10 Ιουν 2009

Photobucket
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-COSMOS CLUB 3-2

H ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ 4η ΘΕΣΗ

ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Παίζοντας στον 3ο μικρό τελικό,φέτος, και ενώ κρατούσε την 3η θέση στα χέρια της για 47 λεπτά,έφτασαν 2 λεπτά χωρίς αυτοσυγκέντρωση,για να βρεθεί τελικά στη 4η θέση,μια επίσης τιμητική θέση αν αναλογιστούμε,ότι πριν 48 ώρες είχε πάρει μέρος και στο μικρό τελικό του "ΜΠΟΥΡΛΗΣ".
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
25'Πολύ ωραία εκτέλεση κόρνερ από τον Κακαβούλα στο 2ο δοκάρι και ο τελείως ελεύθερος Κολάγκης χάνει την πιο εύκολη κεφαλιά της ζωής ακριβώς πάνω στη γραμμή του τέρματος.
29' Απόκρουση με το χέρι ,αμυντικού του Ατρομήτου και ο διαιτητής δίνει πέναλτυ.Ωραία εκτέλεση από τον Γιάννη Μπούζα και 1-0.
32'Μετά από αντεπίθεση διαρκείας του Ατρόμητου,και αφού συνδυάστηκαν ολιγωρία της άμυνάς μας και λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλλας από τον Σαμπατάκο,έγινε το 1-1
40'Ωραίο κόρνερ του Κακαβούλα,απόκρουση αμυντικού του Ατρόμητου,ριμπάουντ και σούτ του Κουτσομύτη,νέα απόκρουση αμυντικού,νέο σουτ του Μούρτζη και 2-1.



ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ COSMOS...

47'Nέα ασυνενοησία στην άμυνά μας και πάλι ένα αστείο γκολ 2-2.
48'Νέα επίθεση αμέσως μετά τη σέντρα για τον Ατρόμητο,ωραίο άπιαστο διαγώνιο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και 2-3.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
Σαμπατάκος,Γ.Μπούζας,Κολάγκης,Κακαβούλας,Κουτσομύτης,Μπαράκος,Μούρτζης
Ολεγκεν,Θ.Μπούζας,Μπαλούτσος,Λάλας.

.


.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΜΠΟΥΡΛΗΣ"
(Ενημέρωση 12/6 16:15)


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ..

1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ
Ήταν μια στιγμή που πραγματικά είναι κρίμα που δεν καταγράφηκε σε βίντεο.
Ο τελικός έχει τελειώσει. Ένας τελικός στον οποίο η εξέδρα είχε τον ρόλο της.
Χειροκρότημα και επευφημίες για τις καλές ενέργειες , πότε από την μία και πότε από την άλλη πλευρά , διαμαρτυρίες για κάποιες φάσεις – σε λογικά πλαίσια αν εξαιρέσουμε ένα-δυό «φάλτσα» – και συνολικά πολύ καλή ατμόσφαιρα.
Τα παιδιά του Φοίβου Βάρης έρχονται προς την εξέδρα και όλοι οι γονείς του ΜΙΛΩΝΑ(δεν πρόκειται για λάθος) τα χειροκροτούν. Και το «ρεσιτάλ» συνεχίζεται…
Οι γονείς του Φοίβου περπατώντας προς τον χώρο της απονομής δέχονται ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ των γονιών του Μίλωνα και ανταποδίδουν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ !!!


2. ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ

Μία σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου , ο Κώστας Ελευθεράκης , έκανε την απονομή στους νικητές του τουρνουά. Ξεκινώντας από τον Φωστήρα , πήγε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο έζησε μεγάλες στιγμές για 12 χρόνια. Κορυφαία η συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ (1970-1971) απέναντι στον Άγιαξ του Κρόϊφ. Κλήθηκε στην εθνική Ελλάδας σε ηλικία 17 ετών , είχε 35 συμμετοχές και 5 γκολ. Αναδείχτηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές (‘71&’72) καλύτερος έλληνας ποδοσφαιριστής.
Είμαι από τους τυχερούς που τον έχουν δει να παίζει .Τηρουμένων των αναλογιών
(άλλες εποχές , άλλο ποδόσφαιρο) και για να μεταφέρω την εικόνα που έχω στο μυαλό μου , θα πω ότι ήταν κάτι σαν τον Λάμπαρτ . Δύναμη , τεχνική , ταχύτητα , πολύ καλό σουτ και «φύσει» επιθετικός στο παιχνίδι του.


ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ…

3. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ?

Αρκετοί από όσους βρισκόμαστε στην εξέδρα αναρωτιόμαστε γιατί η άμυνά μας και κυρίως ο κεντρικός αμυντικός μας έπαιζε τόσο πίσω.
- Εντάξει να παίξουμε με «βάθος» αλλά τόσο πολύ ? αναρωτήθηκε κάποιος.
Και ομολογώ πως τον ίδιο προβληματισμό είχα και εγώ.
Τώρα όμως που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα , το κατάλαβα το «τέχνασμα» του Ροματζά.
Ήθελε μεγάλο βάθος στην άμυνα για να «παίζουν στα άπατα» οι αντίπαλοι επιθετικοί !!!


4. «ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΣΤΟΝ…ΔΙΟΝΥΣΗ» !!

Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους μπορεί να λέμε ότι θέλουμε όλοι εμείς οι
«προπονητές της εξέδρας» , όμως τα δύο κύπελλα οι ομάδες μας με την καθοδήγηση του Ροματζά τα πήρανε. Και επειδή παρακολούθησα συνολικά πάνω από είκοσι παιχνίδια των ομάδων του πάντα οι παρεμβάσεις του έκαναν καλό στο παιχνίδι μας. Και υπήρξαν και κάποια παιχνίδια που τα «πήρε από τον πάγκο». Το «κομμάτι του» στις επιτυχίες λοιπόν ήταν μεγάλο και είχε και το «φλουρί»(βλέπε κύπελλα) !


5. «ΑΤΑΚΕΣ» ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ

Ακούστηκαν πολλά ωραία στην διάρκεια του μικρού τελικού από τους γονείς του Cosmos , που παρακολουθούσαν με αγωνία την προσπάθεια των παιδιών. Tο χιούμορ έδινε και έπαιρνε.
« Όχι Cosmos Club, Αγιος Παντελεήμονας Football Club» είπε κάποιος όταν και ο Μούρτζης αποχώρησε κουτσαίνοντας από το γήπεδο και κάθησε δίπλα στον Ταμπάκη που ήταν με τις πατερίτσες στον πάγκο !
Και όταν το «πράγμα μύριζε» πέναλτι ακούστηκε και το άλλο ωραίο.
«Άμα πάει έτσι να βάλουμε ένα αυτογκόλ ρε παιδιά . Όχι πάλι πέναλτι !»


6. ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ..ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Τέσσερεις φορές μέσα σε 15 μέρες η ομάδα της Ακαδημίας πήγε στα πέναλτι.
Ξεκίνησε χάνοντας στον ημιτελικό του τουρνουά Περιστερίου με τον Α.Ο.ΔΗ.Π. , πέρασε από την Φήμη Αλίμου στον προημιτελικό του Μπουρλής , έχασε από τον Μίλωνα στον ημιτελικό και κέρδισε τον Φοίβο Αργ. στον μικρό τελικό.
Στην προσπάθειά μας να τα μετρήσουμε μας «ταίριαξε» ένα γνωστό λαϊκό τραγούδι
«Δυό και δυό κι’ άλλα δυό κι’ επτά κι’ οκτώ …εικοσιένα» ! (η «διασκευή» στους στίχους έγινε για να είναι ακριβείς οι αριθμοί).



ΦΟΙΒΟΣ=ΦΩΤΕΙΝΟΣ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ !!

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΜΙΛΩΝ(1) 2-0


Photobucket


Σ’ ένα πολύ καλό παιχνίδι , με δύναμη , ρυθμό , ένταση , χαμένες ευκαιρίες , αμφισβητούμενες φάσεις , με άλλα λόγια σε ένα ΤΕΛΙΚΟ , ο Φοίβος Βάρης πιο αποτελεσματικός κέρδισε και δίκαια πήρε το κύπελλο του πρωταθλητή του τουρνουά Μπουρλής στις Ακαδημίες.
Το ματς ξεκίνησε με τα παιδιά από την Βάρη να ελέγχουν το κέντρο και με καλή κυκλοφορία της μπάλας από το κέντρο και μπροστά να δημιουργούν «κατηφόρα» προς την εστία του Μίλωνα. Από την άλλη ο τα παιδιά του Μίλωνα ξεκίνησαν μουδιασμένα και «έχασαν» δεκαπέντε λεπτά αγώνα αμυνόμενα.
3΄Καλό σουτ από πλευράς Φοίβου αποκρούει ο Πατεράκης.
8΄ Σουτ του Ποπιέλα λίγο έξω από την περιοχή και φάτσα στην εστία , αποκρούει πάλι ο Πατεράκης.
9΄Σε καλή θέση ο Παντελιάς καθυστερεί και η άμυνα του Μίλωνα διώχνει σε κόρνερ
10΄ Το κόρνερ εκτελείται , ο Ποπιέλα παίρνει την κεφαλιά πολύ κοντά στην εστία και δεν αστοχεί γράφοντας το 1-0.
13΄Σουτ του Τσουρουφλή , η μπάλα σκάει μπροστά στον Πατεράκη , που αντιδράει σωστά και αποκρούει.
15΄ Το πρώτο απειλητικό σουτ από πλευράς Μίλωνα από τον Κούμη , δυνατό με το αριστερό , η μπάλα φεύγει δύο μέτρα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
22΄ Φάουλ κερδίζει ο Μίλωνας πλάγια αριστερά . Με την εκτέλεση η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά σκάει και καταλήγει στα διχτυα. Ο επόπτης σηκώνει σημαία (με την εκτέλεση) υποδεικνύοντας δύο παίκτες του Μίλωνα οφσάιντ και ο διαιτητής δέχεται την υπόδειξή του προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Μίλωνα.*
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ανάποδα από ότι το πρώτο. Ο Μίλωνας μπήκε δυνατά με πολύ ανεβασμένο τον Πουλίδη και πολύ πιο δραστήρια την επιθετική του γραμμή μεταφέροντας το παιχνίδι στην περιοχή του Φοίβου.
27΄Σουτ του Κούμη , η μπάλα βρίσκει λίγο σε αμυντικό και φεύγει κόρνερ.
28΄ Μακρινό δυνατό ψηλοκρεμαστό σούτ από πλευράς Μίλωνα , η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Σταματόπουλου.
31΄ Ο Παπαλελούδης πιάνει δυνατό σουτ από καλή θέση λίγο μέσα από την περιοχή , ο Σταματόπουλος όμως αντιδρά σωστά και μπλοκάρει την μπάλα.
Από το 35΄και μετά το παιχνίδι «άνοιξε» και η μπάλα ανεβοκατέβαινε από περιοχή σε περιοχή με δαιμονιώδη ρυθμό.
Η είσοδος του Προτάσοφ έδωσε ταχύτητα στην επίθεση του Φοίβου που άρχισε να απειλεί ξανά την εστία του Πατεράκη.
37΄ Ο Προτάσοφ κυνηγάει μακρινή κάθετη μπαλιά , η άμυνα του Μίλωνα σαστίζει η μπάλα περνάει και πάει για τα δίχτυα για να προλάβει λίγο πρίν περάσει την γραμμή ένας αμυντικός να την κολλήσει στο δοκάρι. Ο Προτάσοφ προσπαθεί να την σπρώξει στα δίχτυα ο ίδιος όμως αμυντικός πεσμένος σώνει την εστία του για δεύτερη φορά.**
40΄ Ο Πουλίδης κάνει ωραία προσπάθεια από δεξιά και γυρίζει την μπάλα σε συμπαίκτη του που από καλή θέση πιάνει σουτ για να αποκρούσει σωτήρια με το πόδι ο Σταματόπουλος σε κόρνερ.
41΄Φάση διαρκείας στα καρέ του Φοίβου με απανωτές προσπάθειες για σουτ παικτών του Μίλωνα να αποκρούονται .
Και ενώ ο Μίλωνας πιέζει και απειλεί να ισοφαρίσει…
47΄ Ο Ποπιέλα παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή και λίγο δεξιά φτάνει με εντυπωσιακή ενέργεια στο ύψος του πέναλτι και πλασάρει υποδειγματικά τον Πατεράκη κάνοντας το 2-0 και τελειώνοντας τον αγώνα.
50΄ Καλός συνδυασμός απ’ τα δεξιά για τον Φοίβο με αρχή και τέλος τον Προτάσοφ που πιάνει σουτ στο γύρισμα του συμπαίκτη του για να κάνει άλλη μια απόκρουση ο Πατεράκης.


Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ.



















ΠΩ…ΠΩ…ΠΟΠΙΕΛΑ!!
Σκόρερ και των δύο γκολ και έχοντας και άλλες καλές ενέργειες ο Κριστιάν παίρνει τον τίτλο του κορυφαίου από την ομάδα του. Δεν ήταν όμως μόνος του . Πολύ καλοί ήταν και ο Ρεμούνδος με τον Σουρέτη που κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες με τους επιθετικούς του Μίλωνα . Σταθερός με καλές αποκρούσεις ο Σταματόπουλος και «κλειδί» για την ομάδα του στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Προτάσοφ. Θετικός στις προσπάθειές του και ο Τσουρουφλής που έτρεξε πολύ.

ΠΑΛΕΨΑΝ ΣΑΝ ΜΙΛΩΝΕΣ !!
Αν αφαιρέσουμε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο , τα παιδιά του Μίλωνα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έβαλαν τις δικές τους «κιτρινοπράσινες πινελιές» στο ωραίο θέαμα που είδαμε. Ο Πουλίδης ήταν πολύ καλός και οι Σγουρός , Παπαλελούδης και Κούμης τον ακολούθησαν κυρίως στο β΄ημίχρονο. Ο Ζαφειράκος ξεχώρισε στην άμυνα και ο Πατεράκης έκανε πολλές και καλές αποκρούσεις.



Photobucket
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ: Σταματόπουλος , Διαμαντόπουλος , Ρεμούνδος , Σουρέτης , Greenlongo , Τσουρουφλής , Αλεξανδρής , Παντελιάς , Ποπιέλα , Ψυλλάκης , Προτάσοφ.
ΜΙΛΩΝ(1): Πατεράκης , Παπαδάκης , Μπόλης , Ζαφειράκος , Πουλίδης , Κούμης , Σγουρός , Παπαλελούδης , Φραγκάκος , Παπαδάκης , Δρογγίτης
.

* Αν και υπήρξαν επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές γνώμη μου είναι ότι ο επόπτης βιάστηκε να υποδείξει το οφσάιντ(ήταν) στο ξεκίνημα της φάσης πριν δει την κατάληξή της (η μπάλα πήγε γκολ χωρίς παρέμβαση παίκτη του Μίλωνα).
** Η μπάλα σταμάτησε στον πεσμένο παίκτη του Μίλωνα και η μακρινή απόσταση δεν έδωσε καθαρή εικόνα για το αν βρήκε στο χέρι του.

.
ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ. – COSMOS CLUB

2-2(3-4 πεν.)



Photobucket











ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΜΠΟΥΡΛΗΣ" Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ

ΤΟΥ COSMOS CLUB



Photobucket

«ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» !! ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ. ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΤΥΧΟΣ

Όσοι είναι οπαδοί της άποψης ότι μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει τόσο έντονη εναλλαγή συναισθημάτων , ότι μόνο στο ποδόσφαιρο αυτός που έχει λιγότερες πιθανότητες να νικήσει μπορεί να το πετύχει αρκεί να διεκδικήσει με πείσμα και ψυχή τις πιθανότητες που του αναλογούν , ότι μόνο στο ποδόσφαιρο μπορεί να είναι μια ομάδα καλύτερη αγωνιστικά και να χάσει , αυτοί δικαιώθηκαν απόλυτα από τον χθεσινό μικρό τελικό του τουρνουά Ακαδημιών Μπουρλής.
Μαθαίνοντας μία μέρα πριν τον αγώνα ότι θα έλειπε ένας από τους στυλοβάτες (και όχι μόνο αγωνιστικά) της ομάδας οι πιθανότητες της ομάδας μας αντικειμενικά μειώθηκαν.
Τα παιδιά όμως που πάτησαν στο γήπεδο των Τραχώνων φρόντισαν μέσα σε 12 λεπτά να ανατρέψουν τελείως το σκηνικό και να «ρίξουν στο καναβάτσο» τον Φοίβο Αργ. που βρέθηκε να χάνει με 2-0 . Βλέποντας στην συνέχεια την ομάδα του Φοίβου να έχει την υπεροχή και να μειώνει σε 2-1 η χαρά και ο ενθουσιασμός της ομάδας μας «θόλωσαν».
Και όταν ο Φοίβος αύξησε την πίεσή του στο β΄ημίχρονο , ένα λάθος του «σίγουρου» Σαμπατάκου έφερε το παιχνίδι στο 2-2 και ο πολύ καλός Μούρτζης «πήγε για παρέα στον Ταμπάκη» τραυματισμένος τα πράγματα έγιναν γκρίζα με μαύρα σύννεφα να κάνουν την εμφάνισή τους.
Και όμως τα παιδιά μας έδειξαν χαρακτήρα. Στάθηκαν όρθια απέναντι στον Φοίβο που «ζουζούνιζε» γύρω από την περιοχή μας και κατάθεσαν στο γήπεδο την ψυχή τους.
Και μπορεί , γιατί αυτή είναι η αλήθεια , ο Φοίβος Αργ. να ήταν καλύτερη ομάδα στον χθεσινό αγώνα , όμως τα παιδιά μας δικαιούνται με βάση την προσπάθεια που έκαναν να λένε ότι δίκαια πήραν την 3η θέση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την γνωστή διάθεση από πλευράς Φοίβου να κρατήσει την μπάλα.
Παρ’ όλα αυτά η υπεροχή του στο πρώτο τέταρτο ήταν φλύαρη και στην εστία μας δεν δημιουργήθηκε φάση που να «μυρίζει» γκολ. Αντίθετα η ομάδα μας έβγαινε με ταχύτητα στις αντεπιθέσεις και με τους Μούρτζη , Λάλα να παίζουν στην ίδια πλευρά έκανε την άμυνα του Φοίβου να τρέχει πίσω μας.
Μπαλιά του Γ.Μπούζα σε θέση μέσα δεξιά , ο Κακαβούλας την παίρνει στα πλάγια και κάνει μια εξόρμηση προς την εστία του Φοίβου , περνάει δύο αμυντικούς και μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά σουτάρει για να αποκρούσει προσωρινά ο Σαγρέδος η μπάλα να έρθει στον Μούρτζη και αυτός αποφεύγοντας τον πεσμένο τερματοφύλακα την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
11 ΄ Καλή μπροστινή μπαλιά στον Λάλα που αφήνει πίσω του τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο διαγώνιο αριστερό σουτ στέλνει την μπάλα στην γωνία του Σαγρέδου γράφοντας το 2-0.
Τα παιδιά του Φοίβου προσπάθησαν να ξεπεράσουν το σοκ και τα κατάφεραν όταν..
20΄ Η μπάλα γυρίζει έξω από την περιοχή μας ο Ντάριο πιάνει σουτ στο σώμα του Κολάγκη , ο Κουτσουρέλης κερδίζει την μπάλα την στρώνει και πιάνει δυνατό συρτό σουτ που πηγαίνει στα δίχτυα του Σαμπατάκου για να γίνει το 2-1.
24΄ Κόρνερ από αριστερά , η Κουτουζή πιάνει κεφαλιά που περνάει ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Φοίβος μπήκε «φουριόζος» στην επανάληψη και είχε μια σέντρα-σουτ του Ντάριο στο 28΄που μπλόκαρε ο Σαμπατάκος και άλλη μία από την άλλη πλευρά να αιφνιδιάζει προς στιγμή τον γκολκίπερ μας που κατάφερε να την διώξει κόρνερ.
32΄ Το κόρνερ εκτελείται συρτά η μπάλα έρχεται στον Ντάριο που πιάνει «χλιαρό» σουτ λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή μας . Ο Σαμπατάκος κάνει λάθος υπολογισμό και δεν βρίσκει την μπάλα που πάει πάνω του και έτσι γίνεται το 2-2 και το παιχνιδι ξεκινάει από την αρχή.
36΄ Νέο κόρνερ για τον Φοίβο κεφαλιά του Θυμιανού στέλνει την μπάλα στην ρίζα του κάθετου δοκαριού.
39΄Ο Μπαλούτσος κερδίζει την μπάλα πιέζοντας τον αμυντικό , ελευθερώνεται με ωραία ντρίπλα και ενώ βλέπει εστία προτιμάει πάσα για να χάσει την καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας στο β΄ημίχρονο.
48΄ Ο Λώλος εκτελεί φάουλ λίγο έξω και λίγο δεξιά από την περιοχή μας η μπάλα βρίσκει πλάτη παίκτη μας και παίρνει πορεία προς την αριστερή γωνία του Σαμπατάκου που την ακουμπάει με τα ακροδάχτυλα για να την στείλει πρώτα στο δοκάρι και κόρνερ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΗΓΕΙ 2-2 ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΕΝΑΛΤΙ !
Τον φόβο του πρώτου πέναλτι σπάει ο Σαμπατάκος που σουτάρει με δύναμη αλλά ψηλά πάνω από τα δοκάρια. 0-0
Ο Θυμιανός σουτάρει με δύναμη στο κέντρο και νικάει τον Σαμπατάκο που «διαλέγει γωνία» 0-1.
Ο Κουτσομύτης με άψογη εκτέλεση ισοφαρίζει 1-1.
Ο Λώλος σημαδεύει συρτά γωνία και 1-2.
Ο Γ.Μπούζας κάνει δυνατό πλασέ , η μπάλα όμως βρίσκει το κάθετο δοκάρι 1-2.
Ο Ντάριο ψύχραιμα ξεγελάει τον Σαμπατάκο και κάνει το 3-1.
Ο Κακαβούλας δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον Σαγρέδο και κάνει το 3-2.
Ο Σαγρέδος σουτάρει δυνατά η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και σκάει στην περιοχή για να μείνει το 3-2.
Ο Λάλας εκτελεί υποδειγματικά φέρνοντας τα πράγματα στα ίσα 3-3.
Η Κουτουζή αντιγράφει τον Σαγρέδο με μόνη διαφορά ότι η μπάλα μετά το οριζόντιο δοκάρι σκάει σχεδόν στην γραμμή του τέρματος 3-3.
Ο Κολάγκης στέλνει την μπάλα με δύναμη στην γωνία 4-3.
Ο Κουτσουρέλης σημαδεύει λίγο χαμηλότερα , ο Σαμπατάκος την «αγγίζει» και την στέλνει πάλι στο δοκάρι τελειώνοντας την διαδικασία 4-3!
Ξεκινώντας από τον καλύτερο αλλά και «χαμένο» Φοίβο να πούμε ότι χωρίς να ξεχωρίσουμε κάποιον πολύ πάνω από τους άλλους είδαμε πολλά παιδιά (σχεδόν όλα) να παίζουν πολύ καλά.
Ο χαρακτηρισμός «λιοντάρια» τα λέει όλα για τα δικά μας παιδιά.



Θα αναφερθώ παρ’ όλα αυτά ξεχωριστά σε κάποια γιατί θεωρώ ότι το αξίζουν με την χθεσινή τους εμφάνιση.
Πρώτος ο Μπαλούτσος που επί 50΄κατάπινε χιλιόμετρα και έδινε μάχες με ψηλότερους και δυνατότερους αντιπάλους κερδίζοντας αρκετές και έχοντας καλές ενέργειες.
Ο Λάλας που όργωσε την αριστερή πλευρά από την μία γραμμή του άουτ μέχρι την άλλη.
Ο Κακαβούλας που στο α΄ ημίχρονο είχε σπουδαίες ενέργειες και στο δεύτερο έτρεξε πολύ αν και μόνος του ανάμεσα στους αμυντικούς του Φοίβου.
Ο Μούρτζης που όσο ήταν στο γήπεδο ήταν μόνιμη απειλή και βοήθησε και αμυντικά.
Και ο Μπαράκος που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του (από όσα έχω παρακολουθήσει).
Photobucket
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.

Photobucket
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ.: Σαγρέδος , Πολίτης , Φίντζος , Κουτσουρέλης , Θυμιανός , Ντάριο , Κουτουζή , Μπολάνος , Λώλος , Σόντης , Μιχαηλίδης , Βισταγιαννάκης.
COSMOS CLUB: Σαμπατάκος , Μπαράκος , Κολάγκης , Κουτσομύτης , Γ. Μπούζας,
Μούρτζης, Μπαλούτσος , Κακαβούλας , Λάλας , Θ. Μπούζας.