31 Μαρ 2009

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ type

PhotobucketΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ
# Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε στην λήξη του αγώνα Ελπίδα Αγ.Αν. – Μοσχάτο για το τουρνουά Πάιδων(21η αγωνιστική).
Η κίνηση όμως του προπονητή της Ελπίδας να ζητήσει συγγνώμη δημόσια , με επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα «Αθλητικό Πνεύμα» , για την συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών του δείχνει ήθος και ταυτόχρονα έχει παιδαγωγική αξία.
Μπράβο κύριε προπονητή !

PhotobucketΚΟΚΚΙΝΗ (..της ντροπής!)
# Τι να πει όμως κάποιος για τον προπονητή της ομάδας Παίδων του Μοσχάτου , ο οποίος ενώ ποδοσφαιριστής του επιτέθηκε με βάναυσο τρόπο σε παίκτη της ομάδας μας και ενώ εξ αιτίας αυτής της ενέργειας προκλήθηκε ένα πανδαιμόνιο στο γήπεδο, αυτός με τα χέρια στις τσέπες παρακολουθούσε απαθής τον διαιτητή και τον προπονητή μας Γιάννη Λιβαθηνό να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.
Ενώ θα έπρεπε πρώτος να τρέξει να βγάλει έξω τον «κατσέρ» και να συστήσει στους παίκτες του (που είχαν κάνει αρκετά φάουλ με πρόθεση ) να παίξουν πιο ήρεμα.
Δεν ξέρω αλλά η στάση του ένα πράγμα μου λέει. Ότι φοβόταν πως αν παρέμβαινε, ίσως κάποιος παίκτης του να γύριζε και να του έλεγε : « Τι θέλεις τώρα , αφού εσύ μας είπες να παίξουμε έτσι».
Ντροπή κύριε προπονητή !!

PhotobucketΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ …
# Όσο για το νεαρό που κορδωνόταν σαν παγώνι φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού τι να πω. Αφού «έφαγε» τον Καρατζά (το video είναι η απόδειξη) , περιφερόταν στον αγωνιστικό χώρο με άκρως προκλητική συμπεριφορά , έκανε διάλογο με τους γονείς της ομάδας του λέγοντας «εσύ βούλωσέ το» σε κάποιον απ’ αυτούς και στο τέλος θέλοντας να δείξει ότι όλα αυτά τα κάνει επειδή έγινε «άντρας» χειρονομούσε στα παιδιά της ομάδας μας πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα.
Επειδή όμως όπως και νάχει το πράγμα παιδί είναι θα κάνω τον «κόπο» να του δώσω μια συμβουλή και ας πάει χαμένη. Να κοιταχτεί στον καθρέφτη κι’ αν τα δει όλα εντάξει να σηκώσει το δεξί του χέρι. Θα δει ότι ο απέναντί του σηκώνει το αριστερό. Και ας αναρωτηθεί πως γίνεται να μην είδε τίποτα στραβό στο αντίθετό του ??

pencilΤΑ ΣΥΚΑ…ΣΥΚΑ!!
# Στον αγώνα της Ακαδημίας με τον Μίλωνα δεν έλειψαν οι μουρμούρες για τον διαιτητή. Να πούμε ότι διαιτητής ήταν ο ίδιος για τον οποίο είχαμε γράψει πριν δύο βδομάδες ότι έδωσε μαθήματα διαιτησίας για παιδικά τουρνουά στον αγώνα των Junior με τον Άρη Βούλας. Και δεν αλλάζουμε γνώμη .
Όσο για το προχθεσινό παιχνίδι θα έπρεπε να μας φταίνε μύρια όσα, εκτός από τον διαιτητή.

smile1ΚΑΙ ΛΙΓΟ …ΧΙΟΥΜΟΡ
smile2# Ναι μετά από όλα αυτά έχω διάθεση για χιούμορ.
Πατέρας παίκτη της ομάδας μας βλέποντας τον γιό του να διστάζει να πάει στην μπάλα φωνάζει : « Τι φοβάσαι μωρέ ? Μην έχει κανένα δόντι και σε δαγκώσει ?»
smile2# «Βγάλτε τον ατρόμητο έξω» , φώναζε και ξαναφώναζε κάποιος από την εξέδρα του Μοσχάτου και όλοι είχαμε την απορία σε ποιο από τα παιδιά που έπαιζαν αναφερόταν αυτό το παρατσούκλι. Χρειάστηκε να περάσουν λίγα λεπτά για να καταλάβουμε ότι εννοούσε να βγουν έξω οι παίκτες του Ατρόμητου Πειραιά που έκαναν ζέσταμα στην άκρη του γηπέδου.
smile2# Τελικά όσον αφορά το ποδόσφαιρο η Ακαδημία μας παραμένει αήττητη.
Μα αφού έχασε θα μου πείτε. Ναι , αλλά όχι στο ποδόσφαιρο…
Στο ποδο-βόλεϊ έχασε!!

H . B .