21 Δεκ 2008

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ...

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
 
ΗΤΤΑ ΜΕ 1-0
ΚΡΙΜΑ ΚΙ’ ΑΔΙΚΟ..
 
Είναι το τρίτο παιχνίδι  που χάνουμε ενώ είμαστε καλύτεροι. 
Και τα στοιχεία του ματς μας επιβεβαιώνουν. Στο Α΄ ημίχρονο ο Φωστήρας είχε μισή φάση , ενώ εμείς 6 (!) . Στο Β΄ ελέγχαμε το ματς αν και οι αντίπαλοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους  ενώ συνολικά κερδίσαμε 5 κόρνερ έναντι ενός.
Το κακό είναι ότι κάναμε και περισσότερα λάθη – κυρίως στην άμυνα – ένα από τα οποία οδήγησε στο γκολ-καραμπόλα που δεχτήκαμε.
Πριν μπούμε στις λεπτομέρειες να πούμε ότι χορτάσαμε και ξύλο (νάναι καλά τα παιδιά) με αντάλλαγμα 16 κερδισμένα φάουλ
Το ματς ξεκίνησε δυνατά με μάχες σώμα με σώμα στο χώρο του κέντρου και τη μπάλα να είναι στον αέρα , πράγμα που ευνοούσε τους αντιπάλους λόγω ύψους και δύναμης. Η πρώτη πολύ καλή φάση ήταν για την ομάδα μας στο 16΄. Ο Μπέρτζος εκτέλεσε πολύ καλά φάουλ απ’την σέντρα προς το πίσω δοκάρι. Εκεί έκανε καλή κίνηση ο Ζαφειράτος και βρήκε την μπάλα με υπερένταση για να αποκρούσει πάνω στην έξοδό του ο τερματοφύλακας. Λίγο πριν ένα δυνατό δεξί βολέ του Βάσσου έξω απ’ την περιοχή έφυγε ένα μέτρο απ’ το κάθετο δοκάρι.
Στο 21΄ ο Τσακανίκας μπήκε με δύναμη απ’ τα δεξιά και έκοψε παράλληλα μέσα στην περιοχή όπου ο Οικονόμου προσπάθησε να την στρώσει προς τον Βάσσο που έρχοταν τρέιλερ πίσω του , δεν σιγούρεψε όμως την πάσα και χάθηκε η ευκαιρία.
Στο 23΄ σε κόρνερ του Κυριακόπουλου , ο Οικονόμου σε καλή θέση μέσα στην περιοχή έπιασε κεφαλιά , όμως η μπάλα πέρασε μισό μέτρο πάνω απ’ το δοκάρι.
Στο 24΄ ο Βάσσος πρόλαβε πέφτοντας και γύρισε  σέντρα απ’ τα δεξιά χωρίς κανένας απ’ τους τρείς παίκτες μας που βρίσκονταν στην περιοχή να καταφέρει να την βρεί.
Στο 25΄ ο Βάσσος με εκπληκτική ντρίπλα άδειασε έναν αμυντικό στα δεξιά και  έκοψε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον αμαρκάριστο Οικονόμου που δεν πήγε με δύναμη προς την μπάλα με αποτέλεσμα να προλάβει ο αμυντικός να τον πιέσει την ώρα του σουτ και η μπάλα να βρεί  σε αντίπαλο και στην συνέχεια  το σουτ του Ζαφειράτου να αποκρουστεί από σώμα αμυνόμενου. 
Τέσσερεις φάσεις σ’ ένα 5λεπτο κι’ όμως γκολ δεν μπήκε για να λήξει το Α΄μέρος με τους παίκτες και τον προπονητή του Φωστήρα να ξεφυσάνε με ανακούφιση.
Δοκάρι στο 32΄για τον Φωστήρα και απάντηση με φάουλ του Ζαφειράτου στο 37΄να φεύγει σύριζα από το κάθετο δοκάρι. 
Πανδαιμόνιο στην αντίπαλη περιοχή στο 43΄ σε φάουλ του Βάσου από πλάγια δεξιά  τον Μπέρτζο να χάνει για λίγο την κεφαλιά και συνεχόμενες κόντρες στη προσπάθεια των παικτών μας να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 47΄ φάουλ από πλάγια αριστερά για τον Φωστήρα έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 49΄ σε μια φάση εύκολη για την άμυνά μας από λάθος συννενόηση αναγκάστηκε ν’ αποκρούσει ο παίκτης που δεν είχε ορατότητα , η μπάλα βρήκε το καλάμι επιθετικού και κατέληξε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Κουσιάδη.
Νέα φάση διαρκείας από σέντρα του Κυριακόπουλου από αριστερά χωρίς να μπορέσει κανείς από τους παίκτες μας να την σπρώξει στα δίχτυα. 
Σε φάουλ σαν κόρνερ  στο 57΄ και προσπάθεια πρώτα του Αστροπαλιώτη και στη συνέχεια του Τάφα η μπάλα προσέκρουσε σε σώματα αμυντικών.
Και το ματς έληξε με τον Φωστήρα να παίρνει την νίκη.
Σπουδαίο παιχνίδι για τον Βάσσο και πολύ καλός ο Μιζίρι. Σταθερός ο Κουσιάδης.
Καλή η διαιτησία μ’ εξαίρεση την ανοχή στο σκληρό παιχνίδι (κλάδεμα στον Βάσσο και τον Τάφα από τον ίδιο παίκτη και επικίνδυνο παίξιμο στον Κουσιάδη).
Σύνθεση: Κουσιάδης , Μιζίρι (49΄Φίλντισης) , Κορφιάς , Μπέρτζος , Μενενάκος , Τάφα , Ζαφειράτος , Κυριακόπουλος , Τσακανίκας (45΄Ευσταθιάδης) , Βάσσος , Οικονόμου (31΄Αστροπαλιώτης).