30 Μαΐ 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:1/6/2010











Photobucket
Photobucket
PhotobucketΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:Γ.Σ.Α.-ΙΑΣΩΝ  2-2
PhotobucketΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-COSMOS CLUB  7-2

Photobucket

Photobucket
PhotobucketJUNIORS:ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-COSMOS CLUB 3-3
PhotobucketJUNIORS:ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  1-2


ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ.-COSMOS CLUB 3-3



ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ



Εχοντας εξασφαλίσει τη πρόκριση και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και χάρισαν στους γονείς φιλάθλους πλούσιο θέαμα με έξι γκολ και πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα μας είχε μια σημαντική απουσία καθώς έλειπε ο ένας εκ των τριών αρχηγών της, ο Μάριος Κορμανός αλλά κατάφερε παρ'όλο ότι βρέθηκε τρείς φορές πίσω στο σκορ να ισοφαρίσει και τις τρείς. Πολύ καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που φαίνεται ότι έχουν τις δυνατότητες να είναι το ζευγάρι και του φετινού τελικού όπως έγινε και στο περσινό τουρνουά.



Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Η σύνθεση της ομάδας: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΣ, ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΣ, ΚΑΣΟΥΡΗΣ,ΤΥΡΟΠΑΝΗΣ, ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ και ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗΣ.
6ο λεπτό: Φαόυλ από τον Σταμάτη για τον Φοίβο, η μπάλα άουτ.
7ο λεπτό: Κλέψιμο του ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗ και πάσα στον ΤΥΡΟΠΑΝΗ ο οποίος βγαίνει από δεξιά και κάνει σέντρα σουτ δεν προλαβαίνει ο επερχόμενος ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, η μπάλα μόλις άουτ.
9ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Φοίβο, σουτ από κοντά του Μπάρδι, ο ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΣ κοντράρει και στέλνει τη μπάλα κόρνερ.
11ο λεπτό: Φάουλ του Σταμάτη, ασθενής απόκρουση του ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ και ο ΤΑΣΙΑΣ προλαβαίνει τους αμυντικούς και με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0.
13ο λεπτό: Σουτ του Σταμάτη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
18ο λεπτό: Ο ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ με το πείσμα του κέρδιζει φάουλ αριστερά λίγο έξω από την περιοχή για την ομάδα μας. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΣ και με εκπληκτικό κτύπημα στο απέναντι γάμα κάνει το 1-1.
20ο λεπτό: Κόρνερ για το Φοίβο, ο ΤΑΣΙΑΣ κάνει την κεφαλιά η μπάλα στο σώμα του ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1.
21ο λεπτό: Στις καθυστερήσεις ο ΚΑΣΟΥΡΗΣ βρίσκει τον ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗ δεξιά, ο οποίος με ωραία προσπάθεια αποφεύγει έναν αμυντικό και σεντράρει παράλληλα εκεί όπου ο επερχόμενος ΤΥΡΟΠΑΝΗΣ με προβολή κάνει το 2-2.


Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Αλλαγές στο ημίχρονο, οι ΜΟΤΣΚΑ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ στις θέσεις των ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, ΤΥΡΟΠΑΝΗ, ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό οι ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ, έχασαν κάποιες ευκαιρίες και φυσιολογικά έληξε ισόπαλο 3-3.
2ο λεπτό: Φάουλ του Σταμάτη για τον Φοίβο η μπάλα μόλις άουτ.
8ο λεπτό: Οι παίκτες του Φοίβου κερδίζουν κάποιες κόντρες στο χώρο του κέντρου και ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ βγαίνει μόνος του με τον ΜΟΤΣΚΑ και καταφέρνει να τον πλάσαρει κάνοντας το 3-2.
9ο λεπτό: Ωραία προσπάθεια του ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ και πάσα στον ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟ, το βολέ του οποίου διώχνει με ωραία προσπάθεια σε κόρνερ ο Σταυρόπουλος.
10ο λεπτό: Ο ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ με ωραία σέντρα από δεξιά βγάζει μόνο του τον ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ο οποίος δεν καταφέρνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά.
Αλλαγή ο ΠΑΠΠΑΣ αντί ΚΑΡΑΜΠΑ.
16ο λεπτό: Βολέ του ΜΟΤΣΚΑ ο ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ κατεβάζει την μπάλα και με ανοιχτή ντρίπλα αποφεύγει τους αμυντικούς και προλαβαίνει τον τερματοφύλακα στην εξοδο του με πλασέ πάνω από το σώμα του και κάνει το 3-3.
18ο λεπτό: Ο Σταμάτης πασάρει στον Μπάρδι ο οποίος από κοντά πλασάρει άουτ.

Ηλίας Στασινόπουλος

"ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ..." από τον Ηλία Στασινόπουλο



Photobucket
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ  0-1

ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ




Στις 29/5/2010 έγινε ο ένας ημιτελικός του τουρνουά "ΑΝΟΙΞΗ 2010" ανάμεσα στην ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ και τους ΙΩΝΕΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ στο γήπεδο των Τραχώνων.
Στο 1ο ημίχρονο έγινε κυρίως παιγνίδι κέντρου με λίγες αξιόλογες φάσεις (τρία σουτ των Ιώνων από Κούμη και Πουλίδη και ένα τετ-α-τετ επιθετικού της Βουλιαγμένης, όπου τον κίνδυνο απεσόβησε επιτυχώς ο Πατεράκης).
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε διαφορετικά αφού στο 5ο λεπτό κτύπησε φάουλ ο Πουλίδης, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και ο Ψύχας που καιροφυλακτούσε πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.
Στο 6ο λεπτό η Βουλιαγμένη έχασε φοβερή ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν έγινε σούτ σε κενό τέρμα και ο Τρωγάδας με υπερένταση πάνω στη γραμμή απεσόβησε την ισοφάριση.
Η μπάλα άρχισε να φθάνει κοντά στις 2 περιοχές πιό εύκολα αλλά τα διάφορα κερδισμένα κόρνερ και φάουλ δεν είχαν αποτέλεσμα.
Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι στο εικοστό λεπτό τρεις παίκτες των Ιώνων μόνοι τους μπροστά σε κενό τέρμα δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλλα στα δίχτυα και στις καθυστερήσεις έφυγε μόνος του ο Κιττές των Ιώνων, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά το σουτ του αποκρούσθηκε πανω στη γραμμή και η δεύτερη προσπάθειά του έφυγε αουτ.
Νομίζουμε ότι οι Ιωνες (που κατέβηκαν χωρίς ΣΓΟΥΡΟ, ΤΣΙΛΙΚΗ και ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ) στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο (ίσως γιατί μπλόκαραν με επιτυχία τα ατού της αντίπαλης ομάδας που ήταν χωρίς ήττα μέχρι τον συγκεκριμένο αγώνα).
Ολα τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους. Θα ξεχωρίζαμε τον Γιαννακαρώνη, τον Πουλίδη και τον Τρωγάδα ακολουθούμενους από τον Ζαφειράκο, το Σούμπουλη, τον Ψύχα (όσο είχε δυνάμεις), τον σταθερό Πατεράκη Κ. και τον Κιττέ (παρ ότι έπαιξε ως αλλαγή).
Συγχαρητήρια και στα παιδιά της Βουλιαγμένης (καλοστημένη ομάδα με κάποιες εξαιρετικές μονάδες).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ!


Α. ΙΩΝΕΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Κ., ΤΡΩΓΑΔΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ,ΑΡΚΟΥΔΑΡΗΣ,ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΣ,ΣΟΥΜΠΟΥΛΗ,ΝΙΑΡΧΟΣ,ΜΠΟΛΗΣ,ΚΟΥΜΗΣ,ΨΥΧΑΣ,ΠΟΥΛΙΔΗΣ
(ΚΑΜΨΗΣ,ΚΙΤΤΕΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Α.)

Λυμπέρης Χρονόπουλος

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ-ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ-ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  0-1



Στη 4η θέση οι ΙΩΝΕΣ




Ο μικρός τελικός της Ακαδημίας για το τουρνουά "ΑΝΟΙΞΗ 2010" έγινε την Κυριακή 30/5/2010 στο γήπεδο των Τραχώνων ανάμεσα στους Ιωνες Π.Φαλήρου και στην ομάδα του Ικαρου Καλλιθέας.
Στο 1ο ημίχρονο στην αρχή έγινε παιγνίδι κέντρου αλλά από το 8ο λεπτό και μετά, τα σουτ και οι ευκαιρίες από τις 2 ομάδες διαδέχονταν το ένα το άλλο χωρίς αποτέλεσμα. Οι Ιωνες ήταν καλύτεροι με κορυφαία ευκαιρία σουτ του Κανακαράκη στο 10ο λεπτό που έβγαλε στο γάμα ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Οι παίκτες του Ικάρου στο 21ο λεπτό είχαν τρία διαδοχικά σουτ χωρίς αποτέλεσμα. Σίγουρα οι Ιωνες με βάση την εμφάνισή
τους άξιζαν ένα γκολ στο 1ο ημίχρονο, αλλά ένας αγώνας ποδοσφαίρου δεν κερδίζεται με τη στατιστική αλλά με την ουσία.
Αυτό έκαναν οι αθλητές του Ικαρου που στο 5ο λεπτό του 2ου ημιχρόνουστη πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία τους πέτυχαν το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Η ζέστη και η κούραση δεν επέτρεψαν να γίνει καλό παιγνίδι στο υπόλοιπο 2ο ημίχρονο.
Θα ξεχωρίζαμε από τους Ιωνες τον Τερζή και τον Μιχαλόπουλο.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!


Α.Ο ΙΩΝΕΣ Π.Φ:
ΔΕΛΑΛΗΣ,ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΕΡΖΗΣ,ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗΣ,ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
Α.,ΟΚΟΥΜΟΥΣ,ΚΑΡΑΜΠΑΣ(ΦΟΥΣΕΚΗΣ,ΓΚΟΤΣΗΣ,ΔΡΟΓΓΙΤΗΣ,ΤΟΥΡΟΥΤΣΙΚΑΣ).

Λυμπέρης  Χρονόπολος