24 Φεβ 2009

ΧΙΟΥΜΟΡ

ΧΙΟΥΜΟΡ – PLAY…ON


smileΌλο το ματς των Junior με την ΔΙΑΝΑ κύλησε χαρούμενα μιας και από το 10΄ είμαστε μπροστά με 2-0. Μέσα σ’ αυτό το κλίμα ευφορίας «οδηγούσε» την ομάδα απ’ τον πάγκο και ο Ροματζάς. Σε μια στιγμή δύο παίκτες του μπερδεύτηκαν στο διώξιμο της μπάλας και σιγά μη το άφηνε να περάσει έτσι: «Μιλάμε παιδί μου , δεν παίζουμε ..μουγγό» είπε στον παίκτη που είχε την ευθύνη να καθαρίσει την φάση.

smileΣαν «τηλεκατευθυνόμενα» έπαιρναν θέσεις τα παιδιά με βάση τις εντολές του προπονητή. Σε μια φάση έδωσε εντολή σ’ έναν αμυντικό να προωθηθεί. Το παιδί «τσακίστηκε» να υπακούσει τρέχοντας μπροστά. Μόλις πέρασε τη σέντρα ακούστηκε στεντόρεια η φωνή του Ροματζά.
«Εκεί!!» και το παιδάκι στην προσπάθειά του να «κοκκαλώσει» , λίγο έλειψε να πέσει κάτω.
Τρίτη και καλύτερη! Το «μηχανάκι» της ομάδας έχει καταπιεί όλο το γήπεδο( ούτε μηχανή του γκαζόν να ήτανε). Σε κάποια στιγμή προς το τέλος καθυστέρησε ( η μοναδική φορά) να πάει στην μπάλα και γελώντας ο προπονητής του σχολίασε : « Άντε μωρέ ψοφίμι ,κουνήσου»!!!

smileΤο Ourboys ήταν παρόν με πλήρη σύνθεση στο ντέρμπι των Junior.
Υπήρχε «ανταποκριτής» για τον σχολιασμό και φυσικά η κα Στασινοπούλου με την κάμερά της . Μάλιστα σε κάποια στιγμή παρ’ ολίγο να έχουμε «εργατικό ατύχημα» καθώς μια δυνατή απόκρουση παίκτη της ΔΙΑΝΑ πήγε πάνω της. «Μη πυροβολείτε την κάμερα» , σχολίασε κάποιος.

smileΤο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ» σχολιάζοντας το παιχνίδι των Ακαδημιών Φωστήρας Ηλ. – Cosmos 0-3 αναφέρει : «Δύο φορές σκόραρε ο Μπούζας , ενώ ένα γκολ έβαλε και ο Θάνος.» Δηλαδή αν καταλάβατε καλά 1 ο Θάνος και 2 ο Μπούζας το σύνολο μας κάνει : ο Θάνος Μπούζας 3 γκολ. Πήγε να την κάνει τη λαδιά ο «δαίμων του τυπογραφείου» αλλά δεν τα κατάφερε.

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ


cry1Πολλοί διαιτητές που έχουμε ρωτήσει μας έχουν πει ότι υπάρχει «φειδώ» στις κάρτες επειδή παίζουν παιδιά. Ομολογούμε ότι όλες οι προσπάθειες να «μεταφράσουμε» τι σημαίνει αυτό έπεσαν στο κενό.
Δεχόμαστε ότι στα παιδιά δεν υπάρχει σκοπιμότητα(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).Όμως κάρτες βγαίνουν για να συνετίσουν παίκτες που κάνουν αντικανονικά μαρκαρίσματα η ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα άλλου παίκτη. Γιατί αν δεν βγαίνουν κάρτες σ’ αυτές τις περιπτώσεις τότε είναι σαν να χωρίζουμε τους αγωνιζόμενους σε παιδιά (δεν το ήθελε) και «σάκκους προπόνησης» (ώσπου να παντρευτεί θα γιάνει) !