21 Ιαν 2009

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!








Εκείνος (Ηλίας Βάσσος - μουρλός) κι’ Εκείνος (Γιάννης Ταμπάκης - θεόμουρλος) αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συμπαραστέκονται στο εγχείρημά μας και ηθικά και με την συμμετοχή τους στην «βρώμικη δουλειά» (και έχει πολύ τέτοια δουλειά αυτό που κάνουμε).

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους που με το ενδιαφέρον που έδειξαν και τις ώρες που μας αφιέρωσαν εμείς τουλάχιστον τους θεωρούμε από εδώ και πέρα συνεργάτες μας!

Τον ακούραστο Αντρέα , τον Κουσιάδη για όσους δεν τον γνωρίζουν καλά , που πάντα πρόθυμος με την κάμερά του είναι εκεί που χρειάζεται. Που το αρχειακό υλικό του θα είναι πολύτιμο στην συνέχεια και που χωρίς να του ζητηθεί πάντα προσφέρεται να βοηθήσει!!

Την Μαίρη μας (Ευσταθιάδη) που με την όρεξη και το μεράκι της στην φωτογραφία μας βοηθάει τα μέγιστα.

Και φυσικά τον απίθανο Γεράσιμο (Ζαφειράτο) , που δεν λέει όχι σε τίποτα , είναι ο κρίκος που μας συνδέει με την ομάδα των Παίδων και ήταν ο άνθρωπος που έκανε το ζωντανό ρεπορτάζ στο επιτυχημένο πείραμά μας να έχουμε live-score από τον αγώνα της Κυριακής με την Ανάβυσσο.(τύφλα νάχει ο Θαναηλάκης).

Επίσης τον φίλο , ας μας επιτρέψει την προσφώνηση , Ηλία Στασινόπουλο από τους μπαμπάδες των Juniors που έχει κι’ αυτός την δόση του και είναι πολύτιμος (μαζί και με άλλους μπαμπάδες που έδειξαν ενδιαφέρον) για τις πληροφορίες και το υλικό που αφορά τους «μπόμπιρες» του COSMOS.

Τέλος μα πάνω απ’ όλους θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα «κορίτσια μας» Λίνα και Νάντια που και μόνο που μας ανέχονται τις κάνει ηρωϊδες.( και που φυσικά «συνεργάζονται στενά» μαζί μας μας εδώ και πολλά χρόνια)



ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!