28 Μαΐ 2009

ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ KAI -3β. ΓΙΑ RENTI SOCCER

Αυτή ήταν η απόφαση της οργανωτικής επιτροπής σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής
Renti Soccer – Φοίβος Αργ. για το τουρνουά των Ακαδημιών που είχε διακοπεί.
Η απόφαση ανακοινώθηκε και ταυτόχρονα έκλεισε η τελική βαθμολογία στον Β΄όμιλο και ανακηρύχτηκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών.
Έτσι όσον αφορά την τελική κατάταξη έχουμε:
(δίνουμε και τον Α΄όμιλο που ήταν ήδη γνωστή)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
1. ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ. 80
2. COSMOS CLUB 77
3. RENTI SOCCER 69
4.
ΜΙΛΩΝ(2 ) 61


Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
1. ΜΙΛΩΝ(1) 83
2. ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 75
3. ΦΗΜΗ ΑΛΙΜΟΥ 74
4. SOCCERINO 62


Και τα ζευγάρια των προημιτελικών διαμορφώνονται ως ακολούθως:
ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ. – SOCCERINO
COSMOS CLUB – ΦΗΜΗ ΑΛΙΜΟΥ
ΜΙΛΩΝ(1) – ΜΙΛΩΝ(2)
ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – RENTI SOCCER

Ήδη άρχισαν οι συνεννοήσεις μεταξύ των ομάδων για να οριστούν οι ώρες των παιχνιδιών το Σαββατοκύριακο 30-31/5. Θυμίζουμε ότι γηπεδούχοι είναι οι ομάδες που τερμάτισαν στην 1η και 2η θέση κάθε ομίλου.


ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ…
* Στην περιγραφή του χθεσινού αγώνα της Ακαδημίας , ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΜΕ να δώσουμε τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μας στα παιδιά του Α.Ο.ΔΗ.Π , για την μεγάλη επιτυχία τους να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !
* Ξεχάσαμε επίσης να αναφέρουμε ότι μετά τον Ταμπάκη(1-1) και τον Λάλα(2-2) , εύστοχος στα πέναλτι ήταν και ο Κολάγκης (3-3).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΕΓΙΝΕ …ΕΘΙΜΟ !!

Photobucket


Φέτος όποια ομάδα «καταφέρε» , με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας μας , να στείλει το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλντι , πήρε και την νίκη.
Ειδικά στο χθεσινό ημιτελικό αγώνα για το τουρνουά Περιστερίου , λες και χάσαμε για να μην σπάσει η παράδοση.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.
Επί 25΄ στο πρώτο ημίχρονο το γήπεδο έγερνε προς την πλευρά της εστίας του Α.Ο.ΔΗ.Π.
Τα παιδιά μας από το πρώτο λεπτό έπαιξαν μονότερμα , έκαναν πολύ καλούς συνδυασμούς και σε συγκεκριμένες στιγμές «έκρυψαν» την μπάλα. Όμως παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν (αλλά και έχασαν) , σημείωσαν μόνο ένα γκολ . Από την άλλη οι «αντίπαλοι» κατάφεραν να παίξουν δίτερμα δύο φορές και την μία από αυτές (με την αμέριστη συμπαράστασή μας) κατάφεραν να σκοράρουν.
Μόνο με τον συγκεκριμένο συνδυασμό γεγονότων θα μπορούσε το σκορ του ημιχρόνου να είναι ισόπαλο 1-1 !
Και παρά το γεγονός ότι με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου το γήπεδο άλλαξε κλίση
(αν και δεν είχε τόσο μεγάλη όσο στο πρώτο) , τα πράγματα δεν άλλαξαν.
Άλλη μια ντουζίνα ευκαιρίες πήγαν χαμένες το ματς όμως έμεινε ισόπαλο και πήγαμε σα πέναλτι. Πέντε-έξι όμως ίσως και καλύτερα από πέναλτι είχαμε και στην διάρκεια του αγώνα και τα χάσαμε. Θα ήταν μαζί μας η τύχη τώρα ?






Ο Σαμπατάκος φρόντισε από την πρώτη στιγμή με μια εκπληκτική απόκρουση να κάνει μια τονωτική ένεση στην ψυχολογία των συμπαικτών του. Κι’ όταν χάσαμε κι’ εμείς το πρώτο πέναλτι (άουτ) , έκανε και άλλη δόση , όταν ανάγκασε όλο το γήπεδο να τον χειροκροτήσει με την δεύτερη απόκρουσή του.




Και την δεύτερη ευκαιρία που μας δόθηκε όμως την στείλαμε στο κάθετο δοκάρι. Ο Ταμπάκης ισοφάρισε το εύστοχο κτύπημα των αντιπάλων μας , που ευστοχώντας εκ νέου βρέθηκαν αγκαλιά με την πρόκριση όταν εμείς χάσαμε το τρίτο μας πέναλτι. Ο Σαμπατάκος απέκρουσε το βιαστικό πέναλτι του παίκτη του Α.Ο.ΔΗ.Π για να το ξανακτυπήσει κανονικά αυτή την φορά , αλλά λίγο ψηλότερα και να το χάσει . Ο Λάλας ψύχραιμα και με καλή εκτέλεση έκανε το 3-3 και νέο εύστοχο κτύπημα του παίκτη του Α.Ο.ΔΗ.Π το 4-3 για να έρθει το δοκάρι να δόσει στοπ στην ομάδα μας και πράσινο φώς για τον τελικό στον Α.Ο.ΔΗ.Π.

Δεν έχει νόημα να απαριθμήσουμε τις ευκαιρίες μας. Μούρτζης , Κακαβούλας , Κουτσομύτης, Κολάγκης , Ταμπάκης , Μπαλούτσος και Ολεγκέρ έχασαν άλλος μία , άλλος δύο και άλλος τρεις.
Στο ποδόσφαιρο όμως τα γκολ εί
ναι που διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Κι’ έτσι ενώ σε όλους(ακόμα και σ’αυτούς που περίμεναν για το επόμενο ματς ) άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα μας , χάσαμε !
Για την ιστορία το γκολ πέτυχε ο Ταμπάκης με ωραία κεφαλιά μετά από κτύπημα κόρνερ του Κακαβούλα.




Καλύτεροι παίκτες μας ο Ταμπάκης και ο Κολάγκης , ενώ πολύ καλά πήγαν ο Μούρτζης στο α΄ και ο Λάλας στο β΄ ημίχρονο. Ο Σαμπατάκος σταθερός όποτε χρειάστηκε (για τα πέναλτι είπαμε). Και όλοι οι άλλοι ήταν καλοί και αυτό μεγαλώνει την πίκρα από το αποτέλεσμα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ (έχουμε κι’ άλλο σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαμπατάκος , Κολάγκης , Μπαράκος , Μπούζας Γ. , Κουτσομύτης , Ταμπάκης , Κακαβούλας , Μούρτζης , Λάλας (Μπαλούτσος , Ολεγκερ , Μπούζας Θ. , Κουμπλής).