31 Μαΐ 2009

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ… (EΝΗΜΕΡΩΣΗ:Δευτέρα 1/6 23:00)

ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ !!


Τελευταία πράξη στο τουρνουά Μπουρλής με 8 πρωταγωνιστές.
Η λήξη της φάσης των ομίλων στις Ακαδημίες έφερε οκτώ ομάδες να «ακούν» καμπανάκι για την τελευταία στροφή (προημιτελικά – ημιτελικά και τελικοί).
127 παιδιά που πρωταγωνίστησαν σ’ ένα ενδιαφέρον τουρνουά (ίσως το πιο ενδιαφέρον) θα προσπαθήσουν να πετύχουν ότι καλύτερο μπορέσουν.
Όσοι εμπλέκονται με την διαδικασία των αγώνων (προπονητές και υπεύθυνοι των ομάδων) πρέπει να φροντίσουν τα παιδιά να ΠΑΙΞΟΥΝ και να το ευχαριστηθούν (και κυριολεκτούμε , γιατί το ποδόσφαιρο γι’ αυτά πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα παιχνίδι). Οι υπόλοιποι που θα βρεθούμε στις εξέδρες πρέπει ΑΠΛΑ να χειροκροτήσουμε. Και από το χειροκρότημά μας πρέπει να βγαίνει ΥΓΕΙΑ αντίληψης και συμπεριφοράς !!


ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !

ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!
.

.
OI ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

1.
Photobucket

Photobucket

ΝΙΚΗΣΕ 4-1 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ..

ΣΤΟΥΣ 4 Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 40΄ ΤΟ SOCCERINO


Σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο είχε τον πρώτο ρόλο σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα , ο Φοίβος Αργ. νίκησε με 4-1 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά.
Το Soccerino παρά την απουσία του Σπανάκη ,κόντραρε γερά στο α΄ ημίχρονο , αλλά στο δεύτερο δεν άντεξε και αν και «κράτησε» το σκορ στο 2-1 μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο έχασε φυσιολογικά από έναν καλύτερο αντίπαλο.
Το σκορ άνοιξε ο Μπολάνος , αλλά το Soccerino κατάφερε να ισοφαρίσει και το ημίχρονο έληξε 1-1.
Στο β΄μέρος ο Φοίβος μπήκε δυνατά και έχασε αρκετές ευκαιρίες , μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει και μία με τον Βισταγιαννάκη για να προηγηθεί 2-1.
Όσο το σκορ έμενε «κλειστό» , υπήρχε αγωνία. Αυτό όμως τέλειωσε όταν ο Λώλος έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Σίνη για να κάνει το 3-1 λίγο μετά το 40΄. Στο διάστημα που απέμεινε και με τα παιδιά του Soccerino να έχουν πεσμένη ψυχολογία τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον Φοίβο που με την Κουτουζή λίγο πριν την λήξη πέτυχε και 4ο γκολ για να κάνει την νίκη του καθαρή και την πρόκριση του στους 4 πανηγυρική !
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ: Σαγρέδος , Πολίτης , Φίντζος , Κουτσουρέλης , Βισταγιαννάκης , Θυμιανός , Λώλος , Μπολάνος , Ντάριο , Κουτουζή ,Σόντης , Μιχαηλίδης , Διαμάντης .
SOCCERINO: Σίνης ,Χορταριάς ,Σταματελάτος , Στρουμπάκης , Ταμπουραντζής ,Μολάϊ , Σαρβαπίσης , Κουτσούκος , Βαφειάδης , Σαρβαπίσης , Βρατσάνης.





2.
Photobucket Photobucket

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (4-3) Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ


ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ … ΗΛΙΟ


2-2 ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ


Σ’ ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι (όπως είχαμε πει άλλωστε) ο Φοίβος Βάρης κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση στα πέναλτι , ελέω Σταματώ..πουλου. Ο τερματοφύλακας του Φοίβου αποκρούοντας τα δύο τελευταία πέναλτι των παικτών του Renti Soccer , χάρισε στην ομάδα του την νίκη και την είσοδο στα ημιτελικά.
Το παιχνίδι ξεκίνησε , μέσα στο λιοπύρι , δυνατά και μόλις στο 2 ΄ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με (ποιον άλλον) τον Τσέλα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Με την μπάλα να παίζεται πάνω-κάτω και τις ομάδες να μοιράζονται την κατοχή έφτασε το 10΄ όταν ο Τσουρουφλής με σουτ έκανε το 1-1 και το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή. Για τριάντα λεπτά πότε η μια ομάδα και πότε η άλλη έφτανε κοντά στο γκολ αλλά έπρεπε το ρολόι να δείξει το 39΄ για να μπει η μπάλα σε δίχτυα.
Ο Τσουρουφλής ήταν που με κεφαλιά αυτή την φορά έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους . Με τα παιδιά του Φοίβου να πανηγυρίζουν και με την σέντρα από πλευράς Renti , ο Τσέλας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (έφτασε τα 46 συνολικά) ισοφάρισε σε 2-2 , πριν συμπληρωθεί το 41΄.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η «νίκη έμεινε αναποφάσιστη» και έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και η μπάλα στήθηκε στην βούλα.
Η διαδικασία των πέναλτι ξεκίνησε με τον Μποζιονέλο να πιάνει δύο και την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ του Renti Soccer που προηγήθηκε με 2-0. Με τρία εύστοχα από πλευράς Φοίβου και ένα στα δύο για το Renti (το άλλο πήγε δοκάρι) το σκορ έφτασε στο 3-3 και απέμενε ένα πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Ο Σταματόπουλος απέκρουσε φέρνοντας πάλι το ματς στο μία μου – μία σου και αφού ο συμπαίκτης του ευστόχησε κάνοντας το 4-3 , άναψε «κόκκινο» στον παίκτη του Renti δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.
Από τους νικητές Τσουρουφλής , Σταματόπουλος (με καλές αποκρούσεις και στον αγώνα ) και Διαμαντόπουλος ξεχώρισαν , ενώ από το Renti Soccer , Τσέλας , Γκιάτα και Μποζιονέλος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ: Σταματόπουλος , Ρεμούνδος , Διαμαντόπουλος , Κοτσίδης , Ψυλλάκης , Γκρινλόνγκο , Παντελιάς , Τσουρουφλής , Ποπιέλα , Αλεξανδρής , Σουρέτης , Βερέμης , Βασιλάκης.


RENTI SOCCER: Μποζιονέλος , Γκιάτα , Μελισσουργάκης , Σφυρογιαννάκης , Μπιράκου , Σκόνδρας , Τσέλας , Χάλαρης , Παπαδάτος , Κεφαλονίτης , Καραγεώργης , Παναγόπουλος , Σκόκοτας , Βλάμης.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΛ.


3.
Photobucket
Photobucket



1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΑΛΙΜΟΥ

ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ …. ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ !! (5-3)


ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 4 Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ


Την αγωνία στο κατακόρυφο κράτησε το παιχνίδι Cosmos Club – Φήμη Αλίμου.
Όλα μοιρασμένα. Στο α΄ ημίχρονο τα παιδιά μας είχαν την υπεροχή τις ευκαιρίες και ένα γκολ για να αντιστραφούν οι όροι στο β΄ μέρος με την Φήμη να έχει καλύτερη κυκλοφορία, πιο κλασικές ευκαιρίες και να σκοράρει.
Άτεχνο , με την μπάλα στον αέρα στο μεγαλύτερο διάστημα , με λίγους συνδυασμούς να «περνάνε» αλλά με αγωνιστική ένταση , δυνατές μονομαχίες και πολύ τρέξιμο , ο προημιτελικός αυτός μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποδοσφαιρικού θεάματος , ήταν όμως ένα ματς για γερά νεύρα. Και από ότι φάνηκε και τα 22 παιδιά που έπαιξαν είχαν γερά νεύρα. Και όταν μετά από πενήντα λεπτά το 1-1 έγινε τελικό και στήθηκε η μπάλα στη βούλα του πέναλτι το ερώτημα ήταν: Θα έσπαγε η «κατάρα» που κυνηγούσε την ομάδα μας
την φετινή σεζόν η θα γινόταν «νόμος» ?
Πριν δούμε όμως τι από τα δύο συνέβη ας πάμε για λίγο στον αγώνα.
Δυνατά μπήκαμε στον αγώνα και χάσαμε την πρώτη ευκαιρία όταν ο Θ.Μπούζας γύρισε σχεδόν από το άουτ την μπάλα για να μην μπορέσει ο Μούρτζης να ολοκληρώσει την φάση.
Άλλες δύο φορές δημιουργήσαμε επικίνδυνη κατάσταση στην εστία της Φήμης όταν σουτ από καλή θέση του Κουτσομύτη βρήκε αμυντικό η μπάλα σε συρτή σέντρα από δεξιά του Μούρτζη «ξέφυγε» απ’ όλους και πέρασε λίγο άουτ.
Στο 18΄ ο Λάλας ντρίπλαρε και έκοψε από αριστερά (σχεδόν από το άουτ) την μπάλα στον Κουτσομύτη που χωρίς καθυστέρηση σούταρε με το αριστερό για να βρεί η μπάλα το κεφάλι αμυντικού και να πάει στα δίχτυα παρά την προσπάθεια παίκτη της Φήμης που απλά την έστειλε στο βάθος της εστίας , 1-0 !
Ένα καλό σουτ του Κακαβούλα καρδιοχτύπησε τον Γλύτσο αλλά πέρασε άουτ και το ημίχρονο έληξε χωρίς κάτι άλλο.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Φήμη έδειξε ότι είχε «αποθέματα» και πίεσε δημιουργώντας μια καλή φάση με απανωτά σουτ να αποκρούονται από πόδια και σώματα των αμυντικών μας και μία καλύτερη όταν ο Παπούλιας πήρε κάθετη μπαλιά , απέφυγε τον Σαμπατάκο και σούταρε για να αποκρούσει πάνω στην γραμμή ο Μπαράκος.
Μετά το πρώτο 5λεπτο η ομάδα μας ισορρόπησε , χωρίς όμως να μπορεί να βγει οργανωμένα μπροστά. Η μπάλα έμπαινε αρκετά εύκολα στην περιοχή μας όπου ο Ρίζος βρισκόταν σε συνεχή κίνηση. Έτσι στο 40΄πήρε μια μπαλιά απέφυγε έναν αμυντικό και σούταρε η μπάλα αποκρούστηκε και του ξαναστρώθηκε κι’ αυτή την φορά το σούτ βρήκε δίχτυα και έγινε το 1-1 !
Δύο λεπτά μετά ο Παπούλιας στρυφογύρισε στην περιοχή μας και τσίμπησε την μπάλα για να την στείλει στο κάθετο δοκάρι , ενώ στην επιστροφή έγινε δεύτερο σουτ για να αποκρούσει σωτήρια ο Σαμπατάκος.
Από την μεριά μας είχαμε αρκετά κόρνερ που όμως ήταν κακοχτυπημένα , ενώ τρεις φορές δυνατά φάουλ του Γ. Μπούζα δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της Φήμης με σημαντικώτερη το χλιαρό σουτ του Μπαλούτσου , μετά την προσωρινή απόκρουση του Γλύτσου. Τελευταία ευκαιρία μας ένα ωραίο κτύπημα φάουλ του Κακαβούλα στο 46΄που όμως δεν ήταν όσο δυνατό έπρεπε για να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα .
Και τώρα η απάντηση στο ερώτημα που βάλαμε παραπάνω βήμα-βήμα.
Ο Ταμπάκης ψύχραιμα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 1-0
Ο Σαμπατάκος αποκρούει το όχι και πολύ καλό κτύπημα του παίκτη της Φήμης.
Ο Λάλας με άψογο κτύπημα γράφει το 2-0.
Ίδιο κτύπημα , ιδια απόκρουση του Σαμπατάκου αλλά ο διαιτητής δίνει επανάληψη γιατί κινήθηκε ο πορτιέρο μας. Το νέο κτύπημα πάει μέσα και 2-1.
Ο Κακαβούλας σημαδεύει γάμμα και κάνει το 3-1.
Καλό κτύπημα από τον παίκτη της Φήμης ο Σαμπατάκος απλώνεται και βρίσκει ην μπάλα αλλά όχι όσο πρέπει για να την διώξει και 3-2.
Ο Σαμπατάκος με υποδειγματικό τρόπο κάνει το 4-2.
4-3 για την Φήμη με ωραίο κτύπημα.




Άπιαστο από τον Γ.Μπούζα 5-3 και ….
ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ !! (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ CLUB ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ)




Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!!!
Ξεκινώντας από την ομάδα της Φήμης να πούμε μπράβο σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν και διεκδίκησαν την νίκη μέχρι τέλους τόσο στον κανονικό αγώνα , όσο και στα πέναλτι.
Καλύτεροι ο Ρίζος , ο Μπόκαρης και ο Μούκας.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ….

ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΩΝΑ(?)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
COSMOS CLUB: Σαμπατάκος , Μπούζας Γ. , Κολάγκης , Ταμπάκης , Κουτσομύτης , Κακαβούλας , Μπούζας Θ. , Μούρτζης , Λάλας , Μπαράκος , Μπαλούτσος.
ΦΗΜΗ ΑΛΙΜΟΥ: Γλύτσος , Ντάγκας , Μούκας , Τζανάκος, Καραγιάννης , Μπόκαρης, Παπούλιας , Χάγιος , Ρίζος , Παπούλιας , Κοψιάς , Τσιλεδάκης.




4.
Photobucket

Photobucket
Ο ΜΙΛΩΝΑΣ(1) ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ!

ΝΙΚΗΣΕ 4-1 ΤΟΝ ΜΙΛΩΝΑ(2) ΣΤΗΝ

«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ»

Μπορεί ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων του Μίλωνα να είχε τον χαρακτήρα γιορτής αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο το πήραν αψήφιστα.
Έγινε ένα καλό ματς με τα «μεγάλα» (όπως τα λένε οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας) να έχουν την υπεροχή , αλλά οι «μικροί» έπαιξαν με πάθος και κόντραραν στα ίσα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.
Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-0 με γκολ του Ζαφειράκου μετά από πάσα του Πουλίδη.
Στην αρχή της επανάληψης τα παιδιά του ’99 κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με γκολ του Βλαχάκη ύστερα από σέντρα του Ριζά.
Θορυβημένοι προς στιγμή οι του Μίλωνα(1) αντέδρασαν άμεσα και με προσωπική ενέργεια και σουτ του Πουλίδη ξαναμπήκαν μπροστά στο σκορ.
Το καλό θέαμα συνεχίστηκε , αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο.
Ένα καλοχτυπημένο κόρνερ και η κεφαλιά του Μπόλη έκανε το 3-1 και έγειρε την πλάστιγγα προς την μεριά του έτσι κι’ αλλιώς φαβορί. Το επιπλέον το έκανε ο Σγουρός που λίγο πριν το τέλος του αγώνα πρόσθεσε το όνομά του στους σκόρερς , κάνοντας το τελικό 4-1.
Η συνέχεια είχε συγχαρητήρια και καλά λόγια από όλους σε όλους και ευχές για καλή συνέχεια στην ομάδα που προκρίθηκε.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΙΛΩΝ(1): Πατεράκης , Φραγκάκος , Μπόλης , Πουλίδης , Κουμής , Ζαφειράκος , Παπαδάκης , Σγουρός , Παπαλεπούδης , Παπαδάκης , Δρογγίτης.
ΜΙΛΩΝ(2): Μαυρουδής , Αγερίδης , Ριζάς , Δηητρουλόπουλος , Βλαχάκης , Κιττές , Σταυρακόπουλος, Τίκα , Βουσούρα , Νιάρχος ,Δαζέας , Τζανετής , Νασιάκος.