το Σάββατο ,αφού χωρίστηκαν σε 2 ηλικιακές ομάδες (97άρηδες+96άρηδες  και 98άρηδες), σε 2 φιλικά,κόντρα σε 2 ομάδες του Ηνίοχου,αμφιβόλου ηλικιακής σύνθεσης,και έχοντας απέναντί τους τον καυτό ήλιο και τη πολλή ζέστη.Οι 98άρηδες έχασαν 3-1,οι δε 96-97άρηδες με 4-1.Ευτύχημα αποτέλεσε το ότι τα παιδιά τελείωσαν αρτιμελείς τους 2 φιλικούς-άνισους  αγώνες απέναντι σε 2 μη συνομήλικες ομάδες.
Μοναδικό παρατράγουδο,ο σοβαρός τραυματισμός στο χέρι του βασικού πορτιέρο της ομάδας Νίκου Κουσιάδη,για τον οποίο η σεζόν σταμάτησε χτες,μιας και του τοποθετήθηκε νάρθηκας και του απαγορεύτηκε το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον 1 μήνα.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑ!!!  ( ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!)