25 Μαΐ 2009

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ…

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ Α.Ο.ΔΗ.Π.


Photobucket
Κοντέψαμε να ξεχάσουμε πως η Ακαδημία μας είχε προκριθεί στους «4» του τουρνουά Περιστερίου. Ήρθαν όμως οι διοργανωτές μετά από δύο μήνες να μας το θυμίσουν.
Και μάλιστα να βάλουν τους αγώνες την Τετάρτη 27/5.
Έγινε λοιπόν η κλήρωση και τα ζευγάρια είναι:
Α.Ο.ΔΗ.Π – COSMOS CLUB
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ
.
Φουλ πρόγραμμα λοιπόν για την Ακαδημία που έχει και τον προημιτελικό του Μπουρλής το Σαββατοκύριακο και τον ημιτελικό της ίδιας διοργάνωσης την Τετάρτη 3/6.


ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ JUNIOR…

ME ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΑΡΓ/ΛΗΣ!!
Photobucket
Photobucket
Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και σε πλαίσια ευγενικής άμιλλας οι τέσσερεις ομάδες των Junior
που μετείχαν στον μικρό και μεγάλο τελικό του τουρνουά Μπουρλής έδωσαν μια όμορφη εικόνα σε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο των Τραχώνων για να την κρατήσουν στο αρχείο με τις καλές αναμνήσεις τους.
Χειροκρότημα από όλους σε όλους , πρωτοτυπίες όπως η κίνηση των παιδιών του Φοίβου να προσφέρουν λουλούδια στις μαμάδες τους , πανηγύρια από όλους για την όποια επιτυχία και βεγγαλικά στην απονομή που κατά την γνώμη μας θα έχανε την ομορφιά της αν χανόταν μέσα στην τελετή λήξης της 8ης Μαϊου.
Στην
ΠΡΩΤΗ θέση βρέθηκαν τα Junior του Φοίβου Αργ. , που τόσο με την συνολική παρουσία τους στο τουρνουά όσο και στον τελικό επιβεβαίωσαν ότι ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια βγήκαν πρωταθλητές.
ΔΕΥΤΕΡΗ θέση για τα δικά μας παιδιά του Cosmos Club που άξια έφτασαν στον τελικό και διεκδίκησαν την πρωτιά απέναντι σε ένα «αντίπαλο» που ήταν καλύτερος και κέρδισε.
ΤΡΙΤΗ θέση για τα παιδιά του Ίκαρου Καλλιθέας που ήταν οι νικητές του μικρού τελικού
και
ΤΕΤΑΡΤΗ θέση για τα Junior του ΟΣΦΠ Βάρης που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουν την νίκη , αλλά δεν τα κατάφεραν.
Photobucket

Photobucket



ΤΕΛΙΚΟΣ JUNIOR

ΦΟΙΒΟΣ Ο Α΄..(ργυρούπολης)

PhotobucketPhotobucket

ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ.- COSMOS CLUB 3-0
Σ’ ένα καλό παιχνίδι που είχε πάθος και αρκετές φάσεις ο Φοίβος Αργ. ήταν καλύτερος και σκοράροντας τρεις φορές πήρε την νίκη και το κύπελλο του πρωταθλητή.
Η ομάδα μας μπήκε με «φόρα» στο παιχνίδι και στο πρώτο 5λεπτο κατάφερε να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Φοίβου , χωρίς όμως να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Κάπου εκεί η προσωπική ενέργεια και το συρτό διαγώνιο σουτ του Βασιλάκη έφεραν την ομάδα της Αργυρούπολης να προηγείται με 1-0 και να ανεβαίνει ψυχολογικά παίρνοντας την πρωτοβουλία στο παιχνίδι. Η ομάδα μας προσπάθησε και κατάφερε στο υπόλοιπο του ημιχρόνου να κοντράρει το ματς , αλλά ο Φοίβος ήταν που έχασε τις ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τους Τασιά , Σταμάτη και Τσομώκο είτε να αστοχούν είτε να βλέπουν τον Διαμαντίδη να αποκρούει.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση του Φοίβου αυξήθηκε και λογικά το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια παίχτηκε προς την περιοχή μας. Παρ’ όλα αυτά το εύθραυστο 1-0 έδινε ελπίδα και κουράγιο στα παιδιά της ομάδας μας να κυνηγάνε και να προσπαθούν να οργανώσουν κάποια αντεπίθεση που θα οδηγούσε στην ισοφάριση.
Αυτά μέχρι το 30΄ όταν ανέλαβε δράση ο Τασιάς και με δύο δικά του γκολ «καθάρισε» το παιχνίδι. Μετά το 3-0 το παιχνίδι άνοιξε και παίχτηκε πάνω κάτω χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ αν και θα μπορούσαμε να μειώσουμε με τον Ζωγραφάκη που είχε ένα καλό αριστερό σουτ ελάχιστα άουτ , αλλά και να δεχτούμε τέταρτο γκολ αν ο Διαμαντίδης δεν έδινε στοπ με πολύ καλή επέμβαση σε σουτ παίχτη του Φοίβου.
Από τον Φοίβο καλύτερος παίκτης ο Βασιλάκης (κυρίαρχος στο κέντρο ) ενώ πολύ καλοί ήταν και ο Τασιάς και ο Πυτιχούτης που κράτησε την αριστερή μας πλευρά μακριά από το να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.
Για τα παιδιά του Cosmos που έδωσαν όλα τον καλύτερο εαυτό τους , ένα μεγάλο μπράβο για την επιτυχία τους να πάρουν την 2η θέση στο τουρνουά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ.: Θυμιανός , Λάζος , Πυτιχούτης , Σκουλάς , Βασιλάκης , Κόγιας , Τσομώκος , Σταμάτης , Τασιάς.(Καλαθάς , Μανιάτης , Μπούσμπουρας , Χατζηγιάννης)
COSMOS CLUB: Διαμαντίδης , Μεχμέτι , Βαβουράκης , Ζλατίδης , Δημητρόπουλος , Τσιτσώνης , Ζωγραφάκης , Κωσταδήμας , Χαλκιόπουλος (Κορμανός , Παπαδημητρίου ,
Στασινόπουλος , Παπανικολάου).









O IKAΡΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ

ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 2-1 ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΒΑΡΗΣ


Photobucket

Ντέρμπι έγινε για την 3η θέση του τουρνουά. Ο Ίκαρος Καλλιθέας και ο ΟΣΦΠ Βάρης πρόσφεραν θέαμα και αγωνία μέχρι το σφύριγμα της λήξης που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ίκαρου.

Με καλύτερα οργανωμένο κέντρο και άξονα τον Κοντό η ομάδα της Βάρης είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο δεκάλεπτο , όταν όμως τα παιδιά του Ίκαρου περνούσαν στην αντεπίθεση δημιουργούσαν καταστάσεις στην εστία του Κονδυλίδη.

Πρώτη μεγάλη φάση στο 10΄όταν σε κόρνερ του Κοντού η μπάλα βρήκε το δοκάρι για να απαντήσει με δοκάρι και ο Ίκαρος στο 12΄σε προβολή παίκτη του από κοντά.

Το σκορ άνοιξε στο 25΄με σουτ μέσα από την περιοχή ο Παναγόπουλος για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Αϊτόρ με σουτ να ισοφαρίσει εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 31΄ σε κτύπημα κόρνερ του Σπατούλα η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα και από το κεφάλι αμυντικού πήγε στο βάθος της εστίας για να γίνει το 2-1. Ο ΟΣΦΠ Βάρης είχε στην συνέχεια ένα καλό σουτ του Κοντού και μια καλή ευκαιρία με τον Κονιαβίτη να ισοφαρίσει αλλά τελικά ο Ίκαρος κράτησε την νίκη

και πήρε αυτός την 3η θέση.


.









ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ…

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ !!

Διακόπηκε στο 8΄λεπτό , λόγω επεισοδίων μεταξύ γονιών των δύο ομάδων , το παιχνίδι Renti Soccer – Φοίβος Αργυρούπολης (για την ιστορία απλώς αναφέρουμε ότι το σκορ ηταν 1-0 υπέρ του Φοίβου).
Για το πώς έγιναν τα πράγματα πήραμε απόψεις και από τις δύο πλευρές.
ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ «ΠΟΙΟΣ ΗΡΞΑΤΟ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ» ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ
ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ «ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ» ?
Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι μια δυσάρεστη οσμή αναδύεται .
Εικόνες από το «ΚΑΦΡΙΣΤΑΝ» με γονείς να σπρώχνονται και να συμπλέκονται μπροστά στα παιδιά τους.
Γονείς που «κενοί περιεχομένου» , έχουν να προσφέρουν ως μοναδικό πρότυπο στα παιδιά τους «τα μπράτσα τους» !!
Παιδιά που δεν κατάλαβαν πως , ενώ πήγαν για να παίξουν μπάλα , βρέθηκαν να είναι θεατές σε live αγώνες Smack Down με τους γονείς τους στο ριγκ !!
Δεν λέω ότι όλοι οι γονείς που ήταν στο Ρέντη είναι ένα και το αυτό.
ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΡΟΘΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ !!
Από τα υπόλοιπα το μόνο που έχει σημασία είναι ΑΜΕΣΑ οι υπεύθυνοι των δύο σωματείων να εκτονώσουν την κατάσταση γιατί υπάρχει και συνέχεια στο τουρνουά και σ’ αυτήν την συνέχεια δεν έχουν θέση «ΓΟΝΕΙΣ-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ» !!

Η.Β.

.

.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ

ME TON ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ !!

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ 7-0 ΤΟΥΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ(1)


Photobucket

Μια αγωνιστική προσπάθεια 8 μηνών τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για τα παιδιά της Ακαδημίας. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο , αν και η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής , πήραν μια άνετη και πανηγυρική νίκη με 7-0 στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων με τους Τράχωνες(1).
Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της ομάδας μας , που στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 1-0 και στο δεύτερο έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Τα παιδιά των Τραχώνων στάθηκαν αξιοπρεπώς και πάλεψαν όσο μπορούσαν , όμως δεν ήταν σε θέση να διεκδικήσουν αποτέλεσμα από την ομάδα μας.
16΄ Ο Κακαβούλας με ατομική προσπάθεια και πλασέ κάνει το 1-0.
31΄ Ο Ταμπάκης κάνει πολύ ωραία μπαλιά στην πλάτη των αμυντικών και ο Λάλας με αριστερό σουτ γράφει το 2-0.
36΄ Σε κόρνερ του Γ. Μπούζα , ο Κολάγκης επιχειρεί να πιάσει σουτ ,η μπάλα έρχεται στον Μπαλούτσο που την στέλνει ψύχραιμα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.
38 ΄ Ο Λάλας βγάζει συρτή σέντρα από αριστερά και ο Ταμπάκης βρίσκει απ’ ευθείας την μπάλα με το δεξί και την στέλνει στην γωνία , 4-0.
40 ΄ Ατομική προσπάθεια του Μούρτζη που ολοκληρώνει με δεξί σουτ για το 5-0.
42΄ Νέα ατομική ενέργεια του Κακαβούλα αυτή την φορά ανεβάζει το σκορ στο 6-0.
44΄ Ο Κακαβούλας σημειώνει το τρίτο προσωπικό του γκολ και το τελευταίο της ομάδας μας , 7-0.
Το παιχνίδι έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά να γυρίσουν την μπάλα , να κάνουν συνδυασμούς , πλαγιοκοπήσεις και αρκετά σουτ. Μάλιστα εκτός από τα γκολ είχαμε και δύο δοκάρια (σε απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γ. Μπούζα και σε σουτ του Μούρτζη , και ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Θ. Μπούζα με τα δίχτυα όταν το σκορ ήταν 0-0).
Σύνθεση: Σαμπατάκος , Κολάγκης , Μπαράκος , Μπούζας Γ. , Ταμπάκης , Κουτσομύτης (Μπαλούτσος) , Κακαβούλας , Μπούζας Θ.(Μούρτζης ) , Λάλας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ομάδα μας έφτασε με την νίκη της τους 77β. και ισοβαθμεί με τον Φοίβο Αργ. στην 1η θέση. Η τελική κατάταξη θα προκύψει μετά την απόφαση για το παιχνίδι Renti Soccer – Φοίβος Αργ. ,που διακόπηκε.