8 Μαΐ 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:11/5/10








Photobucket
ΠΑΙΔΕΣ -ΤΕΛΙΚΟΣ:        Α.Σ.ΣΟΥΡΜΕΝΑ-PUMA CLUB   0-2


ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

PUMA CLUB-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ  3-1

COSMOS CLUB-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  1-2

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΘΕΣΗ 5-8 :ΤΡΑΧΩΝΕΣ-RENTI SOCCER  6-0

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


ΤA… PUMA ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !!



ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3-1 ΤΟΥΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ



Σ’ ένα ματς που δεν έφτασε σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο , αλλά σίγουρα καλύτερο ποιοτικά από αυτό που ακολούθησε , το Puma Club παίζοντας καλύτερα στο α΄ημίχρονο και με τον Αράπη να σκοράρει τρεις φορές , πήρε το εισητήριο για τον τελικό παρά την προσπάθεια των Αγ.Αναργύρων στο β΄ημίχρονο που απλά οδήγησε στην μείωση του σκορ.



Αν και δεν παρακολουθήσαμε τα πρώτα 15΄ αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι η ομάδα των Αγ.Αναργύρων προσανατολίστηκε περισσότερο στο να κλείσει τον Αράπη παρά να αναπτυχθεί επιθετικά. Αυτό έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά του Puma να κάνουν το παιχνίδι τους και με βαθιές μπαλιές και κάθετες πάσες να αξιοποιήσουν την ταχύτητα και την ικανότητα του πρώτου σκόρερ του τουρνουά που με τρεις προσωπικές ενέργειες έφερε την ομάδα του σε θέση ισχύος από το α΄ ημίχρονο.
Στο β΄ημίχρονο που οι Αγ.Ανάργυροι ανέβηκαν προς την περιοχή του Puma και πίεσαν φάνηκε ότι αν επέλεγαν εξ αρχής αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού ίσως να πετύχαιναν περισσότερα από το να μειώσουν σε 3-1 και να απειλήσουν και για δεύτερο γκολ.


Τα γκολ:
μακρινή απόκρουση , ανάποδη κεφαλιά παίκτη του Puma και καλό γύρισμα του Αράπη τον φέρνει μπροστά από τον προσωπικό του αντίπαλο. Ένα σωστό πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα που επιχειρεί έξοδο κάνει το 1-0.
18΄ατομική προσπάθεια του Αράπη από αριστερά , που αφού ξεπερνάει με ταχύτητα δύο αντιπάλους μπαίνει στην περιοχή και προσπαθώντας να αποφύγει και τον τερματοφύλακα ανατρέπεται. Το πέναλντι αναλαμβάνει ο ίδιος και με καλό πλασέ στην γωνία κάνει το 2-0.
25΄λάθος του κεντρικού αμυντικού των Αγ.Αναργύρων εκμεταλεύεται και πάλι ο Αράπης που αποφεύγει και τον τερματοφύλακα και από πλάγια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει με το 3-0 διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
47΄ο Καλντής κάνει ωραία προσπάθεια από τον χώρο του κέντρου , περνάει δύο αντιπάλους και σεντράρει διαγώνια , γη μπάλα φτάνει δεξιά στον Κάτρη που με ωραίο σουτ στέλνει την μπάλα να βρει στο ένα κάθετο δοκάρι μετά στο απέναντι και να περάσει την γραμμή για να γίνει το 3-1.
Από τους νικητές Αράπης , Τζανάκος , Σταυρόπουλος οι καλύτεροι , ενώ από τους Αγ.Ανάργυρους διακρίθηκαν οι Πουλής και Κάλντης(στο β΄ημίχρονο.)
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
PUMA CLUB: Μηνάογλου , Καραγιάννης , Μαυρομμάτης , Τζανάκος , Σταυρόπουλος , Ρίζος , Παπούλιας , Καψαμπέλης , Παπούλιας , Μαργκέλης , Αράπης.(Οικονόμου , Μπόκαρης , Τσιλεδάκης , Μούκας , Κουτσίδης , Ντάγκας)


ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Μαρίνης , Αρκουμάνης , Καραμούτσος , Νίκας , Καλντής , Ντούγκου , Παπαϊωάννου , Κάτρης , Πούλης , Μπεχλιούλης , Ντούκα.(Αντωνίου , Μάμμα , Γεωργόπουλος , Γιαννικόπουλος, Τζέλα)


ΟΝΕΙΡΟ…ΕΦΙΑΛΤΗΣ !!



ΗΤΤΑ 2-1 ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ



Είχαμε , πρώτα τα παιδιά μας και μετά όλοι μας , το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι θα είμαστε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά Παμπαίδων.
Σ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά η ομάδα μας είχε δείξει χαρακτήρα , είχε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχε καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό των αντιπάλων της.


Με την πίστη ότι αυτή η πορεία θα έχει την συνέχειά της μέχρι τέλους είδαμε τα παιδιά να μπαίνουν στο γήπεδο των Τραχώνων απέναντι σε μία ομάδα που ξέραμε ότι είναι δυνατή αλλά την είχαμε κερδίσει και τις τρεις φορές που είχαμε συναντηθεί.
Τώρα που το παιχνίδι έχει τελειώσει , που εμείς χάσαμε και η Ηλιούπολη πέρασε στον τελικό , προσπαθούμε να δούμε τι έφταιξε.


Άλλος έχει την γνώμη ότι βρεθήκαμε στην χειρότερη αγωνιστικά μέρα μας.
Άλλος ότι η Ηλιούπολη ήταν καλύτερα στημένη και περισσότερο τυχερή.
Άλλος ότι έγιναν λάθη στην αγωνιστική τακτική της ομάδας.
Όλοι έχουν δίκιο. Τα παιδιά μας μπήκαν υπνωτισμένα , δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτό που σ’ όλο το τουρνουά τους έδινε αβαντάζ απέναντι στον αντίπαλο, να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να πάνε με ψυχραιμία και οργάνωση στην τελική προσπάθεια. Απ’ την άλλη η Ηλιούπολη ήταν σοβαρή και διαβασμένη. Δεν ήταν καλύτερη και το ήξερε , γι’ αυτό έπαιξε κλειστά και δυνατά με βασικό στόχο να μη βρει η ομάδα μας διαδρόμους για να δημιουργήσει ευκαιρίες και από εκεί και πέρα αν έβγαινε κάποια φάση να διεκδικήσει το γκολ.
Τέλος ήταν μια από τις λίγες φορές που δεν βγήκαν οι παρεμβάσεις που επιχείρησε στο παιχνίδι ο Γιάννης Λιβαθηνός.
Καλύτερα όμως να δούμε τα πράγματα ψυχρά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Και πρέπει τα παιδιά μας που αθλούνται οργανωμένα να μάθουν να ζουν με αυτή την αντίληψη. Και να συνεχίσουν με πείσμα την προσπάθειά τους ατομικά και ομαδικά.


Στον αγωνιστικό τομέα έγινε ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις(ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε ούτε μία ευκαιρία) με συνεχείς τυφλές αποκρούσεις εκατέρωθεν με 2-3 σουτ σε όλο τον αγώνα και χωρίς να κερδίσει κόρνερ κάποια από τις δύο ομάδες.
Έτσι θα περιγράψουμε τα γκολ και μια δύο εν δυνάμει ευκαιρίες.


3΄ πρώτο σουτ στον αγώνα από την Ηλιούπολη , μακρινό και με την μπάλα να φεύγει ψηλά χωρίς ν’ ανησυχήσει τον Κουσιάδη.
15΄ ο Βάσσος στην μοναδική του ενέργεια στο παιχνίδι αποφεύγει αντίπαλο και σεντράρει χωρίς να απειληθεί η εστία της Ηλιούπολης.
32΄ από γκέλα αμυντικού ο Οικονόμου μπαίνει στην περιοχή αλλά κάνει κακό σουτ για να μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας.
40΄ σε μακρινή μπαλιά η μπάλα φεύγει πλάγια δεξιά από την περιοχή μας , ο Σαμπατάκος βρίσκεται εκτός θέσης μακριά από την εστία του και ο Αδαμίδης που έχει την μπάλα κάνει μακρινό πλασέ που είναι εύστοχο πετυχαίνοντας ένα ανέλπιστο γκολ και δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του ,1-0.
53΄ο Τάφα κερδίζει με πείσμα την μπάλα έξω από την περιοχή της Ηλιούπολης και πασάρει στον αμαρκάριστο Ευσταθιάδη που με καλό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1.
57΄σουτ με το δεξί του Κορφιά από αριστερά φεύγει άουτ.
59΄ τυφλή μπαλιά προς την περιοχή μας και λάθος του Μπέρτζου φέρνει την μπάλα στον Τσελέντη που στοπάρει και πλασάρει απέναντι στον Σαμπατάκο που γλιστράει και έτσι η μπάλα πάει στα δίχτυα και το 2-1 στέλνει την Ηλιούπολη στον τελικό.
Από όσα αναφέραμε γίνεται φανερό ότι όσο και να προσπαθήσουμε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για διακριθέντες. Πρώτη φορά φέτος η άμυνά μας δέχτηκε δύο γκολ σε δύο φάσεις και δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη. Οι χαφ δεν πέρασαν μπαλιές. Σουτ δεν είχαμε. Και οι επιθετικοί ήταν στατικοί χωρίς ατομικές ενέργειες και σέντρες στην αντίπαλη περιοχή.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι τα παιδιά μας δεν ήθελαν. Δεν μπόρεσαν πάντως.
Όλα κυμάνθηκαν από την μετριότητα και κάτω , αν και κάποια έδειξαν να το παλεύουν λίγο περισσότερο.
Για την ομάδα της Ηλιούπολης να πούμε ότι έπαιξε έξυπνα , χωρίς όμως να δείξει κάτι ιδιαίτερο και χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι καλύτερη στο γήπεδο. Τα παιδιά της όμως είχαν πάθος και διεκδίκησαν πεισματικά τις πιθανότητές τους πετυχαίνοντας τελικά τον στόχο τους.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
COSMOS CLUB: Κουσιάδης(31΄Σαμπατάκος) , Μιζίρι(31΄Κολάγκης) , Κορφιάς
Μπέρτζος , Καπετάνης , Τάφα , Ζαφειράτος , Οικονόμου , Ταμπάκης (31΄ Ευσταθιάδης) , Βάσσος (31΄ Κακαβούλας) , Μπούζας (40΄Μούρτζης).
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Λώλος Χ., Κανέλος , Λώλος Γ. , Νάσκο , Δασκαλάκης , Λιάκος , Αδαμίδης , Σπυρόπουλος, Φωτεινόπουλος , Χρήστου ,Βαρδουλάκης.(Πουλίσης , Τσελέντης )

ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΣΟΣ


                                              100 ΓΚΟΛ

100 ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑΣ

100 ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ COSMOS CLUB






1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΤΟΥ  COSMOS CLUB ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΟΕΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΜΠΑΚΗΣ





Photobucket
/5/10



ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ



ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ  3-0


Στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Θουκυδιδείου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των Ακαδημιών (γεν. 1999-2000), η ομάδα των Ιώνων Π.Φ. νίκησε την αντίστοιχη των Αγίων Αναργύρων (ΓΣΑΑ) με 3-0.

Οι Ίωνες Π.Φ. μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο. Ενδεικτικά είναι τα 7 κερδισμένα κόρνερ (έναντι 3 του ΓΣΑΑ) και τα πέντε σουτ στην εστία (έναντι κανενός) εκ ων οποίων τα 2 κατέληξαν στα δίχτυα του τερματοφύλακα Πυροβολάκη του ΓΣΑΑ. Το πρώτο γκολ για τους Ίωνες Π.Φ. πέτυχε ο Αγερίδης στο 11’ με βολέ ύστερα από απόκρουση του Πυροβολάκη σε σέντρα-σουτ του Τίκα, από κόρνερ του Τζανετή. Το δεύτερο γκολ για τους Ίωνες πέτυχε ο Κιττές στο 15’ με σουτ από το ύψος της περιοχής, αξιοποιώντας μεταβίβαση του Τζανετή. Για την ομάδα των Ιώνων Π.Φ., επικίνδυνα σουτ στην εστία είχαν επίσης στο 17’ ο Τζανετής και στο 21’ ο Βλαχάκης, τα οποία απομάκρυνε ο Πυροβολάκης, ενώ για το ΓΣΑΑ πιο κινητικός ήταν ο Λάλας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΣΑΑ ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, με κύριους εκφραστές τον Μαντέ και Γεροστάθο. Ο αγώνας έγινε πιο δυνατός, με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετά, συνολικά 9 φάουλ. Υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Επικίνδυνα σουτ εξαπέλυσαν από τους Ίωνες Π.Φ. ο κινητικός Βλαχάκης, ο Σταυρακόπουλος (που είχε μια πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία σε κεφαλιά στο 45’) και ο ταχύτατος Κιττές, ενώ από το ΓΣΑΑ οι Μπαντές και Μαυρογιάννης (ωραία κεφαλιά από κόρνερ).
Οι προσπάθειες του ΓΣΑΑ, τις λίγες φορές που δεν σταμάτησαν στο κέντρο από τον απροσπέλαστο & ακούραστο Τίκα, είτε κατέληγαν σε οφσάιντ (κυρίως στο α’ ημίχρονο), είτε αποσοβούνταν από τις σταθερές και έγκαιρες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Μαρούδη και της άμυνάς του, αποτελούμενης από τον εξαιρετικό Ριζά, συνεπικουρούμενου από τους επίσης πολύ καλούς και αποφασιστικούς Αγερίδη & Δαζέα.Το αποτέλεσμα ήταν να βγαίνουν οι Ίωνες Π.Φ. συχνά-πυκνά σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, ο Κιττές σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του και τρίτο τέρμα των Ιώνων στο 48’, με μακρινό σουτ στο παραθυράκι της εστίας του ΓΣΑΑ, αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, σφραγίζοντας έτσι τη θριαμβευτική νίκη και πρόκριση της ομάδας του.
Διακρίθηκαν από τους Αγ. Αναργύρους οι Λάλας,Μπαντές, Γεροστάθος και Γρατσίας, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί τεχνίτες αλλά όχι τόσο ομαδικοί ώστε να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα τους.


Στον τελικό του τουρνουά οι ομάδα των Ιώνων Π.Φ. θα αντιμετωπίσει τον Φοίβο Αργυρούπολης.


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΩΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ:
Μαρούδης (1), Κιττές (99), Ριζάς (21), Αγερίδης (19), Βλαχάκης (8), Τζανετής (7), Τίκα (13), Σταυρακόπουλος (10), Δαζέας (30), και οι Δημητρουλόπουλος (9), Νασιάκος (14)
Γ.Σ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ:
Πυροβολάκης (1), Λάλας (11), Μπαντές (10), Μαυρογιάννης (4), Φρερης (18), Χύτας (19), Γεροστάθος (20), Στεργίου (24), Γρατσιας (7), και οι Βαφειάδης (21), Γενιδογάν (23), Κασελάκης (2), Δεσποτόπουλος (3), Τζέλα (12), Ταπτας.

Στη περιγραφή ήταν οι Μάριος Νασιάκος και Δημήτρης Κιττές.

Photobucket
Photobucket
PhotobucketΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-RENTI SOCCER 1-5
PhotobucketΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-COSMOS CLUB  5-1
PhotobucketΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:PUMA CLUB-Γ.Σ.Α.  3-2
PhotobucketΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:Α.Σ.ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (λόγω μη έλευσης γιατρού)


Photobucket

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ  ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ  3-0


Photobucket
PhotobucketJUNIORS:ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  0-3
PhotobucketJUNIORS:ΟΣΦΠ ΒΑΡΗΣ-ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ  2-2
PhotobucketJUNIORS:COSMOS CLUB-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ  3-1
PhotobucketJUNIORS:ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-Α.Σ.ΣΟΥΡΜΕΝΑ  3-0







Photobucket
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ-Α.Ο.ΥΜΗΤΤΟΥ  3-0



Στο γήπεδο του Υμηττού συναντήθηκαν την Κυριακή 9/5/10 στον προημιτελικό του τουρνουά "Ανοιξη 2010" σε επίπεδο ακαδημιών οι ομάδες του "Α.Ο ΥΜΗΤΤΟΥ" και των "ΙΩΝΩΝ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ" (τυπικά γηπεδούχος).


Ο αγώνας ξεκίνησε με την πρώτη φάση να γίνεται από τον Υμηττό στο 1ο λεπτό αλλά στο 3ο λεπτό στο πρώτο κόρνερ των Ιώνων ο Αποστόλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ακολούθησαν κόρνερ και σουτ και από τις 2 πλευρές με σημαντικότερη του 10ου λεπτού που τρία διαδοχικά σουτ του Υμηττού αποκρούσθηκαν από τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς των Ιώνων.
Το ημίχρονο έκλεισε με ευκαιρία των Ιώνων (σουτ άουτ).
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι του Υμηττού και με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη και από τις δύο πλευρές ώσπου στο 10ο λεπτό έγινε ένας καταπληκτικός συνδυασμός: Ο Γκότσης από την άμυνα έδωσε στον Καραμπά που τη κατάλληλη στιγμή τη περασε στον Πατεράκη, συρτή σέντρα του τελευταίου παράλληλα προς το τέρμα και ο Αποστόλου με προβολή έγραψε το 2-0.
Ακολούθησαν και άλλες όμορφες στιγμές (ξεχωρίζουμε περίτεχνη ενέργεια του Καραμπά στο 20ο λεπτό και σουτ του Πατεράκη άουτ) μέχρι το 21ο λεπτό που ο Αποστόλου κερδίζει μία μπαλιά, πάσα στον Καραμπά που έρχεται από πίσω και με σουτ κάνει το 3-0.
Τελευταία ευκαιρία στο 23ο λεπτό που κεφαλιά του Πατεράκη και σουτ του Κανακαράκη αποκρούσθηκαν πάνω στη γραμμή.
Ενα ματς με πολλές φάσεις (περισσότερες ίσως από αγώνες ενηλίκων όπου πληρώνουμε και εισιτήριο για να τους παρακολουθήσουμε) που νομίζουμε ότι άφησε όλους ευχαριστημένους.
 Ολα τα παιδιά των Ιώνων έδωσαν πραγματικά το καλύτερο εαυτό τους παρ όλη τη ζέστη που επικρατούσε (ο αγώνας έγινε στις 13.00). Θα ξεχωρίζαμε τους Αποστόλου, Καραμπά και Πατεράκη κυρίως για την ομαδικότητά τους, τον Κανακαράκη για τις μάχες που έδωσε στο κέντρο και τα εξαιρετικά κτυπήματα κόρνερ, τον Δελάλη για τις αποφασιστικές αποκρούσεις του στο 1ο ημίχρονο (προς το τέλος τραυματίσθηκε ελαφρά) και τον Χρονόπουλο στην άμυνα που είχε ένα μόνο λάθος.


Α.Ο ΙΩΝΕΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ:
ΔΕΛΑΛΗΣ,ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ,ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗΣ,ΟΚΟΥΜΟΥΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,ΚΟΥΛΟΥΣΗΣ,ΚΑΡΑΜΠΑΣ
(ΦΟΥΣΕΚΗΣ,ΤΟΥΡΟΥΤΣΙΚΑΣ,ΓΚΟΤΣΗΣ,ΤΕΡΖΗΣ,ΔΡΟΓΓΙΤΗΣ).

ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ


PhotobucketΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:ΥΜΗΤΤΟΣ-ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ  1-8
PhotobucketΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΥΜΗΤΤΟΣ-ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ 0-3



Photobucket

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - COSMOS CLUB  5-1

Κακή εμφάνιση και νεα ήττα γνώρισε η ομάδα μας απο την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων με σκορ 5-1. Σ'ενα παιχνίδι όπου οι αντιπαλοί μας μπήκαν δυνατά και αποφσισμένοι για τη νίκη, εμείς δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αποδόσουμε αυτα που ξέρουμε μέσα στο γήπεδο και φυσιολογικά ήρθε η ήττα που μας φέρνει πλέον σε πολύ δύσκολη θέση για την πρόκριση στην επόμενη φάση.Photobucket


Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΧΑΤΖΗΜΑΚΡΗΣ, ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ, ΚΟΥΜΠΛΗΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΛΑΛΑΣ, ΔΙΔΑΧΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
1o λεπτό: Φάουλ για την ομάδα της Ελπίδας περνάει πάνω απο τα δοκάρια.
3o λεπτό: Σουτ απο καλή θέση του Παπαδημητρίου πάνω στον τερματοφύλακα.
4o λεπτό: Αντίπαλος παίχτης κερδίζει τη μπάλα ανάμεσα απο δυο αμυντικούς μας και με πλασέ κάνει το 1-0.
6o λεπτό: Χαμηλή εκτέλεση κόρνερ για την αντίπαλη ομάδα η μπάλα περνάει, βρίσκει στο πόδι του Κουμπλή και καταλήγει στα δίχτυα για να δίνει το 2-0.
8o λεπτό: Εκτέλεση φάουλ απο τον Λάλα λίγο πάνω απο το δοκάρι.
10o λεπτό: Αλλαγή Μπούζας αντι Παπαδημητρίου.
11o λεπτό: Δυνατό σουτ απο τον Μπούζα ενστκτοδώς διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
14o λεπτό: Σουτ αντιπάλου παίχτη απο καλή θέση αουτ.
14o λεπτό: Αλλαγή Μεχμέτι αντι Βαβουράκη.
17o λεπτό: Μόνος αντίπαλος παίχτης με τον Χατζημακρή σουτάρει αουτ.
17o λεπτό: Αλλαγή Κωσταδήμας αντι Γκόλια.
20o λεπτό: Και πάλι μόνος αντίπαλος παίχτης πλασάρει πάνω απο τα δοκάρια.
22o λεπτό: Σουτ αντιπάλου παίχτη η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι.
25o λεπτό: Πολύ καλός συνδιασμός των αντιπάλων φέρνει εναν παίχτη μόνο του απέναντι απο τον Χατζημακρή που δεν δυσκολεύεται να κάνει το 3-0.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

25o λεπτό: Αλλαγή Θεοχάρης αντι Διδάχου.
31o λεπτό: Διπλή απόκρουση του Χατζημακρή σε σουτ αντιπάλων.
33o λεπτό: Αλλαγή Ζλατίδης αντι Καραμάνου.
34o λεπτό: Παράλληλη σέντρα αντιπάλου παίχτη βρίσκει αμαρκάριστο συμπαίχτη του που σε άδειο τέρμα κάνει το 4-0.
38o λεπτό: Μόνος ο Κωσταδήμας απέναντι στον τερματοφύλακα καθυστερί και κόβεται σε κόρνερ.
38o λεπτό: Αλλαγή Τσιτσώνης αντι Κουμπλή.
39o λεπτό: Αδράνεια της αμυνάς μας σε εκτέλεση κόρνερ η μπάλα φτάνει σε αμαρκάριστο παίχτη που κάνει το 5-0.
39o λεπτό: Αλλαγή Διαμαντής αντι Κουτσουκου.
40o λεπτό: Εκτέλεση φάουλ του Λάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή η μπάλα φτάνει στον Θεοχάρη το σουτ που κάνει βρίσκει το κάθετο δοκάρι.
41o λεπτό: Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ζλατίδης μειώνει σε 5-1.
44o λεπτό: Γκολ για την ομάδα της Ελπίδας το οποίο όμως ακυρώνεται ως οφσαιντ.
45o λεπτό: Δυνατό σουτ του Λάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι.
50o λεπτό: Ο Κωσταδήμας σουτάρει απο καλή θέση στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΛΑΤΙΔΗΣ



JUNIORS

COSMOS CLUB-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 3-1



ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ



Μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα για τα σποράκια του ΝίκουΠετρόπουλου. Μία νίκη που σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα τουομίλου μας ισοδυναμεί με πρόκριση στα ημιτελικά του Θουκυδίδειου Τουρνουά
για το 2009-10. Εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που διεκδίκησαμε πείσμα τη νίκη μέχρι το τέλος. Η ομάδα μας γνωρίζοντας ότι με νίκη είναικατά 99% στα ημιτελικά μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 2-0.




Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η σύνθεση της ομάδας: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΣ, ΚΑΣΟΥΡΗΣ,
ΚΟΡΜΑΝΟΣ, ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ και ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗΣ.
2ο λεπτό: Σουτ των παικτών του Αρη μπλοκάρει ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.
5ο λεπτό: Σέντρα του ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ο ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ πάνω στη γραμμή δεν καταφέρνει να πλασάρει και οι αμυντικοί διώχνουν σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον ΚΟΡΜΑΝΟ, ο ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗΣ με γυριστό σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.
11ο λεπτό: Ωραία μπροστινή μπαλιά του ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗ στον ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ ο οποίος ξεφεύγει και σεντράρει παράλληλα, στη πορεία της μπάλας δεν καταφέρνει ο ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗΣ να την σπρώξει στα δίχτυα και ο επερχόμενος ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ χάνει μια απίστευτη ευκαιρία δίπλα στο αριστερό δοκάρι στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
12ο λεπτό: Ο ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗΣ κερδίζει μια χαμένη μπαλιά και γυρίζει τη μπάλα στο ύψος της περιοχής όπου ο ΚΟΡΜΑΝΟΣ πιάνει ένα βολέ και στέλνει τη μπάλα άουτ.
13ο λεπτό: Φάουλ του ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ η μπάλα άουτ.
14ο λεπτό: Ο ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ με το πείσμα που τον διακρίνει καταφέρνει κερδίζει τη μπάλα και κάνει ένα εξαιρετικό σουτ το οποίο αποκρούει πολύ ωραία ο
ΠΛΑΝΑΚΗΣ αλλά ο επερχόμενος ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ με ωραίο πλασέ κάνει το 1-0.
17ο λεπτό: Φάουλ για τον Αρη Βούλας αποκρούει ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ και διώχνουν μακριά οι αμυντικοί μας.
18ο λεπτό: Εξαιρετική προσπάθεια του ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και πάσα στον ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ο οποίος σουτάρει άουτ.
19ο λεπτό: Μπροστινή μπαλιά του ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ο ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗΣ κάνει εκπληκτικό κατέβασμα και ντρίπλα στον τερματοφύλακα και σε κενό τέρμα πλασάρει κάνοντας το 2-0.


Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μία αλλαγή στο ημίχρονο, ο ΜΟΤΣΚΑ στη θέση του ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης Βούλας μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να μειώσει το σκορ κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπυ. Η ομάδα μας με τις κινήσεις του Ν.Πετρόπουλου από τον πάγκο κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του
αγώνα και πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ κλείδωσε τη νίκη και κατά 99% την πρόκριση.
3ο λεπτό: Ωραίο σουτ από τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟ για τον Αρη διώχνει εξαιρετικά οΜΟΤΣΚΑ η μπάλα παίρνει παράξενη τροχιά χτυπάει στο πόδι του και βγαίνει κόρνερ.
6ο λεπτό: Σέντρα από αριστερά για την ομάδα του Αρη, ο ΝΑΘΑΝΑΗΛ προλαβαίνει τους αμυντικούς και με ωραία κεφαλιά κάνει το 2-1.
Αλλαγή για την ομάδα μας ΚΑΡΑΜΠΑΣ αντί ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
11ο λεπτό: Κάθετη μπαλιά του ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ, μόνος του ο ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗΣ δεν καταφέρνει να πλασάρει.
Αλλαγή ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και ΤΥΡΟΠΑΝΗΣ αντί ΤΥΡΟΣΒΟΥΤΗ και ΚΑΡΑΜΠΑ.
12ο λεπτό: Ο ΚΑΣΟΥΡΗΣ με εκτέλεση πλάγιου άουτ βρίσκει τον ΚΟΡΜΑΝΟ ο οποίος ξεφεύγει με ωραία προσπάθεια και με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1.
Αλλαγή ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ αντί ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ.
14ο λεπτό: Εξαιρετικό ένα-δυο ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΡΜΑΝΟΥ ο τελευταίος δεν καταφέρνει να νικήσει τον ΠΛΑΝΑΚΗ.
Αλλαγή ΠΑΠΠΑΣ αντί ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ.
18ο λεπτό: Εκπληκτική απόκρουση στο γάμα του ΜΟΤΣΚΑ σε φάουλ αντιπάλου.
19ο λεπτό: Φάουλ για τον ΣΑΜΠΑΤΑΚΟ η μπάλα άουτ.
20ο λεπτό: Ωραία προσπάθεια και σουτ του ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ μπλοκάρει ο ΠΛΑΝΑΚΗΣ.


Ηλίας Στασινόπουλος