29 Δεκ 2008

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2008




ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ! 
 

Τώρα που το 2008 γίνεται παρελθόν και το 2009 παρόν έρχονται στο νου θύμησες !

Στιγμές κοινές για τα παιδιά και μας , στιγμές γεμάτες ποδόσφαιρο και όχι μόνο!

Τουρνουά , φιλικά , πάρτι , γιορτές , χαρές και πίκρες (ποδοσφαιρικές).

26 επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα ακαδημιών “Θουκυδίδειο” , 4 τουρνουά     

( Περιστερίου ,GFD – Λουτράκι , GFD – Καλύβια , Γαλαξίας ) , 1 διεθνές φιλικό παιχνίδι στη σεζόν που πέρασε και 17 αγώνες (12 στο Μπουρλής και 5 στο Περιστέρι) και 1 τουρνουά (Kinder All Stars) στην τρέχουσα σεζόν προστέθηκαν στα πόδια των μικρών ποδοσφαιριστών μας. Και εμείς θαυμάσαμε τα 200 περίπου γκολ που σημείωσαν.

Ας τα ξαναζήσουμε ανακαλώντας τις μνήμες μας. 

ΓΕΝΑΡΗΣ : Με δύο άτυχα αποτελέσματα για την Ακαδημία (97-98) ξεκίνησε η χρονιά ( 0-0 με Αθηναϊκό και 1-2 με Δάφνη Π.Φ) αλλά το ποδαρικό στα γκολ του Ευσταθιάδη ήταν γούρικο . Ακολούθησε τεσσάρα στους Νέους Ρότσα και 2η θέση στο όμιλο του Θουκυδίδειου.

ΦΛΕΒΑΡΗΣ: Μεγάλη νίκη στη Βουλιαγμένη με φοβερό γκολ του Ζαφειράτου , 2-2 με τον Φωστήρα με τον Καπετάνη να χαρίζει τον βαθμό στην ομάδα μας στο τελευταίο δευτερόλεπτο και ήττα από τους Τράχωνες που μας έφτασαν στην 2η θέση.

ΜΑΡΤΗΣ: Κόψιμο πίτας με φαγητό και δώρα στο Cosmos Club.

Nέα σπουδαία νίκη με 3-2 στους Αγ.Αναργύρους  και παρά την ήττα απ’τον Πανιώνιο με 2-1 κερδίζουμε την 2η θέση και την συμμετοχή στα play-off.

Στραβοπάτημα όμως (1-1) στο πρώτο παιχνίδι με το Κερατσίνι με απόντες τους Κουσιάδη , Βάσσο και τραυματία τον Κορφιά.

Εν τω μεταξύ μια δεύτερη ομάδα γεννηθέντων το ’97-’98  (ενισχυμένη με παιδιά απ’ την ομάδα του Θουκυδίδειου) μετέχει στο τουρνουά του Περιστερίου και ξεκινάει με νίκες.

ΑΠΡΙΛΗΣ: Πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά. Μια ομάδα συνομιλήκων τους από την μαρτυρική Κύπρο (Calciomania Λεμεσού) φιλοξενήθηκε από το Club και έπαιξε φιλικό με την ομάδα μας. Μια ωραία πρωτοβουλία της διοίκησης που θύμισε ότι ο αθλητισμός ενώνει. Στα play off δύο ήττες από Τράχωνες  και ΑΟΝΑ μας έφεραν πίσω στην διεκδίκηση θέσης στην τετράδα.

Στο τουρνουά Περιστερίου κερδίζουμε την πρόκριση στους 8.

Συμμετοχή στο τουρνουά της GFD στο Λουτράκι για την ομάδα μας.

Ωραίο ποδόσφαιρο 4 νίκες και 1 ήττα απολογισμός (10-2 γκολ) αλλά το pull out σύστημα του τουρνουά μας έφερε στην 5η θέση. Τα παιδιά πάντως χάρηκαν ιδιαίτερα την 5ήμερη παραμονή τους στο Sports Camp και κέρδισαν θετικά σχόλια απ’ όλους.

ΜΑΗΣ: Άδικη ισοπαλία (ελέω διαιτητή) στο Κερατσίνι μας φέρνει σε ματς – τελικό με τους Τράχωνες στην έδρα μας. Πολύ καλή εμφάνιση και μάχη μέχρι τέλους αλλά η τύχη ευνόησε τους αντίπαλους (1-2). Το τυπικό τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΟΝΑ ήρθε ισόπαλο (1-1) και έτσι τελείωσε η πρώτη εμπειρία σε επίσημη διοργάνωση για την ομάδα μας , αφήνοντας σε όλους την αίσθηση ότι μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και μία απ’ τις τρεις πρώτες θέσεις. 

Στο τουρνουά Περιστερίου η πρόκριση στους 4 παίζεται στα πέναλτι  όπου η τύχη μας γυρνάει την πλάτη.

ΙΟΥΝΗΣ: Τουρνουά 5 Χ 5 της GFD στα Καλύβια. Η ομάδα των παιδιών του ’97 παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο μας αναγκάζει να χειροκροτάμε  όρθιοι  και αποσπά τον θαυμασμό όλων κατακτώντας την πρώτη θέση. Ο πρόεδρος κάνει το τραπέζι σε παιδιά και γονείς σε ταβέρνα της περιοχής.

Τέλος της σεζόν με νέα επιτυχία στο τουρνουά ΓΑΛΑΞΙΑΣ , όπου η ομάδα της Ακαδημίας κατακτά την δεύτερη θέση παρά τις πολλές απουσίες.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ: Νέο ξεκίνημα με τους ‘97άρηδες να συναντούν τα παιδιά του ’96 στους παμπαίδες και τους ‘98άρηδες να παίζουν για δεύτερη φορά σαν Ακαδημία με παρέα παιδιά του ’99.

ΟΚΤΩΒΡΗΣ: Ξεκινάνε τα τουρνουά Μπουρλής με πολλές ελπίδες για τις ομάδες μας. 20 γκόλ με τέσσερείς νίκες η Ακαδημία και 19 με δύο νίκες και δύο ήττες οι παμπαίδες.

ΝΟΕΜΒΡΗΣ: Συμμετοχή των ομάδων μας στο 1ο Kinder All Stars που οργάνωσε η GFD στις εγκαταστάσεις του Cosmos Club. Δεύτερη θέση και για τις δύο ( 6 συμμετοχές σε κάθε κατηγορία) που παγιώνει την παρουσία του Club στις πρώτες θέσεις των συνεργαζόμενων με την GFD ακαδημιών.

Τρένο η Ακαδημία με Μούρτζη , Κακαβούλα και Λάλα να “ πυροβολάνε” κατά βούληση. Στραβοπατήματα και “κλεψιά” στους Τράχωνες  για τους Παμπαίδες .

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ: Aήττητη και πρώτη στον όμιλό της με άμυνα από γρανίτη η Ακαδημία μπαίνει στο 2009 με την ελπίδα να κερδίσει θέση στα μετάλλια. Οι παμπαίδες βελτιωμένοι αισθητά και πρώτο σκόρερ  τον Αστροπαλιώτη προσβλέπουν σε πρόκριση απ’ τον όμιλό τους . 

10 Δεκέμβρη γίνεται η πρώτη ανάρτηση στο blog μας. Μια πρωτοβουλία που εμείς που την ξεκινήσαμε και τα OUR BOYS θα την θυμόμαστε για πάντα.  
 

                    TO 2008 HTAN KAΛΟ !

ΤΟ 2009 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!