24 Ιαν 2009

ΠΑΜΕ…..ΓΗΠΕΔΟ !






ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:ΜΙΛΩΝ-ΦΟΙΒΟΣ Β.2-4
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΜΙΛΩΝ(2)-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ0-4
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ-ΥΜΗΤΤΟΣ2-0
ΠΑΙΔΕΣ:ΜΟΣΧΑΤΟ-ΜΙΛΩΝ2-1
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:ΔΑΦΝΗ Π.Φ.-ΑΟΝΑ8-1
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΦΩΣΤ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ6-1
JUNIORS:ΑΟ ΒΥΡΩΝΑ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ2-1

ΠΑΙΔΕΣ:COSMOS CLUB-ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ3-0(α.α.)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:COSMOS CLUB-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ3-0(α.α.)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓΥΡ.-ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ5-2

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:ΥΜΗΤΤΟΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ0-3

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓΥΡ.-RENTI SOCCER1-1

JUNIORS:ΜΙΛΩΝ-RENTI SOCCER 1-0

JUNIORS:COSMOS CLUB-ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ 1-0

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΤΡΑΧΩΝΕΣ-COSMOS CLUB 0-3

ΠΑΙΔΕΣ: RENTI SOCCER (ΡΕΠΟ) 3-0

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΑΟΝΑ (ΡΕΠΟ) 3-0

ΠΑΙΔΕΣ:RENTI SOCCER-ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ3-0(α.α.)

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ-ΥΜΗΤΤΟΣ
JUNIORS:ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ.


ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!

JUNIORS: 1-0 ΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ

ΝΙΚΗ – ΠΡΟΚΡΙΣΗ…


…Πέτυχε η ομάδα μας σε ένα αποφασιστικής σημασίας αγώνα τρείς αγωνιστικές πριν τη λήξη της 1ης φάσης. Ο αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν συναρπαστικός Και οι δυο ήθελαν την νίκη, για να αυξηθούν οι πιθανότητες της πρόκρισής τους. Ήταν ένα ντέρμπι που δίκαια νίκησε το Cosmos Club. Οι αντίπαλοι είχαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους αλλά εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά χάνοντας ευκαιρίες να προηγηθούμε με το σουτ του Βαβουράκη στο 4΄ που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και ένα πολύ καλό σουτ του Στασινόπουλου στο 7΄που έξυσε το γάμα της αντίπαλης εστίας. Μετά οι αντίπαλοι μας ισορρόπησαν και έγινε ένα αμφίρροπο ματς . Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας ήταν αποφασισμένοι για την νίκη. Το γκολ μπήκε στο 27΄ από ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Μεχμέτι και απ’ευθείας σουτ στην κίνηση του Παπανικολάου , που είχε μπει στο παιχνίδι δύο λεπτά πριν και αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» για τον Ροματζά.

Στο χρόνο που απόμενε οι αντίπαλοι πίεσαν αλλά εμείς βγαίναμε σε αντεπιθέσεις και είχαμε ευκαιρίες με τους Ζωγραφάκη , Παπαδημητρίου και Παπανικολάου να σιγουρέψουμε τη νίκη. Δύο λεπτά πριν τη λήξη το Φάληρο κέρδισε πέναλντι. Ο Διαμαντίδης κλήθηκε για άλλη μία φορά να σώσει την ομάδα μας. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε γιατί η μπάλα πήγε άουτ. Τελικά το ντέρμπι έληξε υπέρ μας. Η απόδοση όλων των παιδιών ήταν καλή ,αλλά ξεχώρισαν ο Ζωγραφάκης, που κράτησε όλο το κέντρο μόνος του, ο Διαμαντίδης , που ήταν σπουδαίος με αποκορύφωμα την φάση του 21΄ που έκανε εκπληκτική απόκρουση σε δυνατό σουτ και ο Μεχμέτι που «έξαφάνισε» τον καλύτερό παίκτη των αντιπάλων. Σταθερός ο «άρχοντας» Ζλατίδης ( με την βοήθεια του επίσης πολύ καλού Βαβουράκη κράτησαν το βάρος στην άμυνα). Εξαιρετικός κατά διαστήματα ο Κωσταδήμας ενώ μεγάλη ήταν η συμβολή του σκόρερ Παπανικολάου.

Σύνθεση: Διαμαντίδης , Βαβουράκης (Χαλκιόπουλος) , Ζλατίδης , Δημητρόπουλος (Παπανικολάου) , Τσιτσώνης , Μεχμέτι , Ζωγραφάκης , Στασινόπουλος (Παπαδημητρίου) , Κωσταδήμας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την περιγραφή του αγώνα έκανε ο Θάνος Βάσσος (ο μπαμπάς βοήθησε ελάχιστα) που τράβηξε και τις φωτογραφίες και τα βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα. Ένας μικρός αθλητικός ρεπόρτερ ανατέλλει!


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ. – RENTI SOCCER 1-1


Όταν βρέθηκα στο γήπεδο (έτσι για παρέα στον φίλο μου τον Χάρη) δεν είχα σκοπό να κάνω άλλη αναφορά στο ντέρμπι ΦΟΙΒΟΣ Α. – RENTI S. ( εκτός απ’ το σκορ). Όμως τα παιδιά που μπήκαν στο γήπεδο με ανάγκασαν να αλλάξω γνώμη ! Παρακολούθησα ένα καταπληκτικό ματς με συνεχείς εναλλαγές φάσεων , πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες (περισσότερες και πιο κλασσικές από τους φιλοξενούμενους) , και ένα ρυθμό δαιμωνιώδη επί 50΄. Κι’ όχι μόνο αυτό. Απίστευτη ατμόσφαιρα στην εξέδρα με φωνές και συνθήματα (ιδίως στο β’ ημίχρονο ) ενώ δεν έλειψαν και έντασεις μεταξύ προπονητών και διαιτητή (αυτό δεν μου κτύπησε καλά). ΝΤΕΡΜΠΙ με τα όλα του. Δύο πολύ καλές ομάδες που θα προκριθούν σίγουρα απ’ τον όμιλο (και άνετα αν κάνουν τέτοιες εμφανίσεις). Χαρακτηριστικό είναι ότι οι προπονητές δεν χρησιμοποίησαν τους παίκτες που είχαν στους πάγκους (ο Φοίβος έκανε δύο αλλαγές) γιατί το παιχνίδι κρεμόταν σε μια κλωστή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σκόρερς οι Τσέλας (RS) στο 15΄ και Μπολάνος (ΦΑ) στο 30΄. Συγχαρητήρια και στα 20 παιδιά που έπαιξαν . Η.Β.



Η ΑΛΩΣΗ ...ΤΩΝ ΤΡΑΧΩΝΩΝ

ΤΡΑΧΩΝΕΣ-COSMOS CLUB 0-3 Τελικά,η ομάδα της Ακαδημίας του COSMOS CLUB,τελείωσε το πρώτο γύρο του τουρνουά ΜΠΟΥΡΛΗΣ,πρώτη και αήττητη και πλέον περιμένει τους βασικούς του αντιπάλους Φοίβο Αργυρούπολης και Renti Soccer,που αγωνίζονται μεταξύ τους,ώστε να δει αν θα αυξηθεί η διαφορά της η όχι από αυτές τις ομάδες. Παράλληλα,με το σημερινό τους παιχνίδι,τα παιδιά του Διονύση Ρομαντζά,δίδαξαν πως πρέπει να παίζει μια,φύση επιθετική,ομάδα στο δύσκολο γήπεδο των Τραχώνων,ένα γήπεδο που,παραδοσιακά,δυσκολεύει κάθε φιλοξενούμενη ομάδα.

Το φιλμ του αγώναΓΚΟΛ!!! Ο Μπαλούτσος εκμεταλεύεται σύγχηση,στην αντίπαλη,μικρή περιοχή και με τη βοήθεια του κάθετου δοκαριού ανοίγει το σκορ.


5΄Ευκαιρεία,μετά από κάθετη πάσα του Κακαβούλα στο Μούρτζη,τετ-α-τετ του τελευταίου,αλλά η μπάλλα καταλήγει άουτ.


7΄Εκπληκτικό σουτ του Λάλα και καταπληκτική απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.


10΄Κατεβασιά διαρκείας του Μούρτζη,τε-α-τετ του τελευταίου και απόκρουση του τερματοφύλακα.


15΄Ωραία μπαλιά του Μούρτζη στο Λάλα,ωραίο σουτ,αλλά η μπάλλα άουτ.


20΄ΓΚΟΛ!!!Ενέργεια του Λάλα από δεξιά,πάσα στο Κακαβούλα,στη μικρή περιοχή,προσποίηση του τελευταίου,κόψιμο της μπάλας αριστερά στο Μούρτζη,ωραίο σουτ και 2-0.


24΄Μακρινό,δυνατό σουτ του Μούρτζη,δύσκολη απόκρουση του τερματοφύλακα και κόρνερ.


25΄Εκτέλεση-φωτιά του κόρνερ από τον Κακαβούλα,πλασέ στη μικρή περιοχή από τον Ταμπάκη,η μπάλα,ελάχιστα άουτ.


ΒΉΜΙΧΡΟΝΟ


3΄Μεγάλη ενέργεια του Μούρτζη,αλλά τον προδίδει το κάθετο δοκάρι.

4΄Τετ-α-τετ του Μούρτζη,αλλά καλή έξοδος και απόκρουση του αντίπαλου πορτιέρο.
10΄Ωραιότατη κάθετη πάσα του Κακαβούλα στο Μούρτζη,κατεβασιά του τελευταίου,αλλά και πάλι σωστή έξοδος του τερματοφύλακα.

15΄ΓΚΟΛ!!!Ενα από τα γνωστά ,απίστευτα,σουτ έξω από τη περιοχή του Κακαβούλα και η μπάλα,αναπαύθηκε στο αριστερό παραθυράκι της αντίπαλης εστίας 3-0.

24΄Απίστευτη ενέργεια του Κακαβούλα,που αφού ελευθερώθηκε από τους αντιπάλους του,έξω από τη μεγάλη περιοχή των Τραχώνων,κάνοντας μια καταπληκτική λόμπα,έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι,αφήνοντας όλους στην εξέδρα,με το παράπονο,ότι δεν είδαν ένα ,πραγματικά ,σπάνια όμορφο γκολ.


ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΓΩΝΑ


Η ομάδα της Ακαημίας του COSMOS,έχοντας πλέον νοοτροπία πρωταθλητή,αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο είτε εντός, είτε εκτός έδρας,ακόμα και στις πιο δύσκολες έδρες του τουρνουά,και πλέον με την έναρξη κάθε αγώνα, σου δίνει τη βεβαιότητα,ότι εύκολα η δύσκολα,θα πάρει το 3ποντο.Είναι εμφανέστατη ,πλέον ,η δουλειά του κόουτς Διονύση Ρομαντζά,στον οποίο ,πρέπει να αποδωθούν τα εύσημα για το αγωνιστικό,ομαδικό, αλλά και ψυχολογικό στήσιμο της ομάδας.


ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΙΧΤΩΝ


Σαμπατάκος:Ενα σχετικά ήρεμο αγωνιστικό πρωινό για το πορτιέρο μας,που πάντως όποτε χρειαστεί αποδεικνύει τη κλάση του.


Ταμπάκης:Παίζοντας,όλο τον αγώνα,χωρίς το παρτενέρ του στην άμυνα Κολάγκη,απέδειξε για ακόμα μια φορά,πως μέσα από τη πετυχημένη άμυνα,έρχονται οι νίκες και οι πρωτιές.


Μπαλούτσος:Πολύ όμορφο και ώριμο παιχνίδι στο κέντρο του γηπέδου,και ένα γκολ,που νωρίς-νωρίς,έβαλε τις βάσεις της νίκης.


Κακαβούλας:Ενα πανέμορφο σουτ-γκολ,όμορφο αμυντικό παιχνίδι στο κέντρο του γηπέδου,αναρίθμητες κάθετες μπαλιές.Τι άλλο να περιμένει κανείς από ένα παιχταρά?


Μούρτζης:Ο συνήθης ύποπτος της επίθεσης της Ακαδημίας,που συνδύασε τα γενέθλιά του(ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μίμη),μεμια εξαιρετική εμφάνιση.Αν περιορίσει τη κατάχρηση της ντρίμπλας,θα θέσει ,αυτόματα,υποψηφιότητα για 1ος σκόρερ του τουρνουά.


Μπράβο και στον πολύ καλό τερματοφύλακα των Τραχώνων.


ΚΑΡΤΕΣ


Στο 20΄ο Ταμπάκης,ενεργώντας απόλυτα επαγγελματικά,κόβει με χέρι, αντεπίθεση των Τραχώνων,που θα τους έφερνε τετ-α-τετ με την εστία μας,εισπράτοντας έτσι τη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή ,αλλά και τα εύσημα απο τον προπονητή του. Άντε φτιαχτείτε , στολιστείτε και φύγαμε για ..το γήπεδο!


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΧΤΩΝ


(Κάνοντας κλικ στο πράσινο μπουτόν μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις κάθε παίχτη)


Αισιόδοξος για τη συνέχεια του τουρνουά,δήλωσε ο Χάρης Κακαβούλας

,
αποφασισμένος για τη συνέχιση του αήττητου και της πρωτιάς για την Ακαδημία,ο Ανδρέας Μπαλούτσος

και ευχαριστημένος για το ομαδικό παιχνίδι της ομάδας μας ο Μίμης Μούρτζης

.











ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Ναι όλοι εμείς οι γονείς των παιδιών που παίζουν μπάλα αυτό συνηθίσαμε να κάνουμε τα Σαββατοκύριακα. Περιμένουμε με αγωνία την Πέμπτη να μάθουμε τις ώρες που τα «καμάρια μας» θα παίξουν αγώνα και με βάση αυτό κανονίζουμε όλα τα υπόλοιπα. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί από μας (και μιλάω για τους γονείς των παιδιών απ’ όλες τις ομάδες) που έχουμε κάνει και τις παρέες μας και αξιοποιούμε το ποδοσφαιρικό ραντεβού για ένα καφεδάκι η και για μεσημεριανό σε καμιά ταβέρνα αν η περιοχή προσφέρει αυτή την δυνατότητα ( γιατί αν είμαστε γηπεδούχοι και παίζουμε στο «νταμάρι» του Γαλαξία , τόσο εμείς όσο και οι γονείς της φιλοξενούμενης ομάδας , μόνο για κυνήγι μπορούμε να πάμε !!). Υπάρχουν βέβαια και τα «σκληρά» , όπως κάτι ξυπνήματα από τα χαράματα Σαββατιάτικα , η κάτι βραδινά παιχνίδια που κόβουν το διήμερο στη μέση. Ας είναι όμως. Για τα παιδιά μας ρε γαμώτο! Το τουρνουά έχει ανάψει , καθώς μπαίνει σιγά στην τελική ευθεία της πρώτης φάσης. Όπως και εμείς στο COSMOS CLUB , έτσι (είμαστε σίγουροι) και οι γονείς – φίλαθλοι των άλλων ομάδων έχουν αγωνία για τις ομάδες τους , τα αποτελέσματα , τις βαθμολογίες. Αυτό είναι που μας παρακίνησε να κάνουμε μια προσπάθεια για να υπάρχει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους αγώνες. Πήραμε λοιπόν το θάρρος και «ενοχλήσαμε» τους ανθρώπους των ομάδων που μετέχουν στους ομίλους που αγωνίζονται και οι δικές μας. ΟΛΟΙ και τους ευχαριστούμε ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία και ευγένεια. Και με την βοήθειά τους καταφέραμε κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο! Την Δευτέρα το βράδυ υπάρχουν αναρτημένα όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των τεσσάρων ομίλων του ΜΠΟΥΡΛΗΣ (που μετέχουν οι ομάδες του COSMOS). Εμάς αυτό μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση και παρά το κόστος σε χρόνο που έχουμε (οικογενειάρχες είμαστε και ερασιτεχνικά ασχολούμαστε) θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Για να διευκολύνουμε τα πράγματα και για να κάνουμε αμεσότερη την ενημέρωση δίνουμε την δυνατότητα και σε σας που παρακολουθείτε το blog μας να βοηθήσετε. Από αυτό το Σάββατο λοιπόν και κάθε Σάββατο μπορείτε να στέλνετε τα αποτελέσματα των ομάδων σας με e-mail στην διεύθυνση ourboys.football@gmail.com. (Θυμίζουμε ότι μιλάμε για ομάδες που είναι στους ίδιους ομίλους με τις ομάδες του COSMOS.) Εμείς μέσα από το μόλις 45 ημερών blog μας βάζοντας μεράκι και «πλάτη» θα προσπαθήσουμε και με καινούργιες ιδέες να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην ενημέρωσή σας.