19 Σεπ 2010

ΠΑΙΔΕΣ:ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-COSMOS CLUB 2-3 (ΦΙΛΙΚΟ)

ΠΑΙΔΕΣ

ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - COSMOS CLUB 2-3 (Φιλικό)

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"ΠΡΟΣΗΜΟΝ ΘΕΤΙΚΟΝ"


Τι κι αν ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς μετά την ραστώνη του καλοκαιριού.Τι κι αν οι Παίδες του Cosmos Club συγκρότησαν με το ζόρι 11άδα,έχοντας 2 μόνο παίχτες στον πάγκο,για αλλαγή,τη στιγμή που στην εξαιρετική ομάδα των Αγ.Αναργύρων,μετρήσαμε κοντά 30 παίχτες.Τι κι αν είχε 3 μόνο προπονήσεις με το νέο της προπονητή κο Παπαθανασίου,τη στιγμή,που είχε ξεκινήσει τις προπονήσεις με τον απελθόντα κο Πετρόπουλο.Τι κι αν η δια φορά στη σωματοδομή των 2 ομάδων τρόμαζε.
Η ομάδα των Παίδων του Cosmos Club έδειξε χαρακτήρα απέναντι ,μάλιστα,σε μια πολύ καλή ομάδα,όπως αυτή των Αγ.Αναργύρων,που κατά τα φαινόμενα,θα πρωταγωνιστήσει φέτος σε όποιο τουρνουά συμμετάσχει.
Η ομάδα του Κολωνού,κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει το παιχνίδι της,παίζοντας 4-4-2,κάτι που δεν έπαψε να κάνει σ'όλο το παιχνίδι,υπό τις οδηγίες του προπονητή της.Και αν στη φάση του 21',δεν έκανε αργοπορημένα την έξοδό του,ο κατά τα άλλα σταθερός στις επεμβάσεις του,σήμερα,Κουσιάδης,με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0,ο αγώνας θα είχε διαφορετική εξέλιξη.
Το 2ο ημίχρονο,βρήκε τους Αγ.Αναργύρους προηγούμενους με 2-0,παρ'όλα αυτά όμως,οι παίχτες του Cosmos ανέβασαν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να πετύχει 3 εξαιρετικά γκολ (42' ΤΑΜΠΑΚΗΣ, 53'ΜΙΖΙΡΙ, 68' ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ) και να κάνει την ολική ανατροπή!!!


Καλές οι εντυπώσεις από όλους τους παίχτες του Cosmos Club!!!
Eξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα στο 1ο ημίχρονο ο Μενενάκος,Μαχητής σε πολλές φάσεις ο Βάσσος.Στα συν του Οικονόμου οι 2 ασίστ,στα γκολ του Ταμπάκη και του Ευσταθιάδη(παρεπιπτόντως ο Ευσταθιάδης σκοράρει πάντα στο γήπεδο των Αγίων)
Γενικά δεν υστέρησε κανείς!!! Αν μάλιστα, μάθουν οι παίχτες της ομάδας του Κολωνού,να δίνουν γρήγορα και σωστά τη μπάλλα,ελαχιστοποιώντας τη κατάχρηση της ντρίπλας και το κουβάλημα της μπάλας,τότε ίσως και να αποτελέσει την ΕΚΠΛΗΞΗ  του φετινού Μπουρλής,μιας και άπαρτίζεται σε μεγάλο ποσοστό από 97άρηδες.
Γενικά καλό το κοουτσάρισμα από τον Παπαθανασίου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΜΠΑΚΗΣ