29 Μαΐ 2009

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ…

ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ !!

Τελευταία πράξη στο τουρνουά Μπουρλής με 8 πρωταγωνιστές.
Η λήξη της φάσης των ομίλων στις Ακαδημίες έφερε οκτώ ομάδες να «ακούν» καμπανάκι για την τελευταία στροφή (προημιτελικά – ημιτελικά και τελικοί).
127 παιδιά που πρωταγωνίστησαν σ’ ένα ενδιαφέρον τουρνουά (ίσως το πιο ενδιαφέρον) θα προσπαθήσουν να πετύχουν ότι καλύτερο μπορέσουν.
Όσοι εμπλέκονται με την διαδικασία των αγώνων (προπονητές και υπεύθυνοι των ομάδων) πρέπει να φροντίσουν τα παιδιά να ΠΑΙΞΟΥΝ και να το ευχαριστηθούν (και κυριολεκτούμε , γιατί το ποδόσφαιρο γι’ αυτά πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα παιχνίδι). Οι υπόλοιποι που θα βρεθούμε στις εξέδρες πρέπει ΑΠΛΑ να χειροκροτήσουμε. Και από το χειροκρότημά μας πρέπει να βγαίνει ΥΓΕΙΑ αντίληψης και συμπεριφοράς !!


ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !

ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!
.

.
OI ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

1.
Photobucket

Photobucket

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» !

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ.-

SOCCERINO

Προσπαθώντας να μάθουμε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου του πρώτου προημιτελικού αγώνα , μεταξύ Φοίβου Αργ. και Soccerino , με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι το παιχνίδι δεν ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!
Αιτία ήταν ότι στον αγωνιστικό χώρο , ενώπιον των διαιτητών και με την παρουσία στο γήπεδο του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής Κου Γιωτάκη , παρουσιάσθηκε μόνο η ομάδα του Φοίβου Αργ.
Δεν μπορέσαμε να διαμορφώσουμε σαφή εικόνα γιατί έγινε έτσι και άρα ουδέν σχόλιον.
Μάθαμε όμως ότι οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων μπόρεσαν να βρουν λύση και έτσι το παιχνίδι θα γίνει ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/5 5:45μμ στο ίδιο γήπεδο.



Πρώτο χρονικά παιχνίδι (Σάββατο 30/5 7:00μμ) είναι αυτό μεταξύ του Φοίβου Αργ. και του Soccerino Club.
Η ομάδα της Αργυρούπολης πρώτη στον Β΄ όμιλο είχε 26 νίκες , 2 ισοπαλίες και 2 ήττες (και τις δύο από το Cosmos Club). Τα γκολ είναι 107 υπέρ και μόλις 12 κατά (καλύτερη άμυνα στο τουρνουά).
Επειδή έχουμε δει παιχνίδια του Φοίβου , η εικόνα που έχουμε είναι μιας πολύ καλής ομάδας ισορροπημένης σε όλες τις γραμμές , που γυρίζει την μπάλα και παίζει από τα άκρα. Το σίγουρο είναι πως θα δημιουργήσει ευκαιρίες και το θέμα είναι πόσες από αυτές θα γίνουν γκολ.
Ο Θυμιανός(23 γκολ) , ο Κουτσουρέλης και ο Λώλος(24 γκολ) είναι τα πρώτα βιολιά της ορχήστρας αλλά και ο Μπολάνος , ο Φίντζος ο Σόντης και ο Πολίτης παίζουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας . Σαγρέδος (τερματοφύλακας) , Βισταγιαννάκης , Ντάριο , Κουτουζή , Διαμάντης , Μιχαηλίδης , Δεσύλας , Πάλλης , Πυτιχούτης , Λαγανάς και Μπάρλος αποτελούν το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας.
Από την άλλη πλευρά η 4η ομάδα του Α΄ομίλου , το Soccerino Club. Μία ομάδα που συγκέντρωσε 62β. έχοντας 19 νίκες 5 ισοπαλίες και 6 ήττες , πέτυχε 85 γκολ και δέχτηκε 39. Ομάδα που «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια και δεν «παραδίνει όπλα» ακόμα κι’ όταν ένα ματς δείχνει τελειωμένο . Με Ταμπουρατζή και Σπανάκη να ξεχωρίζουν , με τους Σίνη (τερματοφύλακας) , Χορταργιά , Κουτσούκο , Σταματελάτο, Πίσσα , να «σιγοντάρουν» και τους Σαρβαπίση , Στρουμπάκη και Μολάι να συμπληρώνουν τον βασικό κορμό έχει ακόμα στο ρόστερ της τους Βουτσά , Κοροπούλη , Ζαφειρόπουλο , Καλαμάρη , Καραλή , Νταλακογιώργο , Βαφειάδη , Κουκουλέτσο , Βρατσάνη και Γεωργόπουλο.








2.
Photobucket
PhotobucketΚυριακή 12:30 γίνεται ένα αμφίρροπο και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Ο δεύτερος στον Α΄όμιλο και άρα γηπεδούχος Φοίβος Βάρης , υποδέχεται την πολύ δυνατή ομάδα του Renti Soccer που τερμάτισε τρίτη στον Β΄ όμιλο.
Τα παιδιά του Φοίβου πέτυχαν 24 νίκες , 3 ισοπαλίες και 3 ήττες (η μία άνευ αγώνα με τον ΟΣΦΠ Βάρης και άλλη μία μετά από ένσταση του Μίλωνα στο μεταξύ τους παιχνίδι). Πέτυχαν 129 γκολ και δέχτηκαν 21 έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο τουρνουά. Μια ομάδα πολύ επιθετική με τους Ποπιέλα (δεύτερος σκόρερ με 38 γκολ) , Τσουρουφλή, Γκρινλόνγκο και Παντελιά να είναι το δυνατό «καρέ» αλλά και τους Σταματόπουλο(τερματοφύλακας) , Διαμαντόπουλο , Ρεμούνδο , Αλεξανδρή , Κοτσίδη να είναι πολύτιμες μονάδες και τους Σουρέτη , Κουτσοποδιώτη , Προτάσοφ , Κατσορίδα , Βερέμη , Τσαγκρώνη , Βασιλάκη , Ψυλλάκη και Τσουροτίδη να ολοκληρώνουν ένα δυνατό και γεμάτο ρόστερ.
Η ομάδα του Renti Soccer , πιο γνωστή μιας και ήταν στον δικό μας όμιλο , συγκέντρωσε 72β. με 22 νίκες , 6 ισοπαλίες και 2 ήττες . Σκόραρε 113 φορές και είδε 30 φορές να παραβιάζεται η εστία της. Ομάδα γρήγορη , με δυνατά παιδιά που αξιοποιεί τους ελεύθερους χώρους και έχει πολύ καλά «στημένα». Κινητήρες στο κέντρο ο Σκόνδρας και ο Μπιράκου και πολιορκητικός κριός ο 44 φορές σκόρερ Τσέλας , ενώ η άμυνα έχει θεμέλια τους Μποζιονέλο(τερματοφύλακας) και Γκιάτα. Μελισουργάκης , Καλόσακας , Σφυρογιαννάκης , Παπαδάτος , Χάλαρης , Καραγεώργης , Σκόκοτας , Κεφαλονίτης και Βλάμης είναι τα υπόλοιπα παιδιά που δημιουργούν το σχετικά μικρό αλλά ομοιογενές ρόστερ της ομάδας.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΛ.


3.
Photobucket
Photobucket


Κυριακή απόγευμα (6:30μμ) και γνωρίζοντας το ζευγάρι από το οποίο θα βγεί ο αντίπαλος όποιας ομάδας προκριθεί , τα δικά μας παιδιά (Cosmos Club) και τα παιδιά της Φήμης Αλίμου θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους στο γήπεδο Τσαλαβούτα.
Γηπεδούχος σαν δεύτερος του Β΄ομίλου το Cosmos Club.
Έχοντας 25 νίκες , 2 ισοπαλίες (Μίλων(2) , Renti Soccer) και τρεις ήττες (Μίλων(2) , Σούρμενα και Renti Soccer) , η ομάδα μας συγκέντρωσε 77β. πετυχαίνοντας 106 γκολ και μαζεύοντας την μπάλα από τα δίχτυα της 24 φορές. Ομάδα συμπαγής , με δυνατότητα να παίξει καλά είτε η μπάλα μπαίνει κάτω , είτε βρίσκεται στον αέρα και δυνατά πόδια γύρω από την περιοχή. Μικρό ρόστερ , με 14 συνολικά παιδιά να έχουν συνεχή , μεγαλύτερη η μικρότερη συμμετοχή σε ότι πέτυχε ως τώρα η ομάδα του Διονύση Ροματζά. Και αυτά τα παιδιά είναι:
Σαμπατάκος(τερματοφύλακας) , Μπαράκος , Κολάγκης , Μπούζας Γ. , Ταμπάκης , Κουτσομύτης , Κακαβούλας , Μούρτζης , Λάλας , Μπαλούτσος , Μπούζας Θ. , Λαμπρόπουλος , Γκουμάς , Γκόλιας.
Απέναντι στα δικά μας παιδιά , τα παιδιά της Φήμης Αλίμου που τερμάτισαν στην 3η θέση του Α΄ομίλου και θα έρθουν στην έδρα μας για να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την πρόκριση στους «4». Με 100 γκολ ενεργητικό στην επίθεση και την καλύτερη (μαζί με τον Μίλωνα(1)) άμυνα με 20 γκολ παθητικό , είχαν στην φάση των ομίλων 24 νίκες , 2 ισοπαλίες και 4 ήττες συκεντρώνοντας 74β.
Ομάδα με καλή κυκλοφορία και οργανωμένο παιχνίδι ( έχει παίξει με την ομάδα μας σε 5 Χ 5 , με το παιχνίδι να πηγαίνει στα πέναλτι).
Παπούλιας , Μπόκαρης και Ρίζος είναι οι «μπροστάρηδες» και Καραγιάννης ,Γλύτσος (τερματοφύλακας) , Κοψιάς , Χάγιος , Γκουτσίδης , Τσιλεδάκης , Μούκας . οι υπόλοιποι «σωματοφύλακες». Ντάγκας, Τζανάκος ,Ζούλιας , Τομαράς , Οικονόμου , Πατάκος , Ντόκος και Αμανατίδης είχαν την δική τους συμμετοχή στην επιτυχία και συμπληρώνουν την 18άδα της ομάδας.


4.
Photobucket

Photobucket
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα οι άνθρωποι του Μίλωνα θα βρεθούν στην περίεργη θέση να είναι «πικραμένοι» για τον αποκλεισμό της ομάδας τους «πανηγυρίζοντας» την πρόκριση της ομάδας τους !!
Κι’ αυτό γιατί η τελική κατάταξη έφερε αντιμέτωπες τις δύο ομάδες με τις οποίες μετείχε το σωματείο της Ν.Σμύρνης στο τουρνουά Ακαδημιών.
Τυπικά γηπεδούχος η ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση του Α΄ομίλου αήττητη (27 νίκες , 2 ισοπαλίες ) με 148(!!) τέρματα υπέρ και 20 κατά . Με το μικρότερο ρόστερ στο τουρνουά (μόλις 11 παιδιά) , έδειξε πολύ δεμένη και ικανή ομάδα έχοντας 5 παίκτες του μέσα στους 15 πρώτους σκόρερ του τουρνουά(Πουλίδης- 3ος ,Σγούρος- 4ος , Κουμής , Παπαλεπούδης, Ζαφειράκος).
Αυτοί πλαισιωμένοι με τους Πατεράκη(τερματοφύλακας) , Φραγκάκο, Μπόλη , Παπαδάκη Α. ,Παπαδάκη Γ. , Δρογγίτη , φαντάζουν «φαβορί» στο ματς της Δευτέρας.
Από την άλλη τα παιδιά του ’99 , μια ομάδα που φέτος στάθηκε στα ίσα απέναντι σε ομάδες που έπαιζαν με αρκετούς ‘ 98άρηδες και συγκέντρωσε εμπειρία που την «χρίζει» από τώρα σαν ένα από τα φαβορί του επόμενου τουρνουά.
Συγκέντρωσε 61β με 20 νίκες ,1 ισοπαλία και 8 ήττες και γκολ 77 υπέρ και 44 κατά.
Κιττές , Βλαχάκης , Τζανετής, Σταυρακόπουλος ηγούνται μιας ομάδας που παίζει πειθαρχημένα και ομαδικά. Μαυρουδής , Αγερίδης , Ριζάς , Δημητρουλόπουλος , Τίκα , Νιάρχος , Δαζέας , Βουσούρα και Νασιάκος είχαν όλοι σημαντική συμβολή στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας.
Οι προπονητές Κοι Αντωνίου και Σταυρακόπουλος θα κοουτσάρουν από κοινού τις δύο ομάδες σ’ ένα παιχνίδι «εμφύλια-γιορτή» που θα γίνει την Δευτέρα 1/6 στις 8:00μμ.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ «ΓΙΝΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙ» ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ. ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΜΕ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 3/6.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσπαθήσαμε να βρούμε φωτογραφίες όλων των ομάδων αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Θα κάνουμε προσπάθεια να έχουμε φωτογραφίες από τα προημιτελικά παιχνίδια και σ’ αυτό ζητάμε και την βοήθεια των υπευθύνων αλλά και των γονιών των ομάδων. (e-mail: ourboys.football@gmail.com)