27 Φεβ 2010

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ













ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΥΡΛΗΣ



ΑΥΛΑΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ


Η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο τουρνουά Μπουρλής. Οι περισσότερες θέσεις για την επόμενη φάση έχουν ξεκαθαρίσει και παραμένουν σε εκκρεμότητα η δεύτερη και τρίτη θέση στον πρώτο όμιλο και η τρίτη θέση στον δικό μας όμιλο στις Ακαδημίες και η τρίτη θέση στον όμιλό μας στους Παμπαίδες.


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ


ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!


Τα Σούρμενα έχασαν από τον Ικαρο Καλ. και έτσι η βαριά ήττα της ομάδας μας από τον Ολυμπιακό Βάρης δεν μας έβγαλε από την διεκδίκηση της πρόκρισης.


Αν το Σάββατο κερδίσουμε τα Σούρμενα στο γήπεδο Τσαλαβούτα (16:00) περνάμε στην επόμενη φάση αφού οι 39β μας εξασφαλίζουν μια από τις τρίτες θέσεις που οδηγούν στην οκτάδα. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο , αλλά τα παιδιά μας δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παίξουν καλή μπάλα και να κερδίσουν δείχνοντας ότι έχουν θέση στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


COSMOS CLUB – AΟ ΣΟΥΡΜΕΝΑ


ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ(2) – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ.


ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ(1)


ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – Π. ΦΑΛΗΡΟ


ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ ΡΕΠΟ



ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΙΛΟΙ


Στον 1ο όμιλο η Βουλιαγμένη είναι πρώτη αλλά πίσω της γίνεται μάχη αφού τρεις ομάδες (Άρης Βούλας , Φοίβος και ΑΟ Ιάσων) διεκδικούν δύο θέσεις.
Ο Άρης Βούλας έχει ρεπό ο Φοίβος Βάρης παίζει με την Τερψιθέα εκτός και ο Ιάσων με τους Τράχωνες(2) εκτός.

Στον δεύτερο όμιλο Renti Soccer και Puma Club έχουν προκριθεί ενώ όποιος και να βγεί τρίτος δεν προκρίνεται αφού θα έχει χειρότερη βαθμολογία από τους τρίτους των άλλων ομίλων.


ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ


ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…


Με την ομάδα των Αγ.Αναργύρων εντός έδρας παίζουν οι Παμπαίδες μας την Κυριακή (10:30 Τσαλαβούτα). Το παιχνίδι με βάση την βαθμολογική θέση αλλά και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων είναι εύκολο και έτσι η ομάδα μας θα τερματίσει άνετα πρώτη και αήττητη στην πρώτη φάση. Το πιο πιθανό είναι να βρούμε στον όμιλο της επόμενης φάσης την άλλη ομάδα των Αγ.Αναργύρων που είναι πρώτη στον 3ο όμιλο και εκεί τα πράγματα θα είναι πιο ζόρικα.


Δύο μεγάλα παιχνίδια θα γίνουν στην Ανάβυσσο όπου ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη και το Μοσχάτο και με δύο νίκες θα πάρει την τρίτη θέση που οδηγεί στην οκτάδα , αλλιώς το Μοσσχάτο θα είναι αυτό που θα προκριθεί.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


COSMOS CLUB – ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ


ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. – ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


ΑΟ ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ


Π.ΦΑΛΗΡΟ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ(2)


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ Εξ αναβολής


ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΙΛΟΙ


Στον 1ο όμιλο Puma Club, Άρης Βούλας και Renti Soccer έχουν περάσει στους 8 ενώ από τον 3ο όμιλο προκρίνονται Αγ.Ανάργυροι και Τράχωνες(1) ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική.


JUNIOR


ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ…


Μπορεί να μη κινδυνεύουν να μείνουν έξω από τα play-off τα Junior , πρέπει όμως να είναι συγκεντρωμένα σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα για να μπορέσουν να τερματίσουν σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις και να αποφύγουν τους δύο πρώτους του άλλου ομίλου. Το Σάββατο 10:45 παίζουν στην Βουλιαγμένη ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουν , ώστε να ανέβει η ψυχολογία τους μπροστά στα δυνατά παιχνίδια που ακολουθούν( με Κερατσίνι , Φοίβο Αργ. και Ίωνες Π.Φ).


Τα πιτσιρίκια μας που ξέρουν να τα βγάζουν πέρα στα δύσκολα είναι πανέτοιμα για την «βόλτα στην Βουλιαγμένη»…


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – COSMOS CLUB


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ(1) – ΑΣ . ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ


ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ(1) – ΤΡΑΧΩΝΕΣ(2)


ΤΕΡΨΙΘΕΑ – Π.ΦΑΛΗΡΟ


ΑΟ ΥΜΗΤΤΟΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΙΩΝΕΣ Π.Φ